Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O mane jcrew siutina, kad kartais va taip netikėtai numeta kainas prekių, ypač kai būni nusipirkęs daug brangiau 🤬 Tai paskui ir lauki -60 plius -15% kaip minimum 😂
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 19:38)
Jei visos spalvos butu buvusios po 3$, butu buve galima uzdaryti pasta ir gesinti sviesas  biggrin.gif

Ooo taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 19:16)
Ok, mausiuos pirma tavo, paskui savo ant viršaus.

biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 19:38)
Jei visos spalvos butu buvusios po 3$, butu buve galima uzdaryti pasta ir gesinti sviesas  biggrin.gif

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

QUOTE(rudaplauke @ 2021 10 25, 19:39)
dziaugiuosi, kad atkeliavo sekmingai  4u.gif  baisu man del ju
dar ne  mirksiukas.gif

Taip saugiai supakuotos ir buliu kautynese nenukentetu. Ziauriai dziaugiuos 🥰

Kaip gerai kad skaiciai dar ne visi, bet jauciu maudomo nebus 😂 galetu dar megztiniu saskaitu ikrist 😁
Papildyta:
Gavau paltu saskaita, ko ne Kaledos biggrin.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 20:39)
Nebijai prisipažint dabar...  ax.gif  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

😂🤣 Aisku nebijo, jei ne as ne to vieno uz 3 pinigus nebutus gavus 😂🤣😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 10 25, 20:35)
o as tu kasmyru is pat ryto belekiek pripirkau ir laukiau kol kas ikels i tema ir juos isluos,bet ju niekas taip ir neikele,tai buvau priversta pati ikeltii:),Ta diena buvo ir kasmyriu kepuriu ir skraisciu po $3,bet jau jums nerodziau,nes  buciau gala gavusi  smile.gif

Jezau. Ir reikia va čia taip dabar???? 🙈
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 20:52)

Nu plet aš tai dirbu darbo metu kartais doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 20:54)
Nu plet aš tai dirbu darbo metu kartais  doctor.gif

O as tai ne. Ir dirbu ir dar visas informuot, ir galiausiai uz kitas laiskus susiust turiu 🤣😂 svarbu finisas laimingas 😁😆
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 20:23)
išpirkai mane 🤣🤣

zara. praeitų metų.
iš dūšios paėmei geresnių spalvų 🤣

Žinai, kaip.kokia oligarchė iš aukštuomenės biggrin.gif dėjau kašikan net kainon nežiūrėdama. Labai geras jausmas lotuliukas.gif paskui tik linamog nuleido ant žemės. Na bet nors tas kelias min pasijaučiau galinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 20:52)
biggrin.gif
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Taip saugiai supakuotos ir buliu kautynese nenukentetu. Ziauriai dziaugiuos 🥰

Kaip gerai kad skaiciai dar ne visi, bet jauciu maudomo nebus 😂 galetu dar megztiniu saskaitu ikrist 😁
Papildyta:
Gavau paltu saskaita, ko ne Kaledos  biggrin.gif  bigsmile.gif
Papildyta:

Jcrew parkų sąskaitą gavai bigsmile.gif Jetus kaip aš laukiu, tikiuosi sulauksiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 20:58)
O as tai ne. Ir dirbu ir dar visas informuot, ir galiausiai uz kitas laiskus susiust turiu 🤣😂 svarbu finisas laimingas 😁😆

Visas? Tu čia bendratimis nekalbėk. unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 25, 21:00)
Žinai, kaip.kokia oligarchė iš aukštuomenės  biggrin.gif dėjau kašikan net kainon nežiūrėdama. Labai geras jausmas lotuliukas.gif paskui tik linamog nuleido ant žemės. Na bet nors tas kelias min pasijaučiau galinga lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 10 25, 20:48)
O mane jcrew siutina, kad kartais va taip netikėtai numeta kainas prekių, ypač kai būni nusipirkęs daug brangiau 🤬 Tai paskui ir lauki -60 plius -15% kaip minimum 😂

Mane irgi pradzioj nervino, atrodydavo, nu kokia neteisybe, paskui atejo toks filosofinis nusvitimas, kad nebus taip, kad visad ir viska pataikysi nusipirkti zemiausiam kainos taske, taip jau yra.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 20:58)

lotuliukas.gif
Atsakyti