Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ciurlionis @ 2021 10 25, 20:35)
Ta diena buvo ir kasmyriu kepuriu ir skraisciu po $3,bet jau jums nerodziau,nes  buciau gala gavusi  smile.gif

verysad.gif
QUOTE(spygliz @ 2021 10 25, 20:58)
O as tai ne. Ir dirbu ir dar visas informuot, ir galiausiai uz kitas laiskus susiust turiu 🤣😂 svarbu finisas laimingas 😁😆

Oi kaip ačiūūūū tau,visos dėkojame love.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 21:06)
Mane irgi pradzioj nervino, atrodydavo, nu kokia neteisybe, paskui atejo toks filosofinis nusvitimas, kad nebus taip, kad visad ir viska pataikysi nusipirkti zemiausiam kainos taske, taip jau yra.

Reik tada ką nors nusipirkt terapijai be nuolaidos- iš naujos kolekcijos ar kam išvis nuolaidų nebūna, bet su sąlyga, kad to kažko labai labai norisi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 21:11)
Reik tada ką nors nusipirkt terapijai be nuolaidos- iš naujos kolekcijos ar kam išvis nuolaidų nebūna, bet su sąlyga, kad to kažko labai labai norisi  wub.gif

Šitą wub.gif https://www.jcrew.co...oductCode=BD111
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 21:12)

nu, kad liūdesys neįsisenėtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 21:13)
nu, kad liūdesys neįsisenėtų  biggrin.gif

Man dar padeda panettone biggrin.gif Gal jau užmatėt kur normaliom kainom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 21:11)
Reik tada ką nors nusipirkt terapijai be nuolaidos- iš naujos kolekcijos ar kam išvis nuolaidų nebūna, bet su sąlyga, kad to kažko labai labai norisi  wub.gif

Man tai butu turbut koks kasmyro lounge komplektas, nebutinai is Kriu, apskritai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 21:06)
Mane irgi pradzioj nervino, atrodydavo, nu kokia neteisybe, paskui atejo toks filosofinis nusvitimas, kad nebus taip, kad visad ir viska pataikysi nusipirkti zemiausiam kainos taske, taip jau yra.

aga, permoki už tai, kad nešiot dar einamąjį sezoną, o ne atidėt kitam. aš taip save guodžiu 😂
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 21:18)
Man tai butu turbut koks kasmyro lounge komplektas, nebutinai is Kriu, apskritai... rolleyes.gif

Man šiuo metu maxmara paltas ir dar vienas laikrodis, bet tas gal nesiskaito, nes jis biški su nuolaida ir aš jį vistiek jaučiu imsiu, gal BF palauksiu iš padorumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 25, 21:26)
Man šiuo metu maxmara paltas ir dar vienas laikrodis, bet tas gal nesiskaito, nes jis biški su nuolaida ir aš jį vistiek jaučiu imsiu, gal BF palauksiu iš padorumo  biggrin.gif

Ai, su laikrodziais pas mane komplikuoti santykiai, istraukiu is dezutes, kad pakeisti baterijas urmu ir vel sudedu i dezute, nepriprantu nesiot...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 21:29)
Ai, su laikrodziais pas mane komplikuoti santykiai, istraukiu is dezutes, kad pakeisti baterijas urmu ir vel sudedu i dezute, nepriprantu nesiot...

Kaip aš su basutėm- noriu pirkt, kartais perku, išeinu max du kartus biggrin.gif
Bet to konkretaus noriu nuo 2006 metų, tai gal jau laikas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 25 spalio 2021 - 20:31
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 22:17)
Man dar padeda panettone biggrin.gif Gal jau užmatėt kur normaliom kainom? ax.gif

pati kepuos, nelaukiu kalėdų biggrin.gif ką tik damušiau su razinkom rome ir juodu šokoladu rolleyes.gif
Atsakyti

Kaip aš su basutėm- noriu pirkt, kartais perku, išeinu max du kartus biggrin.gif
Bet to konkretaus noriu nuo 2006 metų, tai gal jau laikas wub.gif

Tikrai taip :) gal galite parodyti?

Atsakyti