Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 25, 21:53)
Nu va, aš ir prasčiokiško neįperku  huh.gif
O man tie varvantys šimtalapiai - fek. O bulkas (ne tortus) aš mėgstu. Bulkos bulkos bulkos mmmmmm...

Nesu mačius, kad šimtalapiuose kažkas varvėtų 🙄 jie kvepia sviestu, o tas aguonų įdaras wub.gif wub.gif vežu visą laiką juos į Italiją, Austriją savo bendradarbiams, sakė jų bulkos rūko biggrin.gif dabar Lenkijon vešiu. Pažėsiu ar patiks.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 10 25, 21:18)
Man tai butu turbut koks kasmyro lounge komplektas, nebutinai is Kriu, apskritai... rolleyes.gif

Aš norėčiau to žydro iš kriu. Bet yra tik kelnės, džemperio tos spslvos neliko dar tada, kai jis pilna kaina buvo. Tai pirkt kelnes ir rizikuot.... bišk be ryšio 🤔 paskui nelabai ką priderinsi
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2021 10 25, 21:32)
pati kepuos, nelaukiu kalėdų  biggrin.gif  ką tik damušiau su razinkom rome ir juodu šokoladu  rolleyes.gif

Ir pavyksta namie pagaminti tikrą panetone? Nesigauna paprasta mielinė bulka? Nes ten tiek darbo, kad gauti teisingą tekstūrą ax.gif Tada jūs šaunuolė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2021 10 26, 07:19)
Ir pavyksta namie pagaminti tikrą panetone? Nesigauna paprasta mielinė bulka? Nes ten tiek darbo, kad gauti teisingą tekstūrą ax.gif Tada jūs šaunuolė. ax.gif

Man gavos eilinė lepioška su razinkom, kur tos skylutės, nežinau, nesužavėjo žodž. biggrin.gif
Atsakyti
nu tai prasom i eteri gera panetones recepta smile.gif
Atsakyti
Reiks jau kada užsisakyti šimtalapį,pas mus yra kur lb skanius kepa,na labai wub.gif biggrin.gif
Ir skruzdėlynų kitur tokių nėra ,tobuli biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

COACHOUTLET papildoma 20% nuolaida nuo raudonu kainu, galioja tik siandien
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 spalio 2021 - 08:04
QUOTE(JMD @ 2021 10 26, 06:33)
Nesu mačius, kad šimtalapiuose kažkas varvėtų 🙄 jie kvepia sviestu, o tas aguonų įdaras  wub.gif  wub.gif vežu visą laiką juos į Italiją, Austriją savo bendradarbiams, sakė jų bulkos rūko  biggrin.gif dabar Lenkijon vešiu. Pažėsiu ar patiks.

Kur pirkt?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gavome Landsend paltuka žiemini XL Landsend ir maniškei trumpokas, striuke daugiau gaunasi:( Gal norite kuri? Ugiui zemesniui nei 170 manau.
Isejo mums jis 60 euru.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 26, 09:20)
Kur pirkt?

Alytuj smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz siuntini, bet labai neaciu uz parduotuves magneta ant rankoves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 10 26, 09:50)
Labai aciu uz siuntini, bet labai neaciu uz parduotuves magneta ant rankoves  biggrin.gif

unsure.gif nepatink man tie magnetai verysad.gif
Atsakyti