Kaip jums nešiojasi tos odinės kelnės, kur pigiai masiškai pirkom iš Nordstromrack? Pagaliau tilpau, įdomu ar oda išsitampo
QUOTE(Lux @ 2021 10 26, 16:24)
Kaip jums nešiojasi tos odinės kelnės, kur pigiai masiškai pirkom iš Nordstromrack? Pagaliau tilpau, įdomu ar oda išsitampo
Aš irgi pagaliau tilpau, numetus 4 kg
jau kasmyrai pigūs pasibaigė ? Nei vienos sąskaitos negavau
nerealiai nesiojasi, labai labai kokybiskos, negaliu pasakyt ar issitampo, nes nesioju savo dydi, tikrai keliai neissimuse, viskas ciki su jomis
Labai gerai nešiojasi, keliai neišsimuša. Ledinės kelnės, labai mėgstu jas. Turiu ir kitas odines, bet šitos favoritės.
QUOTE(spygliz @ 2021 10 26, 16:32)
nerealiai nesiojasi, labai labai kokybiskos, negaliu pasakyt ar issitampo, nes nesioju savo dydi, tikrai keliai neissimuse, viskas ciki su jomis 
Spygli,rūbus plauni po kiekvieno užsidėjimo ,o kaip su odinėm kelnėm - vis į valyklą
Beje ,rūbus ir aš vos ne po kiekvieno užsidėjimo plaut pradėjau,nes būna,kad randu kokią mini dėmelę,o tada jau dėtis neišeina,nervina.Tai geriau plaunu ir ramu tada
QUOTE(Carlin @ 2021 10 26, 16:00)
<p>Labai gerai nešiojasi, keliai neišsimuša. Ledinės kelnės, labai mėgstu jas. Turiu ir kitas odines, bet šitos favoritės.</p>
Dabar namie apsimoviau pažiūrėti, kaip jaučiuosi, tai kaip antra oda
Keliai tikrai neišsitampė, bet per liemenį pralaisvėjo, nes pradžioje vos užtraukiau, o dabar laisva.
Ir aš užsimaniau tų kelnių, gal kas parduodat?
Dar krenta skaičiukai už kašmyrus
Dar krenta skaičiukai už kašmyrus