Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 30, 15:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73040027" data-time="1675076872">
<div>
<p>TURIU KLAUSIMA, O KAIP MAN DABAR PADARYT, KAD TOS PREKES, KURIAS ESU JAU ISIGIJUS, NUEITU I KTM DEZES IR JUSTARM MAN PERSIUSTU? SUGUNDE CIA MANE "LABOS" GUNDYTOJOS , IR PASKUI SUDEJUS VISUS +/- NUSPRENDZIAU, JOGMAN BUS LABAI PATOGU PASIIMT SALIA NAMU. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>geras sprendimas priimtas, kazkaip net negaila tu keliu papildomu euru del patogumo smile.gif</p>

Tai kad benzas ir parkingas irgi kainuoja
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 30, 15:18)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73040027" data-time="1675076872">
<div>
<p>TURIU KLAUSIMA, O KAIP MAN DABAR PADARYT, KAD TOS PREKES, KURIAS ESU JAU ISIGIJUS, NUEITU I KTM DEZES IR JUSTARM MAN PERSIUSTU? SUGUNDE CIA MANE "LABOS" GUNDYTOJOS , IR PASKUI SUDEJUS VISUS +/- NUSPRENDZIAU, JOGMAN BUS LABAI PATOGU PASIIMT SALIA NAMU. vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>geras sprendimas priimtas, kazkaip net negaila tu keliu papildomu euru del patogumo smile.gif</p>

man pastomatas uz 20 zingsniu nuo ofiso duru ir kitas uz kokiu 15 zingsniu nuo namu duru biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2023 01 30, 15:23)
Pamatysi, kai pradėsi į paštomatą siųstis, tai galvosi kodėl buvau durna ir anksčiau taip nedariau biggrin.gif

man Egle pamatyt budavo irgi faina. Bet dabar i ta puse vaziuoju vis reciau, o i Tarande niekaip be savaitgalio nenusikapstysiu.... vakar buvau isvaziavus, vel nenuvaziavau, o dabar be sansu is viso. bisk pasikeite mano dienos planas, tai visai pravalas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 sausio 2023 - 14:44
QUOTE(rapoja @ 2023 01 30, 11:20)
ir po tokio plovimo į džiovyklę kelioms minutėms kur yra programa,taip?

Aš taip, pas mane irgi Bosch džiovyklė, 6 min. prapurena 4u.gif

QUOTE(spygliz @ 2023 01 30, 15:23)
Pamatysi, kai pradėsi į paštomatą siųstis, tai galvosi kodėl buvau durna ir anksčiau taip nedariau biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.asos.com
www.dillards.com
www.amazon.com
www.landsend.com
www.snipesusa.com
www.jimmyjazz.com
www.uspoloassn.com
www.ashford.com-7%
www.costco.com~20%
www.tommyhilfiger.com
www.gapfactory.com -65%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.levi.com - $75 nuo $200
www.jcrewfactory.com - 70%
www.andrewmarc.com - 40%
www.coachoutlet.com - 20%
www.armaniexchange.com
www.anntaylor.com - 60%
www.nordstromrack.com
www.victoryseeds.com
www.yoox.com - 25%
www.loft.com - 60%
www.us.puma.com
www.uniqlo.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.puritan.com - 22%
www.yslbeauty.com
Atsakyti
https://www.nordstro...;color=CHESTNUT

https://www.nordstro...n...E&color=710

https://www.nordstro...IYmQqeuyKHHH8q4
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 30, 12:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lauryna50" data-cid="73040007" data-time="1675072768"><div><p>O kokios firmos susitrauke? Nebijok pratampyti ir džiuvimo metu dar, biškutį kompensuosis ;)
Reiktų pažiūrėti, jei čia ne Crew, ką gamintojas rašo apie plovimą...

</p></div></blockquote><p>Cia tie RL kur pirkom. Tai rase ranku skalbimas saltu vandeniu.</p><p>Na pratampiau bet rankas vos ikisu. Tikiuosi prasitemps bet ir tai i mazesne puse jau buvo 😀</p><p></p>

Šiaip, pagalvojus, RL vilnos megstukai man taip pat pasitrauke... nors visad vilnos rež. ir skalbikliais plaunu ax.gif Kol kas Crew ir Uniqlo kokybė labiausia džiugina, turint galvoj kainos/kokybės santykį smile.gif
Bet man tai valykloj išvalė ir atidavė 1d susitraukusius rūbus. Crew ir kt gamintojų.
Buvo nurodytas sausas valymas, tipo valė pgl instrukc.
Mėgstami švarkai, suknelė. Vyro kost kelnės, švarkas... viskas iš vilnos. Žodž, kai pasiėmiau, tai buvo lb lb sunku sulaikyt savy visus žodžius, kurie veržėsi lauk bash.gif
Atsakyti
Sveiki. Ar snd turite joesnewbalanceoutlete kokia nuolaida? Ar tik vakar ji buvo?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 01 30, 10:18)
Pas mane Miele vilnos rėžimas 30 laipsnių ir gal 800 apsukų. Bet kai pirmą kart meriną išskalbiau tokiu režimu, ištraukiau 3 dydžiai mažesnį biggrin.gif tai dabar apsukas visada sumažinu iki kokių 600, nieks nebesusitraukė - nei merinai, nei kašmyrai.

Mano patirtys tokios pat biggrin.gif Bet vis dar periodiskai islaisvinu savo seima nuo merinu ir kasmyru lotuliukas.gif

QUOTE(regal @ 2023 01 30, 12:05)
tai gal pati skalbimo mašina nustatytų verčių neišlaiko.

Kaip reiketu tai issiaiskinti unsure.gif

QUOTE(Alexia @ 2023 01 30, 13:11)
Jaučiu pagal sugadintų drabužių kiekį, man pirma vieta atitektų. Kai skalbiu vilnos režimu viskas gerai. Tačiau ! Kai kurie drabužiai tikrai susitraukia nors ir viską nustatau taip pat. Neturiu paaiškinimo. Gal koks suaudimo/sumezgimo kitoks būdas.

Oi, del pirmos vietos as net labai pakovociau lotuliukas.gif Cia kazkada sau tyliai pasidziaugiau, kad jau visai neblogai sekasi su tais skalbimais. Ir issitraukiu savo Gijos megztas kelnes,cropped flare liko is relaxed fit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 30 sausio 2023 - 16:49
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 30, 16:38)
Šiaip, pagalvojus, RL vilnos megstukai man taip pat pasitrauke... nors visad vilnos rež. ir skalbikliais plaunu  ax.gif  Kol kas Crew ir Uniqlo kokybė labiausia džiugina, turint galvoj kainos/kokybės santykį  smile.gif
Bet man tai valykloj išvalė ir atidavė 1d susitraukusius rūbus. Crew ir kt gamintojų.
Buvo nurodytas sausas valymas, tipo valė pgl instrukc.
Mėgstami švarkai, suknelė. Vyro kost kelnės, švarkas... viskas iš vilnos. Žodž, kai pasiėmiau, tai buvo lb lb sunku sulaikyt savy visus žodžius, kurie veržėsi lauk  bash.gif

Oj prisiminiau, dukros mėgiamą RL megztuką esu taip išskalbus, kad net baby bjornui mažokas buvo biggrin.gif o taip nešiojo jį. Retai kuris rūbas tiek limpa. Iš 6Y dydžio gavau kokį 1M biggrin.gif net nesitikėjo, kad tiek gali susitraukt.
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2023 01 30, 16:41)
Sveiki. Ar snd turite joesnewbalanceoutlete kokia nuolaida? Ar tik vakar ji buvo?

Sveiki, siandien liko 10% papildoma.

DILLARDS nedaug truksta iki free ship

Renkasi naujas NORDSTROMRACK
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 sausio 2023 - 17:31
Aš jokių megztinių, ar tai kašmyras, ar paprasta vilna, neskalbiu mašinoje. Tam yra labai gera priemonė- skystas skalbiklis su lanolinu, kurio skalaut net nereikia, pamirkai, pagniaužai ir pakabini nuvarvėt, o toliau džiovini, kaip ir priklauso vilnoniams gaminiams. Tiesa, tų skalbiklių būna tik specializuotose siūlų parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
All Saints kedai

Puma kedai

Puma kedai

Reebok kedai

Puma kedai

Harley Davidson odiniai sportbaciai

Harley Davidson sportbaciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 sausio 2023 - 17:48