Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Baltupyte @ 2023 01 30, 17:39)
Aš jokių megztinių, ar tai kašmyras, ar paprasta vilna, neskalbiu mašinoje. Tam yra labai gera priemonė- skystas skalbiklis su lanolinu, kurio skalaut net nereikia, pamirkai, pagniaužai ir pakabini nuvarvėt, o toliau džiovini, kaip ir priklauso vilnoniams gaminiams. Tiesa, tų skalbiklių būna tik specializuotose siūlų parduotuvėse smile.gif

Bet tai kiek pi*****os su tais plovimais - su tom visom programom arba jei dar ir rankom ,tai gal geriau be kašmyrų arba tik per šventes wacko.gif laugh.gif O kaip priklauso džiovint?Paklot ant kažko ar dar kaip nors kitaip biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 01 30, 18:12)
Bet tai kiek pi*****os su tais plovimais - su tom visom programom arba jei dar ir rankom ,tai gal geriau be kašmyrų arba tik per šventes wacko.gif laugh.gif  O kaip priklauso džiovint?Paklot ant kažko ar dar kaip nors kitaip  biggrin.gif ?

Jei sunkus, paklot, o šiaip kašmyrai puikiausiai ant gyvatuko išdžiūna smile.gif Aišku, jei reiktų skalauti, tai tik nusišauti, kiek vargo, o čia ištraukei, nuvarvinai ir tiek to vargo, o ir garantija, kad neištrauksi iš mašinos kokio sušaudyto ar susitraukusio biggrin.gif
Atsakyti
paskaičius jūsų nuotykius jau bijosiu skalbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 30, 19:35)
paskaičius jūsų nuotykius jau bijosiu skalbt biggrin.gif

Gyvenime nieko nesu sumažinus biggrin.gif jei apsivelia, įkišu į tą 15 min refreshą, atgarina tuos megztinius, jie tada pasipučia, lengviau tuos burbuliukus nuraškyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 30, 18:45)
Gyvenime nieko nesu sumažinus  biggrin.gif jei apsivelia, įkišu į tą 15 min refreshą, atgarina tuos megztinius, jie tada pasipučia, lengviau tuos burbuliukus nuraškyt  biggrin.gif

aš kojines puikiai sumažinau, bet atsitiktinai biggrin.gif tiko man, dabar nebent katinui, net mažas vaikas per ''riešiuką'' kojos neįkištų biggrin.gif
Atsakyti

Pliusas tas kad bent jau RL tai lengvai tamposi😀 pratampiau slapia ir paskui buvau apsirengus po namus pranesiot kad i darba kaip sasyskai apsitempus neit ir visai pavyko 😀

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 30, 18:51)
aš kojines puikiai sumažinau, bet atsitiktinai  biggrin.gif tiko man, dabar nebent katinui, net mažas vaikas per ''riešiuką'' kojos neįkištų  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As praeita sezona,vienu kartu, nemaza dali vyro garderobo su vilna, praretinau.Pora kelniu, du plonesni megztukai, vienas storesnis (pats mylimiausias buvo angel.gif ) Sudejau viska ir isskalbiau taip sakant wub.gif Kai isemus pamaciau, tai rimtai, koki gera pusvalandi bijojau iseit is skalbyklos, kalba repetavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanesax: 30 sausio 2023 - 19:02
Turime laisvus JCREW
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Sausio 20 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 01 30, 19:49)
Sausio 20 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Ar palaikysite vėl mano mažiuką? 4u.gif