Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(REGIS @ 2023 02 01, 21:11)
Jeigu prie aprašymo nėra parašyta , kad batų dydis į didesnę pusę taimt 8 dydį , kad pusinio nėra. Man dar vis kosmosas su tais batų dydžiais.

Jei jums reikia 38 dydžio, tai imt 8 dydį.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 02 01, 22:19)

O kaip jūs darote jeigu puse dydžio didinti , pusinio nėra , imti į mažesnę pusę, ar į diddesnę.

Atsiprašau Gafsa biški patrūkdysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 02 01, 22:19)

QUOTE(REGIS @ 2023 02 01, 22:32)
O kaip jūs darote jeigu puse dydžio didinti , pusinio nėra , imti į mažesnę pusę, ar į diddesnę.

Man reikia 37,5, bet nėra, tai nusiunčiau šitų užsakymą 8 dydžiui. Gal nepamesiu, ai, vidpadžių gi yra pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2023 02 01, 21:32)

Atsiprašau Gafsa biški patrūkdysiu 4u.gif

Jei rašo kad didinti, dažniausiai imu kaip visada, nebent pagooglinus ir visaip paieškojus info tikrai patikiu, kad didinti. Pvz kaip Fru.it. Esu pirkus Dolitoj, tikrai didinti. O šiaip dažniausiai tas didinimas būna nežymus.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 02 01, 22:59)
Jei rašo kad didinti, dažniausiai imu kaip visada, nebent pagooglinus ir visaip paieškojus info tikrai patikiu, kad didinti. Pvz kaip Fru.it. Esu pirkus Dolitoj, tikrai didinti. O šiaip dažniausiai tas didinimas būna nežymus.

Tikrai taip tiek Fru.it, tiek Moma yra tikrai didinti , Ačiū už pagelbą einu psikoreguoti dydžius krepšelyje.
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.asos.com
www.talbots.com
www.amazon.com
www.landsend.com
www.gapfactory.com
www.uspoloassn.com
www.ashford.com - 7%
www.costco.com~20%
www.tommyhilfiger.com
www.armaniexchange.com
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.levi.com - $75 nuo $200
www.andrewmarc.com - 40%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.nordstromrack.com
www.us.puma.com - 30%
www.victoryseeds.com
www.coachoutlet.com
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.uniqlo.com
www.sierra.com
www.kohls.com
www.yoox.com
www.6pm.com
www.gap.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.yslbeauty.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.vitacots.com - 12%
www.puritan.com - 20%
www.timelessha.com - 40%
Atsakyti
Gal kas patars, kur taisyti Australian Luxe odinius batus su avikailiu. Suplėšiau užkulnį.
Radau, kad Batų namai buvo Oze, bet dabar nebėra, tektų siųsti į Kėdainius. Jie ten fb foto pridėję kokie buvo batai, kaip atnaujino. Apie 30-40€ kainuotų.
Dar radau, kad Batas yra Gedimino pr. 43, nemažai paslaugų teikia, tai gal ir avikailio batus sutaisytų. g.gif

Patarkit ar Vilniuje kur taiso tokius batus 4u.gif
Ar kas buvote siuntę į Kėdainius https://m.facebook.c...amai - taisymas
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 02 01, 23:43)
Gal kas patars, kur taisyti Australian Luxe odinius batus su avikailiu. Suplėšiau užkulnį.
Radau, kad Batų namai buvo Oze, bet dabar nebėra, tektų siųsti į Kėdainius. Jie ten fb foto pridėję kokie buvo batai, kaip atnaujino. Apie 30-40€ kainuotų.
Dar radau, kad Batas yra Gedimino pr. 43, nemažai paslaugų teikia, tai gal ir avikailio batus sutaisytų. g.gif

Patarkit ar Vilniuje kur taiso tokius batus  4u.gif

Vilniuj Aliaus dirbtuves, netoli Centro poliklinikos, jiems parodyk. Jie ir fb turi puslapi.
Atsakyti

Patarkit ar Vilniuje kur taiso tokius batus 4u.gif

Mano vyras buvo naujus suplėšęs per užkulnį. Maždaug prieš metus. Batų taisykloje Alytuje labai dailiai užsiuvo juostelę abiems batams. Man atrodo, nei 10 eurų nekainavo. 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Parduodam naujus 27 dydzio jcrew factory dzinsus.
26 eurai
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 02 02, 03:33)
Vilniuj Aliaus dirbtuves, netoli Centro poliklinikos, jiems parodyk. Jie ir fb turi puslapi.

Ačiū labai. Šios ir ieškojau, nes kažkada ją ir mačiau ir pagalvojau, kad batų namus mačiau 4u.gif Labai tikiuosi, kad apsiims sutaisyti ax.gif

QUOTE(niedulis @ 2023 02 02, 08:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="73040840" data-time="1675287811">
<div>
<p>Gal kas patars, kur taisyti Australian Luxe odinius batus su avikailiu. Suplėšiau užkulnį.

Dar radau, kad Batas yra Gedimino pr. 43, nemažai paslaugų teikia, tai gal ir avikailio batus sutaisytų. vartotojo įkelta nuotrauka
Patarkit ar Vilniuje kur taiso tokius batus vartotojo įkelta nuotrauka

Ar kas buvote siuntę į Kėdainius <a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.facebook.com/search_results/?q=bat%C5%B3+namai+-+taisymas'>https://m.facebook.com/search_results/?q=ba...amai+-+taisymas</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>
Mano vyras buvo naujus suplėšęs per užkulnį. Maždaug prieš metus. Batų taisykloje Alytuje labai dailiai užsiuvo juostelę abiems batams. Man atrodo, nei 10 eurų nekainavo. </p>

Na maniškis su nemaža skyle, reikia ne tik juostelės ax.gif
Biški panešiojau jau kai buvo įplyšę, nes netrukdė įplyšimas, tai dar įplėšiau daugiau unsure.gif

Papildyta:

Nu ką, Jcrew raudonas languotas kostiumas puikiai wub.gif Petite švarkas irgi normaliai, gal kokiais 5mm ir geriau ilgesnės rankovės būtų, bet sueis ir taip, marškinukus gražiais rankogaliais apsivilksiu ir bus liuks ax.gif
Matysiu kaip nešiosis rudas pigusis švarkelis, rašė, kad labai glamžosi, bet tikrai gavau gražų, nesuglamžytą, tai gal ne taip ir baisiai. Lauksiu kelnių prie jo, vienas reikės pardavinėti, nes pradžioje griebiau dydžiu mažesnes, bet neseniai ir mano dydį įkėlė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 02 vasario 2023 - 09:16