Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Renadai @ 2025 09 18, 17:21)
Sveikos,
ar jums yra taip buvę - šiandien kišau savo kortelę visais įmanomais būdais, kad susimokėt už gautą siuntą LPexpres paštomate, bet taip ir nepavyko sumokėti  unsure.gif pavaikščiojau po parduotuvę, grįžau už kokių 15 minučių ir vistiek nieko - supratau, kad dar net nepridėjus kortelės jau rašo, kad mokėjimas nepavyko. Ar tikėtis, kad kitą dieną pavyks? Kortelėse pinigų tikrai yra ir bandžiau tai padaryt su dviem skirtingom.

Tiesiog sugedo paštomato kortelių skaitytuvas. Reikia skambinti ant paštomato nurodytu numeriu ir registruoti gedimą. Dar galima pratęsti siuntos laikymą paštomate, kad neišvežtų kol pašalins gedimą. Mano atveju užtruko porą dienų kol galėjau pasiimti siuntą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2025 09 18, 16:26)
Tiesiog sugedo paštomato kortelių skaitytuvas. Reikia skambinti ant paštomato nurodytu numeriu ir registruoti gedimą. Dar galima pratęsti siuntos laikymą paštomate, kad neišvežtų kol pašalins gedimą. Mano atveju užtruko porą dienų kol galėjau pasiimti siuntą 4u.gif

Ačiū 4u.gif aš nepaskambinau verysad.gif . Tikiuosi, kas nors greit paskambins ir sutvarkys bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2025 09 18, 16:21)
Sveikos,
ar jums yra taip buvę - šiandien kišau savo kortelę visais įmanomais būdais, kad susimokėt už gautą siuntą LPexpres paštomate, bet taip ir nepavyko sumokėti  unsure.gif pavaikščiojau po parduotuvę, grįžau už kokių 15 minučių ir vistiek nieko - supratau, kad dar net nepridėjus kortelės jau rašo, kad mokėjimas nepavyko. Ar tikėtis, kad kitą dieną pavyks? Kortelėse pinigų tikrai yra ir bandžiau tai padaryt su dviem skirtingom.

Maniskis, kur salia namu, nepriima mokejimo telefonu, tik fizine kortele, cia jau skaitytuvo gedimai.

QUOTE(gėlužė @ 2025 09 18, 16:24)
Aš patikslinau;)

Yra, kas dar tikslina ax.gif

GAP ir GAP FACTORY tesiasi Gap Cash akcija - papildoma 38-39% nuolaida visoms be isimties prekems, nesitaiko kartu su puslapio kodu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: [b!]Šiandien[/b!], 15:47