Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip susirasti mergina?

Sveiki norėčiau patarimų kaip susirasti mergina. man yra 21 metas ir esu visiškai neturejas merginos esu labai nedrąsus drovus vaikinukas. Užkalbinti mergina nelabai man gaunasi Būna, kad matai merginą, norisi ją užkalbinti, bet pats jauti, kaip tau ten viduje viskas užsiblokavę ir paprasčiausiai nieko nepasakysi. Ji tada praeina pro šalį, o aš stoviu ir toks pyktis viduje ant savęs ima, jog atrodo bet ką galiu padaryti....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmogus21: 26 sausio 2019 - 00:56
QUOTE(Žmogus21 @ 2019 01 26, 00:53)
<p>Sveiki norėčiau patarimų kaip susirasti mergina. man yra 21 metas ir esu visiškai neturejas merginos esu labai nedrąsus drovus vaikinukas. Užkalbinti mergina nelabai man gaunasi Būna, kad matai merginą, norisi ją užkalbinti, bet pats jauti, kaip tau ten viduje viskas užsiblokavę ir paprasčiausiai nieko nepasakysi. Ji tada praeina pro šalį, o aš stoviu ir toks pyktis viduje ant savęs ima, jog atrodo bet ką galiu padaryti....</p>

Nu tai nieko subresi ir atsiras tos drasos, o dabar kurkis gyvenima, stokis ant koju, mokykis, dirbk, igauk ziniu, patirties gyvenimo, sportuok, uzsiimk savim, lavinkis. 4u.gif
Atsakyti

Nemanau kad čia subrendimas susiejas su tuo. ☺️

Atsakyti
QUOTE(Žmogus21 @ 2019 01 26, 01:10)
<p>Nemanau kad čia subrendimas susiejas su tuo. ☺️</p>

ir dar kaip susijes, tau tik 21 v dar visai vaikas, 25 m tik smegenys galutinai subresta. Tai neuzsiciklink i tas merginu paieskas, i save dabar susikoncentuork, savo geru savybiu lavinima, kaip minejau, o kai busi pasirenges ir bus tinkama mergina atsiras tos drasos, tas baimes perlipt.

Siaip primiau stenkis nekabinti merginu, bet pabendrauti su jomis, kaip su draugemis, gal neturi sesiu ar artimu moteru, kad taip baisu uzkalbinti mergina. Tai susiskirstyk uzduoti i mazus zinksnelius.

Pirma sportas, geras fizinis stovis, duoda pasitikejimo savim. Paksui kazkokie hobiai, inetresai daro zmogu idomiu. Toliau siaip bendravimas su merginom, be jokiu ten galiniu minciu kazkokiuose bendruose veikluose, klubose yra gi dabar pilna visokiu rengiama uzsiemimu , seminaru, stovyklu ir t.t.

O siaip jaudintis pries patinkancia mergina, manau, net labai normalu vyrui. mirksiukas.gif

bet kokios dideles baimes nepereinamos siaip lengvai , reikia dirbti ta linkme, svarbiausia nesmerkti saves, negrausti, nesinervinti del to. O kryptingai siekti tikslo, nes nu ka dabar gali merginai pasiulyti, ja uzkalbines? ka veiktumet kartu?
Atsakyti
QUOTE(Žmogus21 @ 2019 01 26, 01:10)
<p>Nemanau kad čia subrendimas susiejas su tuo. ☺️</p>

Palauk, juk negyveni miske, kad reikia praeinancias merginas kabinti. As niekada to nedariau, na reikia jau naglam buti kabinet praeinancias. Nesugebeciau.
Gal kazkur mokaisi, gal merginu yra, na nueik i renginius kokius. Kazkur reikes trintis. Jei namuose sedesi tai tikrai nieko. Kai man buvo 21 tai jau buvau vedes ir net i sokius nereikejo eiti, pacios merginos kabinosi.
Tai dar sitas momentas. Jeii neturi kazkokiu isskirtiniu savybiu, tai reikes pasitart su pazistamom moterim, tinka sesuo, pusesere ar draugo sesuo ar pan... kad biski padetu del isvaizdos ir patarimu, kas gal atstumia.
Atsakyti

Deja neturiu su kuo pasitarti nei draugų nei nieko pusbroliai suauge yra nelabai bendrauju savo šeimas turi o brolių seserų neturiu. Ir nevaikstau nei po klubus barus nes neturiu žalingų įpročių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmogus21: 26 sausio 2019 - 01:38

Deja neturiu su kuo pasitarti nei draugų nei nieko pusbroliai suauge yra nelabai bendrauju savo šeimas turi o brolių seserų neturiu. Ir nevaikstau nei po klubus barus nes neturiu žalingų įpročių.

Toks vaizdas, kad zmogus juokauja is neturejimo ka veikt ir ziuri zmoniu reakcija.

Nu kokiu beviltisku reikia buti, kad siais laikais draugu netureti.

Tu isvis kazkuo gyvenime uzsiimi? Mokiniesi? Dirbi? Ka laisvalaikiu veiki? Ar tiesiog sedi rusy kokiam uzsirakines ir gailiesi saves? Tu kiek nors investuoji y save, ydedi kazkokiu pastangu kad kazka tureti, ar tiesiog lauki kol tave kazkas pakeis ir tau dar mergina ant padeklo atnes?

Atsakyti
Kad eiti linksmintis, nebutina tureti zalingu iprociu.
As irgi netikiu, kad jau taip nieko nieko ir neturi, su kuo pasikalbet, ko patarimu paprasyt. Tada belieka psichologas, kuris padetu susitvarkyti su baimemis, arba grupiniai terapiniai uzsiemimai, kuriuose galetum lavinti savo socialinius, bendravimo igudzius (ziurek, gal net mergina kokia ten rastum). Del isvaizdos gali padeti koks stilistas,jei jokiu sesiu ir draugiu neturi.
Netiesa, kad dabar uztenka tiesiog dirbti mokytia sportuoti, ir kad kazkaip stebuklingai atsiradus merginai atsiras drasos ir ka pasakyti. Bendravimo igudzius reikia lavinti ir kuo greiciau, kuo daugiau pastangu deti DABAR, nes jeigu sulysi tik i darba ir mokslus, tai veliau bus dar sunkiau su sia problema.
Geras patarimas buvo del to, kad nesistenk butinai nukabinti, tiesiog bendrauk su merginom kaip su draugem, pratinkis prie ju pro truputi,kol maziau bijosi.
Atsakyti
QUOTE(Žmogus21 @ 2019 01 26, 01:35)
nes neturiu žalingų įpročių.

Cia jau kazkokiu davatkisku raugu uznese. Zalingi iprociai, tai kai zmogus priklausomas nuo ju.

Klubai, barai - nezinau ar geriausia vieta zalingiems iprociams. Alkoholis ten brangus, jau geriau tada nusipirkus baltarusiskos degtines kambaryje namuose gerti.

Yra visokiausiu kitokiu uzsiemimu, itariu apie juos negirdejai. Tau reikia bendraut, nes matyt vienas buni, tai jau nelabai ir orientuojiesi, kaip atrodai tarp zmoniu. Panos gal jau pirstais rodo.

Tau reikia pirmiausia nustot sedeti namuose, nes pavirsi i tipiska kelma senberni, be nuovokos.
Galima ir internetu pradet bendaut, bet butent paciam reikia socializacijos.

Atsakyti
dieve...žmogus normal question uždavė...tuoj..kažkas ...ko neini į klubus...gal rūsy gyveni...
ko draugų neturi??draugių???
vat jūs ta tikrai visi rūsy gyvenat...diena iš dienos sm....
vargšai....

btw, o jūs rimtai turt bent vienas iš čia draugų??? draugių????? man toks jausmas - kad tik vieną kitą pažįstamą su kuirais sykį į dvi savaites ar mėnesį susitinkat...
dar turit nuobodų darbą/bendradarbius ir nuobodžas antras puses...
nes sm sm sm nuolat...

bet sm ta nėra blogas įprotis ar ne... ax.gif
turbūt ne.
vis tai social vienatvei atmušti... brunette.gif brunette.gif

aš tai vos įlendu, ir vėl lekiu.

pasižiūriu, paskaitau, bet nepadarau iš to MY LIFE LIFE LIFE LIFE.....
Atsakyti
O tai jus su draugais kasdien susitinkate? Maniau tik mokykliniam amziuj taip buna, asuaugus nera nei poreikio nei laiko.
Atsakyti
QUOTE(Žmogus21 @ 2019 01 26, 01:35)
<p>Deja neturiu su kuo pasitarti nei draugų nei nieko pusbroliai suauge yra nelabai bendrauju savo šeimas turi o brolių seserų neturiu. Ir nevaikstau nei po klubus barus nes neturiu žalingų įpročių.</p>

o tai mokykloj su merginom nebendravai? Nei vienos i pasimatyma nekvietei? Nieks taip jau is pazistamu nepatiko?
Jei 21 metu, o nei draugu neturi, tai itariu, kad esi pilnas kompleksu ir kol tu kompleksu neatsikratysi, tol nelabai kas ir gausis.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 01 26, 08:39)
. Tada belieka psichologas, kuris padetu susitvarkyti su baimemis, arba grupiniai terapiniai uzsiemimai, kuriuose galetum lavinti savo socialinius, bendravimo igudzius (ziurek, gal net mergina kokia ten rastum). Del isvaizdos gali padeti koks stilistas,

labai geri patarimai. Dabar ne del merginu reiketu sukt galva, bet del saves, savo baimiu, kompleksu, nemokejimo bendrauti.
Atsakyti