Įkraunama...
Įkraunama...

Ka daryti kai vaikas ruko zole

Mano 14metis sunus ruko zole su savo bendraamziais draugais. Kiekviena savaite darau narkotiku testa ir jis buna teigiamas!!! Taciau jam nerupi nors ir sakau kad isvesiu i pataisos namus. Pagalbos!

Atsakyti

O uz kokius pinigus jis ja ruko? Zole pinigus kainuoja. 

Atsakyti
Realiai jūs nieko nedarote, viskas baigiasi testu, todėl jis ir neklauso. Jūs turite padaryti, ką žadėjęs - išvežti į pataisos namus. Na bent jau imituoti tą išvežimą - sukrauti daiktus, palik telefoną namie, tau ten jo neprireiks ir pan., sėdam į mašiną, važiuojam, parodyti, kad nejuokaujat. Ir rimtai turit nuvežti.
Apskritai įspėjimas turi būti vienas vienintelis. Jei neklauso - imatės veiksmų.
Arba išvis negąsdinat, nes žinot, kad to nedarysit.
Atsakyti

Išaugs. Oj kiek pinigų ant testų išleidau. Tuoj bus 17 m, supyksta žiauriai kai liepiu pasysioti. Laimei kad kol "išaugo"  su mokslais viskas gerai buvo.

Atsakyti

Turbut tevo namie nera. :) 

Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2019 02 26, 22:26)
<p>Išaugs. Oj kiek pinigų ant testų išleidau. Tuoj bus 17 m, supyksta žiauriai kai liepiu pasysioti. Laimei kad kol "išaugo"  su mokslais viskas gerai buvo.</p>

Jei dažnai rūko, didesnė tikimybė, kad tai nesibaigs taip paprastai. Deja, bet tai puikus atsipalaidavimo būdas, o prie gero greit priprantama.
Iš kur gauna pinigų klausimas geras, juk ne centus kainuoja. O šiaip netikiu, kad tėvai čia kažką padarys - turi norėti pats.
Ar testai nėra žeminimas, kitas klausimas. Nemanau, kad kas norėtų tokių tėvų.
Atsakyti
Labai idomi tema, mano vienas vaikas irgi ruke, taciau pats paieme ir numete. Taciau dabar jaunesnysis irgi pradejo ta daryti, nezinau ar pats kada susiprotes, todel noreciau jam padeti, gal zinoti koki gera psichologa ar ka? Lauksiu atsakymo
Atsakyti
kaip nebus pinigu zolei, tai ir nerukys. Ir net psichologo nereikes.
Atsakyti