Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Limcamca, kas nutiko, kad taip reikia to tepalo 🤔
Atsakyti

Aciu Giega. Pasiliksiu ateiciai, dabar jau nupirkau is Latvijos. 

Nova, mazasis vel koja pasitempe.  :unsure:​ 

Atsakyti
Ta Jolita dirba angliskoj vaistinej,tai net ir koki atotikmeni pasiulytu.. bet turi ir lirtuvisku vaistu nemazai.. Daug ka pirke is jos.. Lugtai ir siuncia.. bet kai netoli gyvena,tai nuvarom tiesiai i namus..


Mazoji be pampio po kiema laksto,nes baseinukas pripiltas,vis nulekia pabraidyt,pasiteskent.. verdu vakariene,ziuriu kazka atnese i kibira ismest.. Suduka biggrin.gif Pakakojo ir susirinko biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vat ko man suni reiktu ismokint, pakakojai - susirink 😂😂😂
Atsakyti

Labas rytas,

kazkur zadeta siluma traukiasi, temp vis mazyn ir mazyn  :hmm: 

Giega, kokia tvarkinga mazyle  :D 

Atsakyti

Ta Jolita dirba angliskoj vaistinej,tai net ir koki atotikmeni pasiulytu.. bet turi ir lirtuvisku vaistu nemazai.. Daug ka pirke is jos.. Lugtai ir siuncia.. bet kai netoli gyvena,tai nuvarom tiesiai i namus..


Mazoji be pampio po kiema laksto,nes baseinukas pripiltas,vis nulekia pabraidyt,pasiteskent.. verdu vakariene,ziuriu kazka atnese i kibira ismest.. Suduka biggrin.gifPakakojo ir susirinko biggrin.gif

O tai dar nemokot kad ant puodo sestu?vasara pats geriausias laikas tam.

Jetau,Limca ale tam tavo vaikui nesekasi,dek kokius slapimo ar spirito kompresus.

Labas rytas.

Atsakyti

Laba, 

Vakar ilgai lauke vakarojom, iki kol sutemo. Taip šilta, taip gera buvo. Vis laukiau naktį to lietaus, kad nuimtų tą dušnumą. Paryčiais įsilijo, bet dušna iki šiol.  :hmm:  :hmm: 

Šiandien turi ateiti tvarkyti dušo ir elektros vonioje. Jau dvi savaitės kamuojamės, nei tas nei anas neveikia. Užkniso iki begalybės. Jau pusvalandį vėluoja meistrai  :bash: būsiu pikta jeigu neateis  :bash: 

Giega, aš dabar prisiminiau tą Jolitą. Įdomiai bendrauja ji. Tiksliau, kiek parašysi, tiek neatsakys  :mastau: 

I.Elija, nu nėra taip, kad nesiseka. Daug sportuoja, nori nenori jaučiasi tas ant kojų. Praktiškai visi vaikai tai tą ar aną turėję, tai kai kuriems dabar dar yra problemų, kitiems dėl augimo ir pan.  :mastau: 

Atsakyti

Taip aktyviai sportuojant kazi ar imanoma isvengt traumu, geriau but pasiruosus tepalus, elastinius tvarscius, vaistus.

Ieskau pirkt magnetinio tinklelio nuo musiu ant kiemo duru, jau gal koki simta perziurejau, na ner ismatavimu, bet durys tai lyg standartines, kas per nesamones  :hmm: 

Atsakyti
As amazonej pirkau.. siaip tinka,tik biski per ilgos..
Sunkiai laiko tas lipukas,tai as su superklijais biski paklijavus.. nu gal neliks labai,kai nulupt noresiu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 06 25, 10:34)
<Giega</strong>, aš dabar prisiminiau tą Jolitą. Įdomiai bendrauja ji. Tiksliau, kiek parašysi, tiek neatsakys  mastau.gif </p><p></p><p><strong>

Nu laiko nelabai turi gal atsakinet i fb.. nes raso jai tai tikiu,kad daug kas.. As skambinuos..Mus buski pazista,tai perskambina,jei is kart nepakelia ragelio,bet irgi nevisada.. va jos nr,gal lengviau bus susitart biggrin.gif

07852 112789
Atsakyti

Giega, o galima tas uzuolaidas nukirpt kazkaip nuo krastu, nes man visos per placios, daugiausia italpinciau 83cm, o maziausia ka randu 90cm. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2019 06 25, 22:36)
<p>Giega, o galima tas uzuolaidas nukirpt kazkaip nuo krastu, nes man visos per placios, daugiausia italpinciau 83cm, o maziausia ka randu 90cm. </p>

Visi krastai tokiu pastorinimu eina..Apacioj svoris,kad jas zemyn temptu,nu kad neplevesuotu..Nu gal jei sonus nukirpus graziai,gal nebrizges..
Vakare pamatuosiu kiek mano.
Atsakyti