Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Limcamca, ir as sakiau kad kavos aparatui vietos nera virtuvej, bet kai nupirko tai ir vieta atsirado biggrin.gif

Giega, nesupratau kas TB laikrodziui nutiko. At nauja jis pirkosi bigsmile.gif
Atsakyti

Na argi reikia kad kas nutiktu senam laikrodziui, kad nauja nusipirkt 😀 jei MB galetu, tai jauciu turetu pilna stalciu, laikrodziai jo silpnybe. 
Giega, parodyk koki TB pirko.

Atsakyti
Labukas

Aga,mb irgi galetu pilna stalciu tu laikrodziu turet biggrin.gif
Pirko ismanuji vietoj fitbito,nes tas jau 3x sugedo. sitas dabar viska rodo,matuoja.. Kad nepameluit,lygtai Citizen-dabar kazkokie nauji isejo.. Na bent svaigo del situ..
Dabar turi 5 laikrodzius,jei iskaiciuot ir ta sena fitbita. O jei prisimint visas senienas,tai cia turi ir Orienta,kut LT nesiojo,vis dar veikianti biggrin.gif Vnz 6 laikrodziai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

As tik neseniai isigijau du laikrodzius. Daug metu atgal, pameciau mikruke labai grazu, paauksuota laikrodi. Nuo to laiko neturejau ir nenesiojau jokiu laikrodziu.

Giega, o tu kiek laikrodziu turi bigsmile.gif

Kaip smagu sedet lauke su kava rolleyes.gif megaujames graziu rytu wub.gif
Atsakyti
1 gauta dovanu pries 15m,kuris taip ir guli dezutej biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Mes su vyru kazkaip neprisipratinam laikrodziu. Jis dar turi pora, as ne vieno. Kai yra telefonai tai net nepasigendu. O siemet vyras labai uzsikabino ant visokiu kepsniniu, rukymu ir grilinimu. Vakar atkeliavo tecio dienos dovana, tokia isankstine gavosi. Pirkom komodo grill, tai dziaugiasi kaip vaikas, renka informacija ir receptus. Kuria iseigine jau bandys. 

Atsakyti

As laikrodzio ir neturiu, teisingiau turiu,  bet nenesioju. MB irgi i komodo grili seile varvina, nepigus tik rupuze.

Atsakyti

Limcamca, jei ne paslaptis koki pirkot? Mes dabar is Aldi ziurinejom.

Atsakyti
Vat ir as laikrodzio neprisijaukinu.. Rsu vaikystej turejus,paskui kokiu 18 m gavau dovanu,nesiojau kol sugedo ir sitas,kur dezutej guli.. Jis labiau kaip apyranke,visokiu karoliuku.. Bet labiausiai nervina,kad bijo vandens,i kas karta nusiimint.. Uz tai ir nenesioju biggrin.gif
Mb nori man kokia auksine Omega nupirkt,bet as spardaus biggrin.gif
Atsakyti

Limcamca, jei ne paslaptis koki pirkot? Mes dabar is Aldi ziurinejom.

Mes pirkom mini. Pardavejas is ebay, bet kaip suprantu tuos pacius pardavinejo Lidl pries kelias savaites. 

Is pirmo zvilgsnio manau kazkada noresis didesnio, nes viskas atrodo labai fainai, ir didesniems daugiau visokiu priedu ir galimybiu. Musu mini vienu metu telpa 4 burgeriai, 2 steikai, ciela vista. Kaip ten pvz kepti saslykus nezinau, na cia jau bus vyro darbas issiaiskinti. As is karto didelio nepirkau, nes mano vyrui patinka kepti ant ugnies. TAi jam realiai reikia ta ugni matyti :) tai galvoju turim rukykla, kepsnine, dabar dar sita toks miksas abieju. Gali ir kepti ir rukyti. Ilindom i FB grupes tai ten liaudis labai daug visko gamina: ir grilina ir picas kepa ir paela. Prie priedu gali pirkti ir ketaus puodus ir keptuves visokias ir net kazanus. Anglys ten naudojamos specialios, paprastu negalima naudoti. Kaip ir negalima naudoti iprasto degaus skyscio. 

Daugiau galesiu parasyti kai isbandysim.  :D bet atrodo toks rimtas, kokybiskas daiktas. Ai, tiesa mano brolis turi pati didziausia, tai jis jau ana vasara mums isreklamavo koks geras daiktas tai yra. 

Atsakyti

Aciu Limcamca, lauksiu kol isbandysit.

Atsakyti
Limcamca, gera dovana isrinkot mirksiukas.gif
Maniskis gimtadienio proga toki gavo - negali atsidziaugt rolleyes.gif
https://www.google.c...=xCDyhnHsRVQDHM
Atsakyti