Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labukas

Oras gal ir neblogas,bet atostogom noreciau daugiau silumos biggrin.gif

Atsakyti

Nebent planai degintis. 

Siandien ilgiau ryte pamiegojau, jetau kaip gerai, kai toks pusiau saltas oras nuo lietaus skverbiasi pro atidaryta langa.  :wub:  :wub:  :wub:  

Siandien pagalvojau, eina sau, kaip baisu. Jau beveik puse liepos. Puse vasaros nebera. O, dar net atostogauti nebuvom isvyke. TA velnio Korona visus planus maiso. 

Atsakyti
Labukas

Butent,puse vasaros praejo,o ir as tik 1x maudziaus juroj.. Na si savaitgali prie juros rodo 21, gal labai nesusalsim.. Labai noreciau nuvaryt..
Atsakyti

Laba,

Pirmadieni atsidaro pedikiurai. Jau kaip pasiilgau  :wub:  :wub: Bet, jauciu bus kaip ir su kirpyklomis, eile kosmine. Geriau savaite dar pakenteti ir tada. 

Uzvakar musu amerikoniuke svente ketvirtaja gimtadieni. Atsiunte video, kur siulo sugalvoti keturis norus. O, vaikas tiesiog: noriu tortu! Va sito, ir to! Va, kokie paprasti vaiku norai ir svajones  :D  :D​ 

Atsakyti
Tik labai grrit tie norai isauga biggrin.gif Krijsto dukra ar 6m iphono uzsiprase biggrin.gif
Man dabar daug dovanu reikua.. Varysim i tos krikstadukros 10 gimtadieni-jai pinigais dovanosim. Dar ir jos mamos gimke uz poros dienu-ka jai dovanot? Pinigais jai nenoriu,kvepalus jau dovanojau,taures irgi,apyranke..Dar dviem drauges snukams simbolines dovanas uzsakysiu-is medzio su lazeriu isdegina,darysiu toki kaii kalendorisus lapeli.
Tai va-reik ideju miteriai. Nebrangiai,iki 20£
Atsakyti
Sveikos

Oi, kaip greit tos atostogos baigiasi, o lauki ju taip ilgai... Gryzom vakar, nors galejom ir siandien anksti ryte. Oras labai prastas buvo ir visa treciadieni ir vakar. Ir is viso oras nenusiseke. Vejas, salta, lietus... Nu bet vistiek gerai buvo nuo visko atsijungt.

Apie ta korona... MB turi bilieta skrydziui I LT rugpjucio gale, o vat rynairas niekaip neduoda uzsibookint atgalinio. Vis sistemos klaidas rodo. As siais metais nerizikuosiu skrist i LT nors ir labai noriu. Gal drauge ant mano gimkes atskris, bet dar ziuresim, jei tik bus saugu tai daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 10 liepos 2020 - 22:02

Sveikos, 

Kas šiandien švenčia: Heida ar vyras?

Nova, užjaučiu dėl nenusisekusio oro. Bet, svarbu nors kažkur iš namų išvažiavot, kaip sakai, galvas pravėdinot. 

Mes šianakt nepailsėjom. Atsidarė šalia sandėliuose rumunų bazė. Ir, įprato jų fūros parkuotis už tvoros. Ne tik tie, kurie išsikrauna, bet dar ir kitiems pasako. Blogiausia, kai atvažiuoja šaldytuvas. Naktį, garsams nurimus visiškas triukšmas, neįmanoma miegoti. Šianakt toks atvažiavo 2ą nakties. Bandė parkuotis, stumdėsi toje aikštelėje, šviesomis spigino. Užkabino mūsų medžius, kliudė tvorą. Nuvertė mano kabančius vazonus, tie krito gėlėmis į žemę, visos išlūžo ir išsibarstė. Soliarinės lemputės sudužo. Langus užsidarėm, bet miegoti neįmanoma buvo. 4ą ryto vyras ėjo išvaryti. Dabar kurpiu

mintį, kad reikės skundą parašyti. Nes, ir dėl triukšmo pikta ir gėlių labai gaila. 

Atsakyti

Matau gerai savaitgaliaujat. 

Mes siandien buvom turguje ir pirkome tas elnienos bei stirnienos desreles. Pasikalbejom. Medziokles sezono nebuvo, nauju gaminiu  neturi. Elnienos desreles jau baigesi. Tai viska isparduos ir uzsidarys imone. Kol dar yra galimybe, uzsipirkit. 

Atsakyti
Limcamca, tai uzsidarys imone visam? Reiks tada dar gaminiu uzsisakyt.
Atsakyti

Labukas
NA ka,vakar nuvarem prie juros mirksiukas.gif Zmoniu nemazai,bet visi saugiais atstumais mirksiukas.gif Mazosios is vandens istraukt buvo neimanoma biggrin.gif Dantys kalena,parnesi i kranta,susuki i ranksluoti,tik apsyla ir vel keliauja i vandeni biggrin.gif Sako-einu i baseina biggrin.gif

Siandien karsta diena bus mirksiukas.gif Veliau pripilsiu baseinuka.Dabar dar nenoriu,nes pamatys,atleks,o rytas dar vesokas..
Skalbenke jau sukas,apsitvarkysiu,nes puse daiktu kaip parsivezta,taip ir palikta biggrin.gif Tada leksiu iki shopingo.Ir maisto reikia,ir kitu smulkmenu..Ir toliau tik kieme ilsesiuos biggrin.gif
Ai,dar reik sugalvot,ka valgyt padaryt..Nieko is kameros neistraukus...


Atsakyti
Labas rytas

Heida, su praejusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Giega, nedirbi siandien?

Panos, gal matet kur sviezio upetakio. Tesco zuvu skyrius uzdaryras, kinieciu zuvu turguj ir nera. Taip pasiilgau sviezios zuvies ax.gif
Atsakyti
Pas mane pirmad laisvi biggrin.gif Kol kas.. Uz tai sestad dirbam rolleyes.gif
Zuvi daznai perkam tokioj zuvies pardej prie Dagenham Heatway stoties mirksiukas.gif Kaip tik sestas pirkau ir upetakiu ir doradu mirksiukas.gif Patinka,kad iskart isvalo jas mirksiukas.gif Kainos irgi pigiau nei Tesco. Uz 4 tokias padorius sea basus ar sea brimus buna 10£ mirksiukas.gif Jei nori didesniu-yra sveriamu. ir siaip ten visokiu zuvu pilna.
Atsakyti