Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Laba ryta.

Mes dirbam per bet koki karantina, kartais sutikciau ir namie pasedet. Padare testus penktadienio ryte, atsakymu dar nera, zodziu kad ir turi virusa, gali nesiot po visur kol atsakymu sulauksi. 

Atsakyti


Mes siandien gavom SMS,kad dirbsim po 4d i savaite.Cia jau anksciau snekejo,ziuresim ar tikrai duos biggrin.gif Nes vairuotoju daug prisieme,kai viskas uzdaryta buvo ir mes nebespedavom visko isvezt..Dabar reik duot visiems darbo,o jo tiek jau nebera biggrin.gif Bet atleist irgi nenori,nes tuoj KAledos,tuoj vel bus toks pats biziakas.
O man 4d irgi visai uztenka mirksiukas.gif Ir tikiuosi,kad tas papildomas laisvadienis bus sestadieni biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas

Giega, ar suzinojai kada tau iseigine bus? Ar jums kada nebuna darbo, tada ir
Iseigine duoda bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mus nebuna,kad nera darbo. Visada jo yra,tik daugiau ar maziau.Dar nezinau ar duos man ta papildoma laisva,nes vakdzia nori,kad mes su elektrinem padtoviai vazinetume.

Va ir siandien tik 105. Puse jau turiu mirksiukas.gif
Papildyta:
Iki biziaku dave laisva sestadieni biggrin.gif
Atsakyti

Laba ryta.

Giega, pasiseke.

 rytais jau taip tamsu, visiskas ruduo, taip sunku atsikelt 😔

Atsakyti

Laba,

O, Giega smagu, kad sestadienis. Kita vertus tureti viena darbo diena iseigine irgi gerai, reikalus visus gali susitvarkyti. 

Obetaciau, mes tai pralosem. Ta corona pakiso koja, butume keite komanda siemet. Labai skaudziai griuvo mano vaikis, uzsigavo. Net asara nubrauke grizes ir is nervu ir is skausmo. Ech, tas sportas. 

Atsakyti

labuka,

koks pamišęs rytas, nei kavos ramiai pagėriau, visur vėlavau, kažkaip atsikėliau be galvos, tai...

pasiskambinau stomotologui ir nepriima  :huh2: prieš karantiną nespėjau, o dabar kol nemirsiu iš skausmo nepriims,bet kai jau skaudės tai ir vėlu gali būti.

Limcamca vaikiui  :4u:  mano gražuolis irgi apdaužytas grįžo, PE net skausminga buvo daryti, tai mokytojas sakė, kad raštelį iš tėvų atneštų, kad atleisti nuo pamokos. Tai sakiau parašysiu, bet ir  treniruotę teks praleist, tai atsakė, kad pakentės  :D Būna ir pas mum nusivylimo ašarų, toks jau tas sporto gyvenimas. 

Atsakyti
Idealiausia butu pirm antrad dirbt,tada trec laisvas,ketv penktad dirbt ir savaitgalis laisvas mirksiukas.gif Na bet 3d is eiles iseigiuniu irgi gerai mirksiukas.gif Idomu tik kiek ilgai biggrin.gif

As spalio 19d uzsiregistravus pas dantistus.Jei vel karantinu nepaskelbs..

Turejau mazaja paimt 15h is darzelio..TAi peskom turbut lengviau nueit,nes jau taip ner kur masinos pastatyt ten..PAsistaciau toliausiai...Kita karta tikrai peskom eisiu..
Atsakyti

Sveikos, 

Obetaciau, o kokioje pozicijoje zaidzia taviskis? 

Giega, kada dar turi iseigine? 

Visada galvodavau, kad yra labai nepatogu gyventi salia mokyklos. Del trafico rytais ir po pietu ir del triuksmo. Pvz vaikus i lauka kai paleidzia per pietus, tai balsai girdisi is toliausiai. Isivaizduoju taip namie, uz tvoros, nenoreciau tokio triuksmo kasdien. 

Pas mus vel remontuoja kelia, vel vanduo pramuse. Taip, taip. Ta pati kelia kur remontavo menesi laiko. Pavazinejom koki menesi tik, ir vel uzdarytas. Dabar isvis kaimynas kalbejo su darbininkais, tai pasirodo tas vanduo jau neaisku kiek metu plauna grunta ir kelio situacija kritine, kad jis bet kada i smegduobe igriuti gali. Nu, labai smagu. 

Atsakyti

laba, 

Saugas, nors labai norėtų būti vidurio puolėju, bet retai tokia šventė jam išpuola, vis tenka priešininkus gaudyt ir vartininkui padėt :) Kokio amžiaus tavo vaikis? Kokia pozicija? Ir kodėl norėjot keist komandą?

Bet tai kaip baisu su tuo vandeniu, tai jis ne tik kelią paplaut gali  :blink: 

oras toks, kad tik į miegus traukia, apniukę ir lija protarpiais, net kava nepadėjo atsimerkt 

Atsakyti
Iki biziaku bus laisvi sestad,sekmad ir pirm mirksiukas.gif
Aga,maciau kad vel uzdaryta,vaziavau pro tave. Man nusukt i kaire reikejo,tai tarpuku tilpau mirksiukas.gif Ber zinosiu kitam kadtui ir derinsiu marsruta kitom gatvem mirksiukas.gif

Siandien kazkaip nemazai stopu buvo,o dar pataikai ant mokyklu ir vsio,pastringi. Nenoreciau ir as salia mokyklos gyvent.. Nors kazkada gyvenom netoli Tokios mazos primary mokykleles. Triuksmo negirdedavom,nes ir patys dirbom tuo metu biggrin.gif Kamsciu irgi nejutom,nes tada patys masinu neturejom.

Pi darbu i gyma nuvariau.. Nu reik man klasiu.. Aerobikose 2h atsokineju kaip niekur nieko,o cia 20 min ant slidziu,20 min ant dvirkos ir noriu namo biggrin.gif Nepavargus,bet nebeprisiverciu saves biggrin.gif
Atsakyti
Mus skiria tvora nuo mokyklos. Nu buna to garso kai vaikus isleidzia i lauka, nu bet pro langus niekas nedziobina is kiemo puses biggrin.gif

Pradejo lyt ir pas mus. Paziurejau orus, tai iki kito penktadienio vien lietus.
Ruras gerai visiems paplaus biggrin.gif

Giega, o kaip jus ten gyme distanciju laikotes? Tikriausiai pertvaros visokios stovi 🤔 ar daug zmoniu prisirenka?

Atsakyti