Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas, 

Kai maziukai budavo puosdavo vaikai. Dabar nebelabai domina. Dickis lemputes visas sureguliuoja, kas yra labai didele pagalba. 

As irgi siandien gerai issimiegojau. Po 8 val ryto tik pabudau. Labai daug darbo, nebus kada plepeti. Gero savaitgalio visoms!

Atsakyti

Laba,

mes jauciu kita savaitgali egles reikalais uzsiimsim, pirma dar reikia ja nupirkt, dirbu visa savaitgali, o ir dar noras puostis neatejo.

Atsakyti

Dukterecia man padarys vainika ant stalo  :wub:  :wub: Jėėė.. išsisukau  :D  :D​ 

Atsakyti

labas,

kuo gyvos savaitgali?

mes eglę pasipuošėm vakar, tiksliau vaikai papuošė, pirkau Lidle nedidelę, su šaknim ir viltim, kad ne vieniems metams  :rolleyes:  

Tortą irgi sulipdėm, šiandiena jau ragavom, nors snikerso tortas mėgsta sau ramiai ilgiau pabūti, bet labai nekantravo jaunoji kepėja :wub: 

daugiau niekur nebuvau, nieko nemačiau, visą dieną skyriau nuotraukų sutvarkymui, prisikaupė kažkaip, tai surūšiavau, atrinkau padarymui, kaikurias dar retušuot reiktų ir tada jau užsakysiu  :ax: 

dargi antį nusipirkau Limcamcos  prisiskaičius, bet neiškepiau, pamiršau  :oh:  vaikai krepšius iškrovė ir sudėjo į kamerą, kas šaldyta buvo. 

dar lyginimas laukia ir tada gal kokį filmą įsijungsiu ir galima bus ramiai laukti pirmadienio  :ax: 

Atsakyti
Labukas

O as dirbau biggrin.gif Vakar tai net 153 stopai, bet jau 14h baigiau mirksiukas.gif siandien biski maziau-111 biggrin.gif Tai jau 13h namie buvau biggrin.gif
Siandien praktiskai didesne puse isverciau is lovu biggrin.gif

Verdu saldytus cepelinus, nes tingiu jazka padoriau gamint biggrin.gif
Atsakyti

Oho, Giega, kaip cia tave siandien iskviete i darba? 

As siuo metu internete kalediniu dovanu ieskau  :D 

Tvarkiausi visa diena. Galvojau, imsiu greit ir prabegsiu visas savo grozio priemoniu dezutes, cia ir ten idesiu, ismesiu. Jezau, kad susinervavau. Atrodo, tik grozio dezutes gaunu, bet pilna tu buteliuku. Susirusiavau, kad nebutu taip pikta ant saves, galvoju reikia prasisukti pro mazesnio paauglio kambari  :D  :D Pavyko pykti nukreipt, kol perejau visus stalcius, spinta ir pan. Jau vien futbolo aprangos kiek  :blink:  Greiciau rasciau jam spinta, tai paprasciau viska sudeti butu. 

Vakarienei gaminau sonkaulius, vienam viriau, kitiems troskinau. Kazkaip va, vienas-du savaitgalio ir nebera. 

Atsakyti

Man irgi reikia spintos panoms i kambari, netelpa jau niekas, bet ziauriai durnas kambarys, nieks netelpa normaliai. 
Limcamca, kokias tu grozio dezutes uzsakineji, as tik Glossybox imdavau, patiko visai, bet poto labai prisikaupe visko, nustojau prenumeruot, bet smagu buvo gaut. Gal vel noriu 😀

Ziauriai isbarskino man galva siandien darbe, skundesi ir skundesi, tai vienas, tai kitas, tai tas , tai anas, dabar noriu tik po kaldra palyst.

Atsakyti

Labukas

O kas gero tose dezutese buna? viska sunaudojat?

Limcamca, tai gi black friday buvo, Nike turbut uz dyka dalino, neisivaizduoji kokiais kiekiais perka.. po 3-5 dezes i vienus namus.. tai Be iseiginiu ir dirbu biggrin.gif Ir dar lygtai si sestad reik..
Siandien mazoji parskrenda. Net nezinau ar reikia jom karantinuotis..
Atsakyti

joo savaitgaliai neužsibūna ilgai

labas rytas

aš tai galvojau, kad giega vėl pabėgus kur nors ošia, o čia dirbo  :geda: 

dėžučių nesu užsisakinėjus, kažkada buvo panižę nagai, bet sveikas protas nugalėjo,  jei dar ne viskas tiktų ar patiktų  :ax:  ir labai nemėgstu apsistatyt bonkelėm ir dėželėm, vis vyksta kova su dukra, vos ką nusiperka naujo pradaro, dar seno neišnaudojus , taip ir kaupiasi  :bash: 

aš tai spintą į dukros kambarį labai nemokšiškai surinkau iš ikejos, kadangi ji mėgsta gan dažnai pasistumdyti baldus, tai kiek išklibo, stalčius nebesilaiko normaliai, reiktų gal prisiruošt ir užsakyt papildomų detalių, perrinkt   :mastau:

Limcamca ką radai Kalėdoms?

Atsakyti

Laba, 

Giega, smagu bus kai anuke gris. Vel namai pilni klegesio. Joms reikia izoliuotis  :4u: 

Heida, as imu is Lookfantastic. Esu is visu isbandziusi ir glossybox ir birchbox, bet lookfantastic labiausiai patinka. Kazkaip produktai geresni. 

O ideta ten buna visko: sampunai, kondicionieriai, kaukes, makiazo priemones, veido, kuno prieziuros priemones, sepeteliai visokie ir t.t ir pan. Man patinka nes gauni galimybe isbandyti produktus. Jeigu patinka, gali pirkti pilna pakuote. Plius labai patogu kelionese. Turbut del to pas mane tiek ir prisikaupe dabar, kad nekeliauju niekur  :D  :D 

Netiketai siandien suorganizavau viena dovana. Pati savim patenkinta  :D  :yahoo:​ 

Atsakyti

O as jau po darbu mirksiukas.gif NAmie is kart bardakas-visi zaislai istraukti biggrin.gif Pasiilgo visu,tai ir nesa man rodyt biggrin.gif Ir vel pamirso lietuviskai sneket...Na nieko tuoj prisimins biggrin.gif

Jauciu man nereikia tu dezuciu biggrin.gif Nes as irgi kaip Obetaciau nenoriu apsikraut,nors kad ir kaip stengies,vis tiek visko pilna biggrin.gif

Dovanu kazkiek turiu biggrin.gif Reikia svogeriui ir sesei mirksiukas.gif Bet kaip ir turiu minciu,ka pirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Kazkas klause ka dovanu. Dukterecia norejo knygu, tai pavyko suorganizuoti net su autores parasu. Dukterecios vyras nori vaflines arba auto valyti priemoniu. 

Atsakyti