Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Vientiso maudomo neturejau gal kokiu 20 metu, va dabar prireike, nenoriu tik kad papus labai suplotu. Giega, man ir atrodo kad ten permatoma juosta, bet zinai kaip buna su tais pigiais rubais.

Va nugara


Pridėta:

Atsakyti
Sveikos panos 4u.gif

Nu nematau as maudymkes nei priekio nei nugaros, tai nors kokios spalvos pasakykit biggrin.gif

Kaip man ant gerkles krenta kondicienierius. Toks sunkumas ant krutines. Per savaitgali lyg ir prasivalo plauciai ir kvepavimo takai, bet pirmadieni vel tas pats blink.gif
Atsakyti

Siaip grazi maudymke. Man patinka. 

Nova, uzjauciu. O kabineta daliniesi su kazkuom? Negalima susitarti del kondicionieriaus? 

Mano vyras irgi nepakelia kondicionieriu. Net auto nejungia/iam, nes is karto suserga. 

Atsakyti

Mb irgi nelabai kondiskiu pernesa.. Masinoj jungia tik kai tikrai lauke karsta,o eusmas letas-kai vejas neprapucua..

As tai su kondiske varineju :D Bet as irgi nespeju susalt,nes gi vaziuoju pora min,o masina tik isjungi ir ji prikaista is jart..

Va,vienintelis pliusas naujos versijos,kad foto visas matau :D 

Maudymke gali but juoda arba raudona :B 

Atsakyti

Laba ryta,

trumpam kondiske gerai, bet jei visa diena reik but, tai nelabai ir man. 

Nova, persijung i nauja versija ir pamatysi nuotraukas, po to gi vel galesi i sena gryst, cia juk sekundziu reikalas.

Atsakyti

LAbukas

Siandien laisva,bet atsikeliau kaip i darba :D Sakau,jau kad atsikeliau,nuvarysiu iki carbotkes cia prie A12,bet cancelinta buvo..TAi i Asda uzlekiau ir namo..Ar cia man vienai atrodo,ar Asdoj viskas pabrango :hm: KAzkaip anksciau viena is pigiausiu pardziu buvo,na neskaitant Lido ir Aldi..O dabar kazkaip viskas brangiai pasirode...

TAi dabar nezinau ka cia idomaus nuveikus...Niaukstos...Jei neprades lyt,reiks gal priekini kiemeli pabaigt ravet trinkeles..MB buvo issivezes masinos raktus,negalejau patraukt,tai ir liko po ja neisraveta..

Atsakyti

Senokai Asdoj nebuvau, bet tikiu kad pabrango, svaro verte juk mazeja. Kitose pardese kainos irgi kyla, va sainsbury buvau nesenai, tai tikrai viskas pabrange, o ypac kava , dar budavo vis akcija, kad perkant dvi pakuotes pigiau, o dabar neber, ir pakelis kainuoja £ 4.20, kai seniau po £3.70 buvo, o uz du pakelius £6.00 mokedavau.

Oj pas mane  priekinis kiemelis koks baisus, zoliu priauge, bet taip tyngiu jas is tu tarpu pesiot.

Atsakyti

KAvos pupeles as Costco perku,ten kilas(lygtai maziau,900gr) iki 10£ kainuoja :B 

As turiu toki specialu kabliuka su sepeciu kitam gale,kaip tik trinkelem skirta..GAna greitai su juom issiravi tos zoles..TAip rankom ir as neuzsiimciau..DAr su kercheriu gerai praeit,jis irgi labai gerai isplauna zoles..Tik didziasias jau reikia apravet  :D 

Atsakyti

Giega, per iseigines ilsetis su knyga reikia. :) 

Jau senai buvau Asdoje. Visai gerai kartais pakaitalioti parduotuves, naujoviu uzmatai. 


Gavom pakvietimą į šiandienos apdovanojimų vakarą mokykloje. Kadangi šiandien apdovanojimai sporto srityje tai jau aišku kuris vaikas gaus prizų. Gaila, mokytojas nesiteikė įteikti medalio mano mechanikui, kuris per pertrauką mokytojos auto sutvarkė. 

Atsakyti
Ne su knyga,bet su kompu it tv sedziu biggrin.gif Dar nieko,visiskai nieko nepadariau.. Sakyciau kaip tik labiau apverciau biggrin.gif Printinaus sau biski,tai ir mazajai pora lapu daviau,tai jau apipiestinir voliojas vidury kambario biggrin.gif Dabar bando uzmigtyt,tai eidiu pasitvarkyt..
Atsakyti
Labas rytas

Vakar kompanijos vasaros svente buvo. Isnuomavo ferma netoli gatwick, maistas, vaisiai, gerimas, keliones islaidos - viskas padengs kompanija. Dar buvo pasirodymas - dvi jaunos panos su ugnim soko. Oras geras buvo, tai visai nieko pasibuvom. Tik gaila kad dar visu zmoniu nepazystu... kazkaip visi daugiau grupem, pagal savo departmentus, susiskirste buvo 😊
Siaip tai ta ferma labai grazi. Ten vestuves, kokius didelius balius daryt, tai super vieta mirksiukas.gif

Atsakyti
Labukas

Nova,o tu jau susidraugavai su kuom nors??

As siandien kazkaip greiciau susiruosiau ir anksciau i darba atejau..nu visai be reikalo.. tokiu laiku dar tik vaziuoja siuntiniai.. tai stovi ir lauki kaip durnele.. nei i masina kraut,nei ka..
Atsakyti