Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.

Labas rytas

Limcamca, nu o kaip maziuko sveikata? O jus kaip patys?

Vaziuoju vel i darba, kol dar geri orai. Paskui bus matyt. Prasides lietus, prasides ligos - nevazinesiu tada vel.

Atsakyti

labuka,

kažkoks užburtas ratas, tai jei vaikų daugiau, skirtingose įstaigose tai ir arti išprotėjimo gali atsidurti  :oh: Karantino pradžioj man kažkaip stogą rovė, ta nežinomybė, tusčios lentynos, o dar iš rykiuotės išėjo džiovyklė, buvom užsimoję tvarkyti kiemą, tai svarstėm ar daryt darbus, ar pasilikt pinigus blogesniems laikams, bet kažkaiop viskas išsisprendė, badu nemirėm, darbų buvo, tai svarbiausia, kad ir kaip banaliai neskambėtų yra sveikata.

Tai Limcamca junkis į naminių atostogautojų būrelį  :rolleyes: mano atostogos nuplaukė, Heida irgi saloj pratūpėjo, giegai va laimės akimirka išpuolė, bet Ispanija nuplaukė, nžn kaip kitų atostoginiai planai, bet tu ne viena  :mirksiukas: 

Vakar toks tykus ir šiltas vakaras buvo, o šiandiena ryte jau kavos terasoj negėriau, per šalta  ir skaroj susisukus buvo.

giega per kur dėliojies foto knygą? aš kartais per photobox, kai kokį pasiūlymą išmeta.

Atsakyti
Labukas

Per Photobox ir dejau. kaip tik vakar nuolaida baiges,spejau nupirkt 2£ pigiau biggrin.gif

Limcamca,o tai visa seina turi jarantinuotis ar tik sergantis?
Atsakyti

Sveikos, 

Vaikui jau sekmadieni viskas gerai buvo. Persalimas ir tiek, o visi turim sedeti, kol testas neigiamas bus. Butu tu testu, nebutu problema. 

Obetaciau, mes atostogavom vasara, keliavom po Prancuzija, Italija ir Sveicarija. Ne del atostogu as burbuliuoju, o, kad dviem savaitem sustojo darbai, mokyklos, futbolai. Dar nebutu pikta, jeigu sirgtume, bet dabar visiskai sveiki, del kazkokio vienkartinio snarglio. 

Atsakyti
O jus visi saziningai ir prasedejot?TA prasme ir abu vaikai,ir tu,ir vyras?
As tikrai ne tokia sazininga ir tikrai nebuciau sedejus namie...Tuo labiau,kai zinau,kad tikrai nesergam...
Atsakyti
Nu nemanau kad taip ir issedi visi, jei neserga, namie. Nu neimanoma ... Vistiek norisi I laukus iseit bent jau pasivaiksciot.

Tai ka mergicos, ar pasiruose antrai bangai? Susipazinot su naujais apribojimais bigsmile.gif
Atsakyti

Tai aisku, kad sedim. Laukuose tai zmogaus nesutiksi, nieko tokio, cia leidziama. Bet, eiti ten kur yra kitu zmoniu, tai nugi vistiek pagalvoji, o vdrug sergi ir uzkresi? 

Atsakyti
Kad negali niekur iseit kai sedi saviizoliacijoj ir cia. Tai tada tik sedi namie ir perki viska, ko reikia ir ko nereikia intiku, valgai visa diena ir priaugineji svorio biggrin.gif

Limcamca, smagu girdet kad pas jus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti

LAbukas

as vis tiek nematau logikos visame sitame reikale su ta korona..Pvz-susirgo vaikas,jus visi izoliuojies namie,neinat i darbus mokyklas.Bet jums reikia pasidaryt testa.Nueinat to testo darytis nesirgdami,ats neigiamas,galit vel eit i darbus..Beeeet-jus uzsikretet tuo laiku,kol jums dare ta testa.Ir lygiai taip pat graziai jus jii isplatinat savo darbe, mokykloj.Nes gi ats buvo neigiamas.
As netikiu sia pandemija.Sutinku,kad yra kazkoks mutaves virusas,sutinku,kad ir suserga zmones,bet nesutinku su skaiciais..

Darbuko nedaug.Bet idejo viena,kur reikia i parduotuve pristatyt.As zinau,kaip tas daros,esu vezusi,bet siaip tokius veza dideles masinos.DAr ir laikas vel padidintas iki 2 min..Vnz,varau i darba ieskot menedzerio,kad viska man sutvarkytu biggrin.gif

Atsakyti

labas,

jei visi būtų sąžiningi, laikytųsi taisyklių tai ir virusas taip neplistų.  Ir visam tam reikale, tai ne naujų taisyklių kūrimas, o testavimas turėtų būt sutvarkytas.

Aš darbe turiu būti su kauke, kai tenka nemažai judėti tikrai karšta ir labai nepatogu, liftu naudotis negalima, tai kol užlipi ir nulipi diskomfortas tikrai yra, nebūna, kad neliestum kaukės, o rankos juk liečia daug daugiau, nors kiekviename aukšte ir prie kiekvienų dūrų servetelės, skysčiai yra, bet kokia garantija, kad kas nors nepraleido šios procedūros ypač tie, kurie užeina trumpam.

Palijo pas mum, oras koks gaivus atrodo, tik tamsu, apniuke. 

Ar dalyvausit LT Seimo rinkimuose? :ax: 

Atsakyti

Laba ryta,

pas MB darbe zmogus sirgo corona, nieks net nepranese, kai paklause menedzerio, o kur tas zmogus, kad jau antra savaite nera, tada ir suzinojo kad sunkia forma serga, ligoninej guli, niekas net nesivargino pranest nors ir turejo artima kontakta visi,dirbo tai vienoj patalpoj istisai. Gerai kad viskas praejo be uzsikretimo, o jei MB butu namo parneses, as i savo darba isnesus. 

Su kauke visa diena dirbt labai sunku, man po 15 minuciu ji jau slapia buna, tada apsuki kita puse, kad isdziutu, taip ir kaitalioji, labai gera apsauga gaunasi 🥶

Atsakyti

Uzsiregistravom balsuot, dalyvausim rinkimuose. Paskaitem sarasa, nelabai yra uz ka balsuot, aisku yra uz ka tikrai nebalsuosim, o daugiau visi tie patys metai is metu. 

Atsakyti