Įkraunama...
Įkraunama...

Draugiškos Londono gyventojos. Jeigu esi Anglijos gyventoja, prisijunk ir tu.


LAbukas

NA ir kaip jums ziema Lietuvoje? biggrin.gif
Va tokios ziemos is vis nenoreciau biggrin.gif MAn uztektu,kad pasnigtu ant pievos,zoles,o keliai kad sausi ir svarus butu biggrin.gif

KAzkaip itarinai jau antra diena is ankstyvo ryto skaneris uzsikroves biggrin.gif Siandien 130 mirksiukas.gif Idealu biggrin.gif Griztant namo reiks i lietuvine sustot,duonos nebera,desreliu kokiu i sriuba.Nes sriuba be mesos,nes sriuba biggrin.gif Dar nukaulintos vistienos issitraukiau..Ka cia gamint g.gif Troskinio nenoriu,Kijevo kotletu kaip ir noriu,bet stengiuos tokiu riebaluotu negamint...Makaronai su mesa ka tik buvo...Oi,kaip atsibodo valgyt daryt biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Siaip tai faina tokia ziema, smagu. Bet, nuo vakar jau dauguma sako, kad medziai luzta, jau net pavojinga darosi. Ir be elektros kai kurie. Tai va, sita dalis jau nebe tokia smagi. Sako tokia ziema paskutini karta buvo 1990 metais. 

Nukaulinta vistiena as troskinu savo multi puode. Su daug visokiu darzoviu. Vyro gimtadieniui noreciau pabandyti kriaukles pagaminti, gal kuri esat gaminusi ir turit gera recepta?

Atsakyti

Oj man patiktu tokia ziema kaip dabar Lietuvoje, labai pasiilgau sniego ir salcio. 
Giega, o kokias desreles desi i sriuba? Taip i isvirta sriuba pripjaustysi? Is nukaulintos vistos megstu troskini su avinzirniais ir cili.

Limcamca, kriaukles tai midijas?  Vis ruosiuosi pati jas gamint, turiu recepta kazkur, su baltu vynu troskint keptuvej ir dar ten kazkas. Parasiau ir pati visai uzsimaniau, gal pabandyt savaitgali.

Atsakyti
Sveikos

Heida, kaip tu laikais? Ar pasiskiepinai jau?

As nukaulinta vista naudoju tik vistienos drebuciams. Troskini su darzovem valgau tik is kiaulienos.
Atsakyti

Jo, midijas. As irgi receptu turiu prisirinkusi, bet vis pritrukstu drasos. Bijau seimyna apnuodyti  :lol:  :lol:​ O mano vyrai taip  megsta. 

Atsakyti
Gerai isplauni tas midijas, dedi i puoda sviesto, as is akies,nu kki 50gr.. Pili balto vyno gera stikline, sudedi tas kriaukles ir patusini. Ilgai nereik, max 10 min.. Gali smulkiai kapotu krapu uzbert..
Buna jau gatavai paruostos, tik pasildyt reikia..
Mb irgi labai megsta mirksiukas.gif Kai bunam kur prie juros, prisirenka mirksiukas.gif Nu ir taip isverdu as jam mirksiukas.gif Skanu ir man mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas,

Ryte norėjau pasilabinti, bet pakibo kažko kompas, persikrovė ir nebeliko mano rašliavos  :ax:  o jau ir į darbą metas lėkti buvo.

Aš nelabai mėgėja kriauklių, bet kažkada pas draugus kai Arijoje buvom, rinkom pajūry, vyne ten kažkaip virėm ir skanavom, visai nieko buvo, bet daug suvalgyti negaliu  :rolleyes: 

Šiandiena mūsų besmegeniai jau išsibarstę gulėjo pametę morkas ir sagas  :D 

o Lietuvėlėj tai tik pro langą (ekraną) man labai gražu. Brolis foto siuntė,  sniego iki pat langų, durų ryte neatsidarė  :unsure: 

draugai miškingoj vietovėj gyvena, tai nuo vakar be elektros, medžių šakų belekiek prilaužyta, kasa kasa sniegą, o jau sukasto nebėra kur dėti, eina sau... nei praeit, nei pravažiuot. 

Atsakyti
QUOTE(Heida @ 2021 01 27, 10:50)

Giega, o kokias desreles desi i sriuba? Taip i isvirta sriuba pripjaustysi?

Nupirkau Marlinku,na tokiu plonu parukytu desreliu biggrin.gif Jo,isvirsiu sriuba ir ipjaustysiu tas desreles biggrin.gif Ir dar biski pavirsiu biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos

Heida, kaip tu laikais? Ar pasiskiepinai jau?

Dar ne, negaliu kolkas, turi praeit 6 savaites nuo tada kai buvo nustatytas Covid. Bet kokios aistros pas mus darbe verda del skiepo, kas atsisako, tai kvieciasi po viena, bando ikalbet.Su viena pakalbejau kolege, tai visa net israudus aiskino, kad jokiu cipu ji nesileis, geriau is darbo iseis 😂  Mano sese Lietuvoj jau pries pora savaiciu pasiskiepyjo, na tai visai gyva, ir net jokiu nemaloniu pasaluniu nejaute.

Atsakyti

Va, kaip skirtingai del midiju. As nemegstu. O vyrai vyriausi - dievina. Jeigu tik koja ant Prancuzijos zemes, is karto iesko midiju, jiems jos tobuliausios pas juos. 

Heida, atrodo turetu buti savanoriski skiepai, bet va vistiek kalbina, praso, ane? Nera taip, kad pasakai nesiskiepysiu ir palieka tave ramybeje. 

Atsakyti

Labai didelis spaudimas del skiepu, sake nebeduos bonusu uz extra valandas dirbtas, nemokes jei susirgsi, o ateity gal net nebegalesi dirbt. Dabar jei sutinki skiepytis dar priedo gauni premija. Siaip labai nemalonu, “dobravolna prinuditelna” situacija.Is tikro tai labai idomu, ko cia taip per prievarta bando suskiepyt visus, pletkus girdejau kad didelius pinigus moka jei didelis procentas darbuotoju pasiskiepyja. Siaip priezastis turetu but.

Atsakyti
Labas rytas

Heida, nu tikrai nemaloni situacija darbe. Bet palauk, tu gi nesirgai, tik tiek kad testas teigiamas buvo, ania.
Cia tiek visokiu skirtingu nuomoniu/teoriju apie tuos skiepus. Mes tempsim kiek galesim be skiepu....




Atsakyti