Nu va, visi sedim isverte pilvusl, jau virskinam apkepeli

Nuotrauku nebus, nespejau pafotkint, visi greit issidalino

Bet aprasyt, kaip visa tai gaminau, galiu

Emiau ~2 kg
bulviu, sutarkavau stambia tarka, t.p.. ir visa
cukinija, isemus seklytes, nulupus. Idejau 4
kiausinius, 4 saukstus
miltu ir
prieskoniai. Viska sumaisiau.
Supjausciau
desra griezineliais, susmulkinau
svogunus ir
morkas, pakepiau ant keptuves. Galima det ir
pomidoru, gaila, ju neturejau

Dar reikes
majonezo, gabalelio
surio,
kecupo.
Istepiau keptuve riebalais, dejau 1 sluoksni bulviu-cukiniju misini, isdeliojau desra, uzpyliau keptas morkas su svogunais, tada vel sluoksnis bulviu-cukiniju. Ant virsaus majonezo ir pasoviau i orkaite 40-50 min. Dar likus 10 min iki iskepimo apibarsciau tarkuotu suriu. Iskepus uzpyliau kecupu.
Nu jau skanumelis!