Pasiskaitinejau forume ir is keliu receptuku padariau savo
skonis buvo niam, niam, vyras ir draugai negalejo sustot valgyt
Dariau taip:10 bulviu
1kg farso (as masiau jautiena su kalakutiena, nes tokiu turejau)
1 morka
1paprika (spalva nesvarbu)
majonezas
sūris
2kiaušiniai
stiklinė pieno
slovikelis raugintu agurku
prieskoniai (kadangi as esu atsisakiusi visu dirbtinu prieskoniu, naudojau kvapnus pipiriukas, petrazoles, krapus, juodota druskyte, karis,dziovintas cesnakas)
Bulvės su lupena apviriau (viriau koki 10-15min). Kol bulvės virė, pakepinau paprieskoniuota farša(pipiriukas, druskytė, krapai, petražolės, česnakas). Apkepinta farša iš keptuvės sudėjau į bliudelį, į ta pacia keptuvę tada sudėjau sutarkuota morkytę ir pjaustyta paprika- viska pakepinau.
Tada nulupti bulves, supjaustyti storiasniais griežinėliais, iškloti skardos dugną, Ant bulvių užtepti majonezo, tada dėti pakepintas morkas su paprika, trečias sluoksnis faršas. Stengtis viska suspausti, tada ant faršo viršaus užtepti vel majonezo ir visa viršų išdėti griežinėliais supjuastytus raugintus agurkėlius, kadangi man liko bulvių, ant agurkėlių sudėjau likusias bulves taip pat pjaustytas griežinėliais.
Išplakiau du kiaušinius su pienu ir visa plakini tolygiai supyliau ant paruošto apkepo.
Pašoviau i 180 laipsių įkaitinta keptuvę ir kepiau apie 40-50min. Į kepimo pabaigą užbarsščiau sūrio(nepagailėjau ).Ir tada kepiau kol išsilydes sūris apskrus.
Skanaus