Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tai PMS? Ką daryti?

Sveiki, 
man 26 metai ir paskutinius 4 mėnesius pastebėjau, kad likus 7-10 dienų iki mano mėnesinių pradžios darausi labai liūdna, irzli, man pučia pilvą, skauda apatinę nugaros dalį, mano nuotaika kaitaliojasi labai greitai, būnu gilioj nevilty, blogai miegu, sunku išlaikyti kontrolę, labai greitai supykstu, o supykus ne visada pavyksta save sukontroliuoti, kartais ginčų metu būnu agresyvi ir keliu ranką prieš kitus, taip pat ne visada galiu susikoncentruoti ties vienu dalyku. Trečią - ketvirtą menstruacijų dieną visi anksčiau paminėti požymiai, kokioms 10 dienų dingsta, o tada vėl kartojasi nuo pradžių. 
 
(Šiuo metu dėl studijų gyvenu Vokietijoje.) Lietuvoje man buvo paskyrę Qlaira tabletes ja geriau pusę metų, dėl nepastovaus netgi su tabletėmis ciklo Vokietijoje kreipiausi į ginekologę ir ji man paskyrė Femikadin, bet po perskyrimo, anksčiau minėti simptomai pasireiškia daug stipriau nei, kad su prieš tai buvusia hormonine kontracepcija.
 
Buvau nuėjusi pas savo ginekologę Vokietijoje, bet manęs nepriėmė, pasakė, kad iki liepos mėnesio manęs priimti negali nėra laisvų vietų. Seselė registratūroje manęs išklausinėjo apie simptomus, ir išrašė receptą Maxim tabletėms.
 
Tokiu sprendimu aš nepasitikiu, todėl norėčiau jūsų pasiklausti, ką galėčiau daryti, kad bent šiek tiek palengvėtų simptomai, nes jie griauna mano gyvenimą ir mano santykius.
 
Ačiū už Jūsų komentarą. 
Atsakyti

nusipirkit nakvišų aliejaus kapsulių, palengvina PMS simptomus 

Atsakyti