Įkraunama...
Įkraunama...

Papildai vėžiniams susirgimams gydyti

Sveiki,

 

Norėčiau trumpai papsakoti apie Amygdaliną arba kitaip vadinama laetrilą, kuris naudojamas vėžiniams susirgimams gydyti. Jame esantis natūralus kalio cianidas randamas persikų, vyšnių ir kitose sėklose (šiuo atveju kauliukuose) reaguoja su vėžinėmis ląstelėmis ir jas nužudo. Pradėtas naudoti gan senai, tačiau farmacijos kompanijos tą neigia ir skelbia daug dezinformacijos (JAV sveikatos ministerijos yra visai uždraustas), todėl, kad gamtoje esančių medžiagų negalima užpatentuoti ir vėžio gydymas taptų saugus bei kelis kartus greitesnis (nekalbant, kad n kartų pigesnis). Chemo terapija yra totalus nuodas žmogaus organizmui, nes žudo ne, tik vėžines ląsteles, tačiau ir viską aplinkui kartu. Žmonės žino, kad vėžinio susirgimo gydymas ir išgydymas yra realus dalykas, tačiau ar žino, kad siekia, tik 3%? Kasmet vėžinių susirgimų eksponentiškai daugėja dėl mūsų mitybos įpročių, būtent todėl, kad negauname su maistu visų reikiamų medžiagų (būtent amygdalino). Jeigu kažkam aktuali tema galiu papasakoti ir plačiau.

Atsakyti
baikit juokus tik gerai? galvokite ką rašote rolleyes.gif
https://www.ncbi.nlm.../pubmed/7033783

šis tinklapis patikimas ir jame tikrai pateikta info, kurie natūralūs preparatai gydo ir kurie ne (taigi nepritempsite, kad jie neigia natūralius papildus ar pan.) Neneigia. Kaip tik surašo kas padeda vietoje vaistų tam tikrais atvejais
Atsakyti

 https://www.youtube....h?v=w8KPhT2xGL4


Kodėl yra tikslas meluoti? Vienu atveju už paciento gydimą gaunami pinigai dešimtimis tūkstančių eurų., kitu atveju iki šimto ar kelių šimtų eurų. Skirtumas ne per daug akivaizdus? Gyvename pinigų pasaulyje.

Atsakyti
Pinige jūs pinige.
Sumokėsite brangiai už savo kvailumą smile.gif
https://en.wikipedia.../wiki/Amygdalin
Atsakyti

Nereikia būti naiviems, susiraskite daugiau informacijos, kur kalba gydytojai su praktika šioje srityje.

Atsakyti