Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo uzbaigimo menas (Visiška blevyzga)

Neslepsiu, truksta meiles bet sunku rasti ta pacia siela ar bent jau panasia.. Yra buve tu nudegimu bet cia jau kita istorija.. Nebuvo tie nudegimai labai gilus paprasciausiai..

 

galima konsultuotis internetu siais laikais.
O bendrauti galima ir su lietuviais, vargiai ar ju nera , kur gyveni smile.gifaisku visokui tu lietuviu yra ir as per duag draugu neturiu lietuviu, bet viena kita tikrai galima rasti normalu zmogu.
tik klausimas ka gali pasiulyti tam zmogui, depresija nuolatine?gal apie ta davima ir buvo sneketa?paciai au daug pagalbos dabar reikia, bet vel reikia prasyti ismokti, perlipti per puikybe ir paprasyti...

Tai va, nieko as kaip ir negaliu pasiulyti. Buvau savo senoje darbovieteje sutikus pora lietuviu, tikrai atrode draugiski ir malonus, na bet paprasciausiai nesinori ju temptis i tai, ir nelabai prisileidau. Sunku yra uzmegsti naujas pazintis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NetikrasPasaulis: 12 rugsėjo 2019 - 23:30
Tai kas belieka tvarkytis su savim, jei norisi komfortiskau gyventi sioje zemeje, o iskeliauti siaip ar taip visi iskeliausim is cia, deja...
norisi meilles, ismok pirmiausia save myleti, pajausti ko norisi, pirmiausia reiktu kunu uzsiimti, nes taip lengiau, nei siela tvakrytis.... Kad ir per galiu, per nenoriu imtis judeti, sportuoti kazkiek, sveikiau maitintis, eiti kas ryta vakar apsivaikscioti bent, negalvoti tingiu netingiu, einu ir tiek , pabegioti siek tiek, rasti sporto saka, kuri pirimtiniausia, man pvz patinka joga, pasivaiksciojimai, gal kazkam patiks kokia gimnastika. Dar man patinka pilvo sokiai, bet siuo metu nerandu tokiu uzsiemimu tai namie pati, kiek moku, labai fainai pakelia nora gyventi sita muzika ir sokiai, juk galima namie, kai neikas nemato ir pasokti ir padainuoti. Kai suidraugausi su savim , pamatysi atsiras ir artimi zmones salia, nes nu kai spindiliuoji tokias mintis, tai ir pritrauki tokius aplink nelabia gerus, kaip sakai. bet nu tau rinktis, neikas tikria uz tave nieko nepadarys... matai si gyvenima me skuriames savi minciu pagalba, per diena ispinduliuja zmogus apie 60000-80000 minciu, tai va kokiu ju duaguma tokia ir turim realybe, ka uzsisakai is visatos, ta ir turi...
Atsakyti
Netikras pasauli,
Jeigu nemoki vietos kalbos gerai, gali internetu pakonsultuoti lietuviai psichologai, dabar daug kas tokia paslauga teikia, per skype pokalbi. Kodel vis dar nesikreipei, ar bijai kazko? Nesikandzioja, blogiau tikrai nebus, vienai issikapstyti matomai labai sunku tau.
Atsakyti
Vidada gali rasti iseiciu, tik noro reikia turet. Zmonems visokiu problemu buna, bet jie kapstosi, o ne verkslena kaip jiems blogai, kad kaltas visas aplinkinis pasaulis.
Dirbt reikia eit. Ir bet kuom, nors ir i fabrika. Neliks laiko inkstimui .
Del narkotiku tai gretutinej temoj poveiki aprasei kaip specas. Be to tavo reakcija i kai ka tikrai kartaos neadekvati.

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 12, 23:00)
Visai normaliai ji dabar bendrauja, ko nepasakysi apie pacia. nebent nori parodyti, kaip nekreipti demesio i zmones kurie tycia skaudina.

O autorei reikia susiimti ir mokintis. Pilnamete, o anglu GERAI nemoka.
As savajai pasakiau, kad jei sunkiai einasi vokieciu mokintis, tai gal pas psichiatra paimtu kokia negalia, tai pasalpu butu... ir ismoko.

Reikia mokintis. ZMones isduoda, zinios ir sugebejimai lieeka sau...
Ir eiti kokios specialybes mokintis. Mano exe uzsienyje baige universiteta be problemu. Nuejo i koledza, kitose salyse yra mokyklu kur islyginamieji kursai. Reikia mokintis, kitai gyvenimas bus labai sunkus

Kokie mokslai jai dabar? Jai reikia pas psichologa kreiptis ir savo vidu tvarkyt.
Ta anglu kalba sedint uk , isejus i paprasta darba, isejus i zmones per pora menesiu issitobulint galima.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 09:04)
Ta anglu kalba sedint uk , isejus i paprasta darba, isejus i zmones per pora menesiu issitobulint galima.


Netiesa. Yra darbu, kur reikia dirbti o ne plepeti. Tai ten nieko neeistobulinsi.
Gyveno Vilniuje daug rusu, tai kazkaip pragyveno 20 metu ir issmoko tik Labas ir Viso gero.

As gyvenau Vokietijoje 10 metu - apsejau be vokieciu kalbos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 09 13, 09:55)
Netiesa. Yra darbu, kur reikia dirbti o ne plepeti. Tai ten nieko neeistobulinsi.
Gyveno Vilniuje daug rusu, tai kazkaip pragyveno 20 metu ir issmoko tik Labas ir Viso gero.

As gyvenau Vokietijoje 10 metu - apsejau be vokieciu kalbos

Esme yra iseiti i darba( bet koki) i zmones. Yra darbu pvz pakuotoju, rusiuotoju( ten reikia dirbt, ne plepet) , bet yra ir pertraukos ir su kolegom galima zodziais persimest. Iseit i miesta, pramogas, susirast tiesiog pazistamu, draugu ir bendraut.
Bet jei visas aplinkinis pasaulis blogis, visi zmones aplink tik blogi, visi nori pasipelnyt( kaip teigia autore), tai su tokiu poziuriu nieko nebus.
Pvz mane supa geri zmones ( nors ir kiekvienas turim kazkokiu tai trukumu)- koleges geros, klientes geros, kaimyne senute gera, draugai geri. Su nemaloniais ar man netinkanciais tiesiog neturiu bendru reikalu arba jei ir turiu - tai minimum.
Cia juk nuo pacio priklauso koki susikuri aplinkini pasauli.

Tie kas Vilniuj ismoko tik labas ir viso- patys nenorejo.
Zinant tavo gyv buda ir poreikius, man irgi vokieciu kalbos nereiktu ten gyvenant.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 09 13, 11:15)
Su nemaloniais ar man netinkanciais tiesiog neturiu bendru reikalu arba jei ir turiu - tai minimum.

biggrin.gif biggrin.gif gydytoja, išsigydyk save pati
tu diena iš dienos vaikaisi tau nepatinkančias forumiete sir kimbi joms į atlapus, pastoviame negatyve sėdi, o ant kitos merginos, kuri negatyve sėdi pirštais badai. Tu ir esi ta kiaulė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 13, 00:29)
<p>Neslepsiu, truksta meiles bet sunku rasti ta pacia siela ar bent jau panasia.. Yra buve tu nudegimu bet cia jau kita istorija.. Nebuvo tie nudegimai labai gilus paprasciausiai..</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72499339" data-time="1568322817">
<div>
<p>galima konsultuotis internetu siais laikais.

O bendrauti galima ir su lietuviais, vargiai ar ju nera , kur gyveni vartotojo įkelta nuotraukaaisku visokui tu lietuviu yra ir as per duag draugu neturiu lietuviu, bet viena kita tikrai galima rasti normalu zmogu.

tik klausimas ka gali pasiulyti tam zmogui, depresija nuolatine?gal apie ta davima ir buvo sneketa?paciai au daug pagalbos dabar reikia, bet vel reikia prasyti ismokti, perlipti per puikybe ir paprasyti...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai va, nieko as kaip ir negaliu pasiulyti. Buvau savo senoje darbovieteje sutikus pora lietuviu, tikrai atrode draugiski ir malonus, na bet paprasciausiai nesinori ju temptis i tai, ir nelabai prisileidau. Sunku yra uzmegsti naujas pazintis.</p>

O tu pati meilę ar moki duoti, ar tik vaidinti mirštančią gulbę?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 09 13, 10:29)
biggrin.gif  biggrin.gif gydytoja, išsigydyk save pati
tu diena iš dienos vaikaisi tau nepatinkančias forumiete sir kimbi joms į atlapus, pastoviame negatyve sėdi, o ant kitos merginos, kuri negatyve sėdi pirštais badai. Tu ir esi ta kiaulė 4u.gif

Tu man labai patinki biggrin.gif . Gi zinai sita, del to ir nervuojies 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(NetikrasPasaulis @ 2019 09 12, 23:02)
Neesu priklausoma nuo kazko finansiskai, tiesiog dirbau, buvo siektiek susikaupe to papildomo pinigelio todel ir isejau is darbo, galvojau gal pakeisiu i kita, bet gavosi taip kad dabar esu bedarbe. Moku kazkiek kalbos, pokalbi eina palaikyti bet nemanau kad nuejus i kokia tai tokia istaiga galeciau pilnai save jiems isreiksti. Vienintelis hobis dabar tikriausiai miegoti.. su noru kad nepabusti.. as vis dar stebiuosi kaip manes neistiko kia nors letargija.. Nenoriu buti kazkokia tai auka ar prasyti demesio, bet realiai jau kaip ir susitaikiau su tuo, retkarciais pasvarstau ar as tikrai tai padarysiu, paieskau priezasciu gyventi, bet nelabai ju randu. Realiai niekam as neidomu zmones gyvena savo gyvenimus, ir vos kas ne antras zmogus serga..
Sia akimirka tiesiog egzistuoju..

Tai kaip ten su tuo psichologu per skype, ar pan.? M? rolleyes.gif Pamėgink, nes ko gi tu bijai konkrečiau?
Rašai, kad DABAR bedarbė, o kokie tavo planai vėlesniam laikui?
Turbūt nepaguosiu, pati nebežinau ką daryt su nuolatiniu mieguistumu - visa mano laimė, šiuo metu darbuojuos namie, tai nulūžti sau leidžiu ir dieną, kol darbinis tel. nepažadina. Bet aš tai aiškiai jaučiu, kad tai susiję su stresu - kartais sąmoningai pramiegu laiką, kol darbe darbo valandos, o vėliau, kai žinau, kad nebeskambinės, nebeeis emailai ir pan., vien nuo tos žinios lengviau ir darbuotis sekas lengviau. O tu kadangi nedirbi, gal labai nenervina "hobis" miegoti?
Beje, kaip tau sekas su buitiniais reikalais? T.y., gamintis, tvarkytis, apsipirkti, etc., - ar darai tą, ar tik kai jau labai būtina? Klausiu, nes žinau, kad, kai kuriems tokios stadijos kaip tavo (iš kiek aprašei), būna sunku ir tai.
Tebemanau kad dauguma žmonių iš prigimties geri, bet... Neišeina iš galvos, kaip lygioj vietoj atsiranda drąsuolių, galinčių sau leisti išvadinti kitą, kaip čia išvadino. Tegu anonimas anonimą kažkokiam forume, bet čia jau daugoka, švelniai tariant. Siūlau parašyti moderatoriams, jei tokie dar yra.
Atsakyti