Visai nebloga ta mano anytele, bent buvo iki tol, kol neatsirado antra marti ir kol ji musu abieju vienodai nepradejo "myleti".
O prasidejo nuo to, kad istiesu mes puikiai sutardavom, net buvau pradejusi ja myleti-tikraja ta zodzio prasme, bet va kaip minejau antra marti atejo i seima-pradzioj viskas lyg ir gerai, bet po to jos sunelis pradejo nesutarti su savo zmona ir skyresi ir taikesi-na cia ju seimos problema, bet butinai reikejo mano anytelei kistis-kai sunelis pas ja atvaziuoja ir pasakoja,kad zmona tokia ir anokia, tai anyta ne tik kad pritaria, bet ir visiems ima pasakot kokia jos bloga marti ir nuodija sunui gyvenima. Tai as pagalvojau,kad ir manes jei kas blogai lauks tokia pati pabaiga. O kai sunus susitaiko su savo zmona, tada ji rodo savo meile mums abiems vienodai. Veidmaine....
Ir kai as tik nuvaziuoju, tai ir parsideda-kaip tu blogai atrodai, gal pavargusi, gal miego nori ir taip toliau. Jau viena karta supykusi sakau-ar as jums kada nors graziai atrodziau? Pasimete ir dabar jau graziai atrodau

Stengiuosi kuo maziau matytis ir bendrauti.
Dar vienas bajeris-mano vyras seimoje vyriausias ir mes seniausiai vede, bet dar neturim vaikuciu-sesuo aplenke broli 2 kartus. Tai kol neturejom vaiku, tai ji -kai tik turesite, as iskart pas kraustausi ir ziuresiu jusu vaika, o kai dabar laukiames leliuko, tai jau kitaip ciulba-negalvokit, as jusu vaiko metus neziuresiu, nes dukros vaikus auginu ir as ju nepaliksiu. Va taip kaip su slapiu skuduru per veida, nors mes jos net neprasem,kad ziuretu musu vaikus.
Ai as dabar laukiuosi ir ner ko bereikalo nervuotis del tu anytu-savi vaikai yra savi vaikai, o marcios ir zentai kad ir kokie geri butu, vis tik svetimi. Ta supratau tik po sesiu metu santuokos