Įkraunama...
Įkraunama...

Nemyliu savo anytos

O mano anyta auksine, tfu-tfu-tfu... noreciau ir as buti tokia anyta, kokia yra ji rolleyes.gif Ir sesuras geras, tik kai atvaziuoja pasisveciuoti kelias dienas, butinai mano indus perkrausto is vienos spinteles i kita laugh.gif
Atsakyti
As turiu dvi anytas. Negaleciau skustis ir antraja- moteris kaip moteris su savo ydom ir gerosiom savybem. Bet noreciau papasakoti apie pirmaja, nes tokio zmogaus nesu sutikusi daugiau, o gal ir nebuna tokiu wink.gif Kai susipazinom, kuri laika nedrasiai jauciausi - atrode rusti ir neprieinama. Niekada nesaldzialiezuvavo, niekada nesakydavo komplimentu wink.gif Atrode tikra atsiauri kaukaziete. Kuri laika gyvenom kartu, buvau labai jauna, tikrai, daug ko nemokejau ir nezinojau, bet ne karto neteko isgirsti nors maziausio priekaisto. Priesingai - jausdavau tokia neikyria pagalba. Gimus sunui, tapo geriausia pasaulyje mociute, nors visada pries ka nors darydama paklausdavo mano nuomones. Na, apie nesibaigiancias dovanas, nors kartais ir kuklias, nepasakosiu, nes kalbu apie sirdies geruma heart.gif , apie prota ir isminti. Kai su exvyru supratom, kad skiriasi musu keliai, vel neisgirdau ne vieno priekaisto, nors, ja istiko sirdies priepuolis, vos nesibaiges blogiausiu. Kai isimylejau kita vyra, ji pirma pastebejo ir viska suprato, ir... palinkejo man laimes. Kai mano gyvenimas klostesi ne taip, kaip norejosi, kukciojau ja apsikabinusi, o ji man vire stipria rytietiska kava ir bure is kavos tirsciu, ir sake, kad debesys jau sklaidosi...
Dabar, kai turiu jau kita seima, mano vyra vadina zentu, nes ... as taip ir likau jos dukra. As jos nevadinu mama ar anyta. Vadinu vardu, nes ji - artima mano drauge.
Atsakyti
O mano anyta gera rolleyes.gif Is tikruju gera wub.gif
Atsakyti
Apie savo anytą jau rašiau kitose temose... Kai pirmą kartą ją pamačiau, tikrai neturėjau jokio išankstinio nusistatymo. Netgi priešingai - svajojau, kad pavyks susidraugauti, nes iki tol man visai neblogai sekdavosi sutarti su draugų ir draugių mamomis. rolleyes.gif Deja deja... Iš jos pusės tai buvo tikra "nemeilė" iš pirmo žvilgsnio... sad.gif Kuo toliau, tuo didesnių marazmų išgirstu... T.y., tai ne nauji išsigalvojimai, bet netyčia man vyras prasitaria apie kažką, ko dar negirdėjau, ir aš palengva iš jo ištraukiu visą vaizdą... Vaizdelis tikrai nekoks... dry.gif Paskutinis bajeris buvo toks, kad aš sėdžiu vyro kišenėj, o pati nieko neuždirbu... dry.gif Nežinau, koks jos reikalas, kaip mes tvarkom savo finansus??? mad.gif Anyway, aš uždirbu... Gal ir ne tiek, kiek mano vyras, bet, manau, daugiau negu ji...
Atsakyti
QUOTE (Ladute @ 2004 10 11, 07:42)
Manoji anyta tikrai nera ragana, visiskai nekonfliktiska ir kiek imanydama stengiasi su manimi draugauti. Siuo atveju ragana esu as. Tikrai. Nemegstu jos baisiausiai, ir jei tik imanoma, visada vengiu su ja bendrauti. Ir antipatija vis dideja. Vos isgirstu, kad ji atvaziavo, viduj net kazkas "apsivercia", nors bandau sypsotis sukandus dantis, bet dusioj visai nelinksma mad.gif . Paskutiniais metais vis bandziau mastyti - kodel? Ir kazkodel pradejau manyti, kad skiriasi poziuriai i vaiku auginima. Lyg ir uzaugo tie jos vaikai neblogi, lyg ir zmones kaip zmones, bet tos tikrosios motiniskos meiles, nuosirdumo ir prisirisimo nera. Pvz. mano mama visada stengiasi parodyti, kaip ji mane myli, kokia as, o taip pat ir mano vaikai, esame svarbus. Nuo pat mazens gimtadienio ryta ateidavo manes pasveikinti, vis pasakodavo, kokia as gimiau mazute ir saunuole. Ir dabar gimtadienio diena pirmasis skambutis visada mamos. Ir butent ne dovanos, o paprasciausia siluma, manau, yra kur kas svarbesne. O is anytos to nejauciu. Niekad nepamirsiu, kaip jautesi mano vyras, kai ji net nepaskambino jo pasveikinti su gimtadieniu, nekalbant jau apie, pvz., musu vestuviu metines, arba tokias "nereiksmingas" sventes, kaip musu maziukes pusmetukas. Tuo tarpu as net per savo vardynas (kuriu nelabai svenciu) visada gaunu geliu ir dovanu... unsure.gif As pykstu ant jos, kad neismoke (gal but visai nemoke) savo sunaus buti tvarkingesniu, skaityti knygu, graziai valgyti, etc.... Vakar girdejau, kaip vyras su ja kalbejo telefonu, ir pasake, kad musu maziuke susirgo. Kas atsitiko, nesake (matyt, nebuvo paklaustas), nes toliau kalba ejo apie skalbimo masina...

Labai šauniai viską įvardijai. Iš tikro lygiai tokios pačios priežastys ir mane verčia į vyro motiną žiūrėti su piktumu. Man labai nepatinka toks dėmėsio nerodymas ne tiek mano vyrui ,kiek mūsų kleckučiui. Mažei per visą laiką padovanojo tik knygutę apie maistą kūdikiams už kelis litus ir paką pampersų. Apie pusmetuką net nekalbu. O vyras sako,kad taip jo šeimoje priimta,tai yra normalu. Mes ginčijamės kieno normalumas normalesnis blink.gif

Aš prisimenu kaip mane mylėjo ir dabar tebemyli tėvai,seneliai wub.gif . Man labai gaila ir liūdna,kad mano vyrą,tokį nuostabų,švelnų ir jautrų žmogų motina visai neaugino. Nuo pusės metukų jis buvo atiduotas močiutei į kaimą. O sąmoningą amžių praleido bendrabutyje. Tipo taip jį nuo armijos saugojo blink.gif Ir kai aš bandau pasakyti,kad tavęs elementariausiai nemylėjo,jis pyksta. Suprantu jam skaudu,tačiau vien už tai negerbiu ir negerbsiu jo motinos.
Atsakyti
O mano anyta yra pati geriausia thumbup.gif Su ja gali kalbetis apie viska, gali jai patiketi didziausia paslapti, ji visada isklauso, padeda, pataria. Ji pats tikriausias gerio isikunijimas. Toks pat yra ir mano uosvis. Tokios seimos kaip ju, dar neteko matyti, tokie puikus tarpusavio santykiai, kuriu tenka tik pavydeti. Niekada nemaciau, kad ji plautu indus ar darze kastu bulves. Tai vyriskas darbas. O kaip ji gerai atrodo thumbup.gif . Mano vyras vis sako, kad ir musu santykiai turetu but tokie, kaip jo tevu, va tik kartais nelabai gaunas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (DiDiDu @ 2004 10 11, 23:34)
Ir kai aš bandau pasakyti,kad tavęs elementariausiai nemylėjo,jis pyksta. Suprantu jam skaudu,tačiau vien už tai negerbiu ir negerbsiu jo motinos.

As saviskiui taip pasakyti nedristu, tik karta paklausiau, ar tavo mama apskritai "kisosi" i tavo auginima, ar tave vien mociute augino? Mylejo ar ne, net negaliu pasakyti, bet, galu gale, juk ir myleti reikia moketi.
Atsakyti
QUOTE (Eurika @ 2004 10 12, 07:00)
O mano anyta yra pati geriausia thumbup.gif Su ja gali kalbetis apie viska, gali jai patiketi didziausia paslapti, ji visada isklauso, padeda, pataria. Ji pats tikriausias gerio isikunijimas. Toks pat yra ir mano uosvis. Tokios seimos kaip ju, dar neteko matyti, tokie puikus tarpusavio santykiai, kuriu tenka tik pavydeti. Niekada nemaciau, kad ji plautu indus ar darze kastu bulves. Tai vyriskas darbas. O kaip ji gerai atrodo thumbup.gif . Mano vyras vis sako, kad ir musu santykiai turetu but tokie, kaip jo tevu, va tik kartais nelabai gaunas wink.gif

Buna dienu lyg ticia rolleyes.gif Bet,ar ilgai wink.gif
Ar ilgai ji leis,savo suneliui-tau plaut indus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (bru @ 2004 10 12, 09:32)
Buna dienu lyg ticia rolleyes.gif Bet,ar ilgai wink.gif
Ar ilgai ji leis,savo suneliui-tau plaut indus tongue.gif

Tiesiog ju seimoje tokia kaip ir nuostata, kad mama ruosia maista, lygina, ir pan. Bet vyrai turi skusti bulves, plauti indus, zemes ukio darbus dirbti ir kt. O ar ilgai leis? O kaip ji gali jam uzdrausti? Juk jis augo toje seimoje ir ji tevai patys taip isauklejo ir as del to labai dziaugiuosi. Aisku, isplaunu ir as tuos indus, negi sunku, bet jei vyras namie ir pamato, kad as plaunu, tuj pat mane nuveja nuo kriaukles, o as ir nepriestarauju laugh.gif
Atsakyti
Nesenai "pasiuripinau" anyta savo mastymu..... darant remontus vyras stovejo ant virtuvinio stalo, ir neatsargiai zenge zingsni, vos vos nenukrito...... aisku nenukrito, nieko neatsitiko o ir aukscio nebuvo, tik jam slystant as begau jo sulaikyti, na is inercijos (nespejau pribegti)...... kai jis atsitiese sakau: uch..... nespejau, norejau dar pastumti, paskaiciavau jeigu uzsimusses butum gauciau draudima, o dar vaikas apdraustas naslaicio draudimu, tai neuztenka toooookius remontus pasidaryciau, dar ir menesines pajamos butu mudviem su dukra neblogos" ........oho....likau nesuprasta del tokio savo juodo humoro..... gerai kad vyras mane supranta nors.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Ziauru... as matyt irgi nelabai suprasciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (ASH @ 2004 10 12, 11:46)
Ziauru... as matyt irgi nelabai suprasciau unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ........ svarbu vyras mane supranta....... jeigu jis reaguotu i kiekviena mano "orginalia" ideja senai palikes butu..... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti