Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galiu būti nėščia?

Sveikos,turiu nelabai reguliarų ciklą,kuris svyruoja 21-26d.Nėra buvę ilgesnio nei 28d.

Paskutinės mm prasidėjo kovo 13. O šį mėn.jų niekaip nesulaukiu. Trečiadienį dariau NT. Absoliučiai neigiamas. Jokių kitų požymių nėra. Krūtinė nejautri. Pilvą pamaudena kažkiek,atrodo tuoj tuoj susirgsiu.

Vaistų nevartoju,streso nebuvo dėl ko jos galėtų dingti. Apskritai taip nutinka pirmą kartą. 

Gal kuriai panašiai buvo?

Antro NT nesidariau nes nenoriu mėtyt pinigų.

Jaučiuosi puikiai,tik nėr mm.

p.s.jei tai būtų nėštumas labai apsidžiaugčiau,deja 1 NT buvo neigiamas.

Pasidalinkit įžvalgom ir patarimais.

Atsakyti

Labas vakaras :)   Dilema. Iš tiesų laukiuosi ar visgi stresas neduoda ramybės. Su vyru turėjo lytinių santykių 26d,kurios buvo nesaugios. Pagal kalendorių tikimybė pastoti buvo vidutinė (bet žinau kad pastoti iš esmės galima bet kuriuo metu). Mano mm turėjo prasidėti 1d, šiandien jau 6d. Ir mm vis dar nera. Stresuot pradėjau prieš porą dienų, kai pasidariau nėštumo testą kuriame aiškiai matėsi kontrolinė juostele ir pasirodė vos pastebimas vaiduokliukas. (taip pat buvo ir per pirmą nėštumą). Pasidariau testą sekančią dieną, tai aiškiai neigiamas. Pasidariau šiandien dar viena, kuris rodo ankstyvųji nėštumą, vėluojant 1diena mm. Tačiau taip pat neigiamas.  Pilvo apačią maudžia jau savaitę, bet mm kaip nėra taip nėra, nors mausdavo pora dienų iki mm, prasidėjo pilvo pūtimas, užkietėję viduriai. Ir nežinau, kad ir neigiamas testas vis vien neturiu ramybės, lyg kokia nuojauta būtų kad visgi laukiuosi.  Kaip galvojat visgi stresas paskutines dienas duoda savo ar vis delto nėštumas? Galbut dar anksti testui rodyti kažką, nes už poros dienų bus 2 savaites po lytinių santykių? Ar verta jau eiti į poliklinika atlikti kraujo tyrimą nėštumui? Nes nežinau kaip elgtis, nuotaikos keistos, ir tas pilvo tempimas.. Negaliu ramiai būti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martule666: 06 rugpjūčio 2019 - 21:28
QUOTE(Martule666 @ 2019 08 06, 22:27)
<p>Labas vakaras smile.gif   Dilema. Iš tiesų laukiuosi ar visgi stresas neduoda ramybės. Su vyru turėjo lytinių santykių 26d,kurios buvo nesaugios. Pagal kalendorių tikimybė pastoti buvo vidutinė (bet žinau kad pastoti iš esmės galima bet kuriuo metu). Mano mm turėjo prasidėti 1d, šiandien jau 6d. Ir mm vis dar nera. Stresuot pradėjau prieš porą dienų, kai pasidariau nėštumo testą kuriame aiškiai matėsi kontrolinė juostele ir pasirodė vos pastebimas vaiduokliukas. (taip pat buvo ir per pirmą nėštumą). Pasidariau testą sekančią dieną, tai aiškiai neigiamas. Pasidariau šiandien dar viena, kuris rodo ankstyvųji nėštumą, vėluojant 1diena mm. Tačiau taip pat neigiamas.  Pilvo apačią maudžia jau savaitę, bet mm kaip nėra taip nėra, nors mausdavo pora dienų iki mm, prasidėjo pilvo pūtimas, užkietėję viduriai. Ir nežinau, kad ir neigiamas testas vis vien neturiu ramybės, lyg kokia nuojauta būtų kad visgi laukiuosi.  Kaip galvojat visgi stresas paskutines dienas duoda savo ar vis delto nėštumas? Galbut dar anksti testui rodyti kažką, nes už poros dienų bus 2 savaites po lytinių santykių? Ar verta jau eiti į poliklinika atlikti kraujo tyrimą nėštumui? Nes nežinau kaip elgtis, nuotaikos keistos, ir tas pilvo tempimas.. Negaliu ramiai būti. </p>

Manau, kad labai gali būti ir stresas, bet vis tik patarčiau kokioje nors laboratorijoje pasidaryti HcG tyrimą, kitaip ramybės vis tiek neturėsit ir abejonės kamuos 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, pries 6dienas turejau nesaugu lytini akta su vaikinu, man buvo pirmas kartas. Bet jis nenuleido seklos, nebuvo spermos. Ar imanoma pastot? Nes baisu, nesinori dar vaiku. Stresuoju labai. Viskas vyko labai negiliai. Seklos tikrai neisleido. Laukiu menesiniu labai.

Atsakyti

Kad pastojote yra mažai šansų. Bet jei nesulauksite mėnesinių, darykitės nėštumo testą. 

Atsakyti

As tai manau, kad tikrai nera ko nerimauti. Kita vertus,tokie nerimo potyriai po pirmo karto tikrai normalus. 
Laukit menesiniu ir atsipalaiduokit :))

Atsakyti

Sveikos, norejau paklausti, esu 4 men po gimdymo, sirgau mėnesinėmis jau po pirmo mėnesio pagimdžiusi, ši mėnesį turėjom nesaugu lytini aktą, tačiau nevaisingomis dienomis, po 5 D prasidėjo menstracijos, pirma diena tepliojo antra ir trečia diena sirgau o likusias dvi dienas nk nebuvo. Dabar galvoju ar čia po gimdymo sutriko, nors praeitus kartus sirgau visas 5d ar gali būti jog esu nėščia? Nes išvis jokių simptomų nejaučiu. 

Atsakyti
jei nevaisingos dienos buvo ir dar menesines prasidejo, tai ne, nescia nesi. Bet pravartu kuo skubiau nueiti pas ginekologa ir pasitarti del apsaugos priemoniu. Siuo atveju gal geriausia tiks spirale, o ja deda sergant menesinemis, taip, kad paskubek.
Atsakyti
Šiaip, po nėštumo neretai dar gerokai užtrunka, kol ciklai "pareina į vietą". Reikia save itin gerai pažinti (turiu minty, kad vien dienų skaičiavimo labai negana, o ir kiti požymiai gali skirtis nei iki nėštumo), kad 4 mėn. po gimdymo tiksliai žinoti, kurios čia dienos nevaisingos. Ypač, jei kūdikis žindomas.

Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2019 11 23, 13:20)
Siuo atveju gal geriausia tiks spirale, o ja deda sergant menesinemis, taip, kad paskubek.

O gal geriau iškart vyrą sterilizuot? Jokio svetimkūnio, jokio cheminio poveikio organizmui. Galiausiai ne visiems antras vaikelis (kad ir greit po kito) būtų tokia katastrofa, kad savo "receptus" (su galimais įvairiais "šalutiniais poveikiais") reikia skubėt kitiems primetinėt.
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2019 12 10, 21:37)


O gal geriau iškart vyrą sterilizuot? Jokio svetimkūnio, jokio cheminio poveikio organizmui. Galiausiai ne visiems antras vaikelis (kad ir greit po kito) būtų tokia katastrofa, kad savo "receptus" (su galimais įvairiais "šalutiniais poveikiais") reikia skubėt kitiems primetinėt.

geriausia, jei vaiku daugiau nenorima tureti, bet. Bet kazin kuris vyras tam sutinka? Kiek tokiu? Juk net jei turi tuzina vaiku, tai dauguma patinu vis pagalvoja, kad gal kada sutiks dar kita moteri, super moteri, su kuria vel kurs seima ir vel nores vaiku.
Atsakyti

Vyko nesaugus lytinis aktas gruodžio 26d per menesinių viduri, vaikinas nebaigė viduj, bet del šventos ramybės, po 40h buvo išgerta skubi kontracepcija. Po 3-4 dienų prasidėjo netikros mėnesinės, visai gausus kraujavimas, paskui tik rudai tepliojosi. po 3 dienu nustojo. Šiandien yra vasario 5d ir mėnesinių nesulaukiu. Nežinau kaip reikėtu skaičiuoti ar nuo tikrųjų menesinių, ar nuo netikrųjų. Taip pat temperatūra atsirado ir laikosi 37.2 jau trečia dieną ir jaučiuosi lyg mėnesinės būtų ant nosies. Ka manote?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona99s: 05 vasario 2020 - 09:01
QUOTE(Simona99s @ 2020 02 05, 10:01)
<p>Vyko nesaugus lytinis aktas gruodžio 26d per menesinių viduri, vaikinas nebaigė viduj, bet del šventos ramybės, po 40h buvo išgerta skubi kontracepcija. Po 3-4 dienų prasidėjo netikros mėnesinės, visai gausus kraujavimas, paskui tik rudai tepliojosi. po 3 dienu nustojo. Šiandien yra vasario 5d ir mėnesinių nesulaukiu. Nežinau kaip reikėtu skaičiuoti ar nuo tikrųjų menesinių, ar nuo netikrųjų. Taip pat temperatūra atsirado ir laikosi 37.2 jau trečia dieną ir jaučiuosi lyg mėnesinės būtų ant nosies. Ka manote?</p>

ta extra tablete isreguliuoja cikla, tai dabar kaip ir nera prasmes visai skaiciuot, kada tiksliai turetu buti menesines. Lauk ir tiek. Na, ir pagalvok apie apsisaugojimo priemones ateiciai, bet tik ne tokias kaip dabar.
Atsakyti