Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turime mamyčių keliautojų mėgstančių rašyti?

Sveikos būsimos ir esamos mamos,

 

Ar turime šiame forume mamyčių, kurioms kelionės nėra svetimas dalykas ir kurios jaučia aistrą raštiškai kūrybai? Su žmona susipažinome prieš devynerius metus. Daug per tuos metus patyrėme. Nemenka dalis tų patirčių įvyko kelionėse. 2016m. pakeleivingais automobiliais iškeliavome į Iraną, keletą mėnesių savanoriavome įvairiausiuose pasaulio kampeliuose. Palapinė ir atviras dangus ilgą laiką buvo patys tikriausi namai. :rolleyes: Galiausiai po keleto metų gyvenimo Vilniuje atsikraustėme į Klaipėda, kur ir vėl laukė nauji išbandymai ir patirtys. Šiuo metu laukiame trečiojo keliautojo ir ruošiamės jau kitokiems iššūkiams. Kaip bebūtų, meilė kelionei ir rašymui niekur nedingo. Štai kaip su keliais bičiuliais sugalvojome sukurti projektėlį, kuris galima sakyti yra kelionių tinklaraščių kūrimo įrankis ir savotiškas socialinis tinklas keliautojams. Kalbu apie Travelfeed.io.  :yahoo:

 

1.jpg

 

Ar būtų mamyčių, kurios sutiktų tapti Travelfeed rašytojomis ir pasidalintų kelionių išmintimi su keliautojais iš viso pasaulio? Trumpai papasakosiu apie platformos privalumus. Prisiekę keliautojai žino, kur slepiasi vertingiausi "perliukai". Ne paslaptis, jog vienas geriausių šaltinių semtis idėjų ateities kelionėms - privatūs "susitepti rankų" nebijančių keliautojų tinklaraščiai. Deja, dauguma jų tūno paieškos sistemų tolimuosiuose puslapiuose, kur užklysta tik vienas kitas skaitytojas. Travelfeed.io gali pasiūlyti sprendimą tiek kelionių rašytojams, tiek naudingos informacijos ieškantiems keliautojams.

 

post-72749-0-89800700-1580661811_thumb.p

 

Platforma gali pasigirti nemenku skaitytojų skaičiumi, todėl autoriai gali būti tikri - kokybiškų straipsnių skaitomumas garantuotas. Tuo metu naudingos informacijos ar idėjų savo pačių kelionėms ieškantys keliautojai gali pasinaudoti itin patogia paieškos sistema ir ar pasirinkti juos dominantį pasaulio kampelį tiesiog žemėlapyje. Visą reikalingą medžiagą rasite vienoje vietoje, o mėgstamiausius autorius galėsite "sekti" kaip bet kuriame socialiniame tinkle.

 

post-72749-0-52871200-1580661854_thumb.j

 

Kitas populiarus būdas dalintis informacija - skelbti ją socialiniuose tinkluose. Kai kurie autoriai nusprendžia tuo tikslu susikurti "Facebook" puslapį ar įstoti į keliautojų "Grupę". Pagrindinis minusas - socialiniai tinklai nesidalina pelnu su nei su turinio autoriais, nei su to turinio ieškančiaisiais. Tie, kurie vis dar manote, kad tradiciniai socialiniai tinklai yra nemokami, prisiminkite - jei nežinote, kuo prekiauja elektroninis verslas - turbūt prekė yra Jūsų dėmesys ir laikas. Travelfeed.io tikslas - sukurti tokią ekosistemą, kad kiekvienam vartojui būtų finansiškai atlyginta (kiekvienam pagal nuopelnus). Šiuo metu autoriai skatinami Steem kripto valiuta. Ateityje bus įdiegtos tokios funkcijos kaip reklamos pelno dalybos su autoriais ir daug kitų.

 

post-72749-0-22161500-1580661881_thumb.j

 

Nesinori pernelyg išsiplėsti. Visą informaciją "kas ir kaip" lietuvių kalba esu pateikęs Travelfeed.lt. Jei būtų noro pabendrauti su bendraminčiais, pasidalinti patirtimis ir naudonga informacija su užsienio keliautojais, palavinti anglų kalbą, Travelfeed.io bendruomenės durys jums atviros. Kilus klausimams ar prireikus kokio patarimo ar pagalbos įsiliejant į rašytojų gretas, galite į mane kreiptis Facebook socialiniame tinkle.

 

Geros dienos,

Tautvydas Šlevas 

:lietuva:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goal Tycoon: 05 vasario 2020 - 12:00

Yra senas ir geras ir visiems prieinamas toks pats "įrankis" www.mytrips.lt kuris jau laiko ir bendruomenės patikrintas su tikrais naudingomis istorijomis, o čia kažką užsieniui bandot daryt, bet kad lietuviai pirmi pradėtų postint..

Atsakyti

Labai teisingai pasakėte, kad "mytrips.lt" yra puikus įrankis. Kaip bebūtų, "travelfeed.io" ir "mytrips.lt" skirtumai didžiuliai. Tie skirtumai nėra nei geri nei blogi. Jie tiesiog yra.  :) Visų pirma "travelfeed.io" yra tarptautinis projektas, skirtas keliautojams iš viso pasaulio. "Mytrips.lt" skirtas Lietuvai ir TIK Lietuvai. "Travelfeed.io" nėra visiškai "žalias". Virš 1800 autorių jau parašė apie 18000 straipsnių ir straipsnelių. Tiesa, įveikę pradinį etapą ir subūrę tam tikrą vartotojų bazę, su laiku vis labiau judame link kokybės, o ne kiekybės.

 

Skirtumus vardinti būtų galima visą dieną, nes tai nepaprastai skirtingi dalykai. Paminėsiu dar porą. Pataisykite jei klystu, bet "Mytrips.lt" autoriai finansine prasme už savo darbą negauna nieko ir pokyčių nenusimato net tolimoje ateityje. Travelfeed.io sukurtas "Blockchain" technologijos pagrindu. Į techninius dalykus nesileisiu, tik paminėsiu dar kartą, kad tekstų savininkai šiuo metu yra motyvuojami Steem kriptovaliuta, kuri gali būti iškeista į eurus, dolerius ar kitas FIAT valiutas. Ateityje bus dalinamasi reklamos pelnu ir t.t.

 

"Mytrips.lt" paskelbiami straipsniai akimirksniu tampa svetainės savininkų nuosavybe. "Travelfeed.io" ir "Blockchain" technologijos atveju nuosavybės teisė VISADA išlieka turinio autoriaus ir techniškai kitaip net būti negali. Jei domina "kodėl ir kaip", paratčiau pasigilinti į šių technologijų veikimo principus. Paskutinis dalykas, kurį paminėsiu šį kartą - "Mytrips.lt" nepretenduoja ir niekada nežadėjo pretenduoti tapti privačių tinklaraščių kūrimo "įrankiu".

 

Tai tiesiog yra svetainė, kuriai prijaučiantys rašymui autoriai dovanoja savo tekstus. "Travelfeed.io" šiuo metu geba sukurti tik taip vadinamą mikroblogą, tačiau ateityje bus įdiegta galimybė kaip reikiant juos personalizuoti, įdiegti papildomus modulius, už rašant uždirbtus pinigėlius įsigyti atskirą stetainės vardą (ang. domain) ir t.t. Tokiu būdu autorius turės galimybę super paprastai susikurti profesionaliai atrodantį tinklaraštį, be jokių "Travelfeed.io" panaudojimo ženklų.  :yahoo:

 

Pasufleruokit ką dar galėčiau papasakoti...

 

invisusmundi%2F20200124T194501563Z-1%20k

 

Galiu supažindinti, kaip atrodo Travelfeed.io straipsnelio pavyzdys.

https://travelfeed.i...dan-on-a-budget

 

Kalbėdamas apie mirroblogus turėjau omenyje štai ką.

https://travelfeed.io/@wanderein

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goal Tycoon: 05 vasario 2020 - 20:24