QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 08 03, 11:20)
Nebijau. O restoranuose, galima pamanyt, viskas idealiai? Būtų mūsų mieste bent vienas japonų restoranas, pirkčiau iš ten, bet nėra. Daug kas taip uždarbiauja, kas tortus, sausainius kepa, kas maistą baliams ar sushi, apsinuodyt dar neteko. Discorde prisiskaičiau buvusių ar esamų darbuotojų konentarų, kas vyksta kavinėse ar restoranuose, pvz čiliako čili sriuba, jie ją gauna kibirais, tai būdavo atidaro, o ten kirminų sluoksnis ant viršaus, tai nubraukia ir padavai sriubikę klientams. Kol pats nepasidarai, niekada nežinai ką į burną dedi, nesvarbu iš kur pirkt, kavinės ar restorano.
Bet restoranus ir kavines berods VMVT inspektoriai tikrina. Kazkada skaiciau, kad net nuo darbuotoju ( virtuveje) meginius eme patikrint iv zarazom. Ir pagal higienos suteikta bala buvo kiekvienas galejo pasiziureti restorano ivertinima.
Fb pilna tu vieno kasnio sumustiniu, torttu, nzn, man kazkaip brrr, viena pazistama sakesi silkiu ir kazkokiu krepseliu Velykom, apsinuodyjus buvo, sake silke ryskiai pergulejus
.
As nelabai tikiu, kad sriuboj ciliake kirmeles plaukioja. Tai pletku lygio komentarai ( buvo laikotarpis, kai cupe pastoviai pietu vaziuodavom, ir skoniai skiresi). Lygiai tokie patys, kaip tipo maximoj balta misraine su pasibaigusiu galiojimu perplaunama ir naujai majonezu sumaisoma. Cia yra nesamone. Is maxes misrainiu neperku, bet vakar kaip tik balta dariau- loguskai, perplaut vandeniu ir naujai sumaisyt gautusi totali pliurza. Juk tu ingridientu kubeliai visi slapi butu.