QUOTE(Terezza @ 2020 09 22, 15:25)
Gražuolė. Įtraukiau į norimų sąrašą.
Man irgi patiko, jamam, sekanciais metais ieskosiu.
****
Prisiauginau ropiu, setiniu... Kramtom zalias, dedam i salotas, salotos ir dar karta salotos. O ka dar galima is ju padaryti. Pradejau googlinti. Imetu troskinuka, visai patiko. Savaime suprantama sukraus as nedejau
Radau senoviskus prusu patiekalus.
Visas tekstas su receptais CIA
"....
Morkos ir griežčiai
Jums reikės: 500 g morkų, 1 nedidelio (apie 500 g) griežčio, 1 šaukšto riebalų, 1 lauro lapo, 3 kvapniųjų pipirų žirnelių, 1 kubelio daržovių sultinio, 1 šaukšto susmulkintų petražolių, pagal skonį druskos, pipirų, cukraus.
1. Morką ir griežtį nuskuskite, supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą ir įpilkite vandens, kad apsemtų. Įdėkite riebalų ir užvirinkite.
2. Įmeskite lauro lapą, pipirų, daržovių sultinio kubelį ir troškinkite apie valandą ant vidutinės ugnies.
3. Daržoves sugrūskite, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais.
"
....
Prieš patiekdami užberkite petražolių.