Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kokią neištikimybę?

Emocinę 

Negi neturi įdomesnių hobiu, užsiėmimų?

Atsakyti

Amadėja, o kas būtų, jei taviškis kalbintų kadrus su tavo prifiliu,o jiems tu nepatiktum, tu jiems būtum ne sexy, jie tavęs nenorėtų kavos kviestis? Net parašytų kuris, kad atsok, tu ne jo skonio?

Klausiu, nes toks įspūdis, kad jei kiti tavęs nenorėtų, tu jų nedomintum, tai gal tada jau ir jo nuomonė keistis pradėtų   :hm: 

O kas būtų, jei ištrintum savo profilį?  Jis užpyktų, kažin?

Labas rytas, atsikėliau kaip į darbą. Bet užmigsiu gal dar....

Atsakyti
QUOTE(LavinaX @ 2020 10 24, 18:16)
<p>Oj geras, tik dabar pažiūrėjau kas pas mus... o gi VERYGA arba Gintarė Skaistė. Gal jau galiu ir neit balsuot, nes žinant jos vyrą tai iškart tampa aišku, kad ji negali būt normali, nes nu negyventų vienoj šeimoj. O už Verygą aišku irgi nebalsuosiu. ****.</p>

Oi mona ,nespresk pagal sutuoktini apie zmogu. Visgi ir susituoke dar islaiko kazkiek autonomijos,o kiti ir visiska konfederacija biggrin.gif
Ir taip ,visi tie sudo malimai internete yra emocine neistikimybe, bo fizines del epidiomiologines situacijos gali ir nepavykt apturet ,prie geriausiu noru. Nusiciaudes kas ir viso gero pasimatymui.
Atsakyti

Kad susituokę autonomiją išlaiko, tai jo. Bet jaučiuosi kartais iškasena, pragyvenus su vyru 21 metus. Nemodno sčas...

Atsakyti

Prie jo čia modna nemodna. Tai tik vienos poros  santykiai. Tokių žmonių  retkarčiais pasitaiko.visais laikais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 spalio 2020 - 07:32

Prie jo čia mo dna nemodna.

Tai tik vienos poros  santykiai.

Tokių žmonių  retkarčiais pasitaiko.visais laikais.

Intemora, ar matai, kiek porų skiriasi? Paprastų nematom, ale kiek garsių skiriasi? Nemoka žmonės kartu dalintis sunkumų, perteklių/nepriteklių, negerbia ir nemyli viens kito jau po pusmečio...Na ką ir besakyt. Ir tu, ir aš - iškasenos, katros dar myli savo vyrus, neina į šoną, ir gyvens iki smerčiaus su jais. Norėjau dėt smailą, bet gal ne vietoj, pamislijau...

Atsakyti

Tai dėl įvairių priežasčių skiriasi.

 

Atsakyti
Siaip tai zmones yra skirtingo sex temperamento ,kiti ir vieni gyvena ir isipareigojimu neturi ,bet nei nuotykiu iesko ,nei jiems ju reikia. Tesiog turi kitokiu hobiu ir tiek.
Atsakyti

Nu prie ko čia seksas, jei jau ir šiaip gyvent neišeina. Seksas nėr rišamasis elementas santykių gaivinimui. Na, čia mano nuomonė.

Atsakyti
Taigi dauguma santykiu paremti sexu. Tiek kad nei amadeja nei jos diedas neber jaunikliai ,kuriems hormonai kelia rodo. Tuoj taps pasileidusiais seniais.
Atsakyti

Tada darau išvadą, pasiklausius Altos, kad mano santykiai su vyru, yra grįsti kitomis vertybėmis.

Atsakyti

Vertybės vertybėmis,aišku,bet geras seksas santykius gerina.Žinoma,šalia viso kito.

Atsakyti