Visada meta paskutinį postą tiesiog.nu iš vis čia taip neįdomu.man taip atrodo.
Visada meta paskutinį postą tiesiog.nu iš vis čia taip neįdomu.man taip atrodo.
Kaip neįdomu? Viskas, kas juokinga, yra teigiama.
as net nzn musu temos pavadinimo..raganos, damos, moterys...pamatau +40 ir lendu
As tai turiu ikonele SM ant ekrano.
Atsidare SM, spauskit tris taskiukus virsuj ir pasirinkit PRIDETI PRIE PAGRINDINIO EKRANO. Nu ir atsiras ikonele telefo darbalauky.
Aš tai įsimetus į favoritus
Koks skirtumas.tai juk iš vis smulkmena.net nežinau apie ką čia kalbėt. .tiesą sakant man nei įdomu nei juokinga.būna kad neužmetu akies.ir tiek.
Dar galima ta sena tema ismest is favoritu, tai neberodys.
Juokinga tai, kad ji vis iskeliama i pavirsiu. Skaitinejimui. Kam reik?
As susitvarkyciau SM nustatymus telefone, kad nereiktu per patiktukus ieiti, na, kazka daryciau, nepalikciau savieigai. Bet Intemorai taip gerai, na ir tebunie jai gerai, bet ir mes tada galime paspilkuoti, nusistebeti, nes tai ne masinis, o vienetinis, ypatingas reiskinys.
Nei reik nei nereik.tai nėra dokumentas.realiai,man būtų px.pas mane kažkas su naršykle negerai ir tiek.koks skirtumas.realiai aš nuoširdžiai nesuprantu apie ką čia kalbėt.parašė kažkas kažkur.nu ir kas.
Man negaila,kad kažkam tai įdomu ar keista ar dar kažkas.
Nei reik nei nereik.tai nėra dokumentas.realiai,man būtų px.pas mane kažkas su naršykle negerai ir tiek.koks skirtumas.realiai aš nuoširdžiai nesuprantu apie ką čia kalbėt.parašė kažkas kažkur.nu ir kas. Man negaila,kad kažkam tai įdomu ar keista ar dar kažkas.
Tai vyras tavo kompiuterastas, prasyk, kad narsykle sutvarkytu.
Jei man tai atrodytų svarbu ar reikšminga,būtinai tai ir padaryčiau. Bet man dzin.čia man nieks algos nemoka.
Ir tikrai nesuprantu kam.tai įdomu ir reikšminga mano kažkoks kladingas užrašas.realiai tai atsitiko kokius 5 kartus per metus ir gal tik kokį kartą to nepastebėjau.nu rimtai man tai nei juokinga,nei iš vis svarbu ir net nepagalvočiau,kad kam įdomu ir dar,kad parašys,juk čia tiesiog klaida.ne koks ten v+v+m.
Nu. Kas kaulą.
Tik čiur ne aš 😃😃😃