Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Visada meta paskutinį postą tiesiog.nu iš vis čia taip neįdomu.man taip atrodo.

Atsakyti

Visada meta paskutinį postą tiesiog.nu iš vis čia taip neįdomu.man taip atrodo.

Kaip neįdomu? Viskas, kas juokinga, yra teigiama. :)​ 

Atsakyti

as net nzn musu temos pavadinimo..raganos, damos, moterys...pamatau +40 ir lendu :)

Atsakyti

As tai turiu ikonele SM ant ekrano.

Atsidare SM, spauskit tris taskiukus virsuj ir pasirinkit PRIDETI PRIE PAGRINDINIO EKRANO. Nu ir atsiras ikonele telefo darbalauky.

Atsakyti

Aš tai įsimetus į favoritus

Atsakyti

Koks skirtumas.tai juk iš vis smulkmena.net nežinau apie ką čia kalbėt. .tiesą sakant man nei įdomu nei juokinga.būna kad neužmetu akies.ir tiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 vasario 2021 - 13:49

Dar galima ta sena tema ismest is favoritu, tai neberodys.

Juokinga tai, kad ji vis iskeliama i pavirsiu. Skaitinejimui. Kam reik? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 18 vasario 2021 - 14:23

As susitvarkyciau SM nustatymus telefone, kad nereiktu per patiktukus  ieiti, na, kazka daryciau, nepalikciau savieigai.  Bet Intemorai taip gerai, na ir tebunie jai  gerai, bet ir mes tada galime paspilkuoti, nusistebeti, nes tai ne masinis, o vienetinis, ypatingas reiskinys.  :D

Atsakyti

Nei reik nei nereik.tai nėra dokumentas.realiai,man būtų px.pas mane kažkas su naršykle negerai ir tiek.koks skirtumas.realiai aš nuoširdžiai nesuprantu apie ką čia kalbėt.parašė kažkas kažkur.nu ir kas.

Man negaila,kad kažkam tai įdomu ar keista ar dar kažkas.

Atsakyti

Nei reik nei nereik.tai nėra dokumentas.realiai,man būtų px.pas mane kažkas su naršykle negerai ir tiek.koks skirtumas.realiai aš nuoširdžiai nesuprantu apie ką čia kalbėt.parašė kažkas kažkur.nu ir kas. Man negaila,kad kažkam tai įdomu ar keista ar dar kažkas.

Tai vyras tavo kompiuterastas, prasyk, kad narsykle sutvarkytu. 

Atsakyti

Jei man tai atrodytų svarbu ar reikšminga,būtinai tai ir padaryčiau. Bet man dzin.čia man nieks algos nemoka.

Ir tikrai nesuprantu kam.tai įdomu ir reikšminga mano kažkoks kladingas užrašas.realiai tai atsitiko kokius 5 kartus per metus ir gal tik kokį kartą to nepastebėjau.nu rimtai man tai nei juokinga,nei iš vis svarbu ir net nepagalvočiau,kad kam įdomu ir dar,kad parašys,juk čia tiesiog klaida.ne koks ten v+v+m.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 18 vasario 2021 - 16:18

Nu. Kas kaulą.

Tik čiur ne aš 😃😃😃

Atsakyti