QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 18:47)
Zinau. Vyras taip liepe. Sake bus ziauresnis jei nesildysim, laikysim uzdaryta ir nesersim. Tai va tada galesim nusipirkt lipduka ant vartu " Atsargiai, piktas suo!"

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 18:54)
Tai kur nuodėmė palikti gyvūnus artimiems, kol atostogauji?
Geriau nugrūst į šunų viešbutį?

Ji piktinosi, kad kazkada kazkas ja pakviete i svecius 8r buvo nesudarytos salygos suniui - nebuvo bliudeliu ir maisto.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 10 30, 18:57)
Aš pasiskaičiau Burbos nurodytas temasa, natūralu. Būtum tu protinga ir nenorėtum, kad parazitė tave apgaudinėtų dėl neva neišmesto šuns, tai irgi perskaitytum. Gi net temas nurodė, slaptažodį, viską. Bet tau gi reikia sąjungininkių šlykštynių, kad tavo marazmus užtartų. Esate abi atmatos
Ach jau yra visi? Jei neįkelsi tos temos su įrodymu, kad mano šuniui neva tiek metų ir kad jis jau miręs, mirs tavo diedas. Oi cypsi tu siaubo pasakų kūrėja. Taip kad eik dabar perpiešk forumą iš naujo, nes nesurasi tokios nuorodos, pajausi ką reiškia senmergė

Ach jau yra visi? Jei neįkelsi tos temos su įrodymu, kad mano šuniui neva tiek metų ir kad jis jau miręs, mirs tavo diedas. Oi cypsi tu siaubo pasakų kūrėja. Taip kad eik dabar perpiešk forumą iš naujo, nes nesurasi tokios nuorodos, pajausi ką reiškia senmergė

Zeek, kur tu meluoji
Rasai, kad burba nurode temas, tu nuejai ir perskaitei. Pries 5 ar 10 min rasai, kad umd daug temu istrinta, neatrasi. Tai kaip yra, debile? Nebesusivoki visai.
Buuuu, buuuu👻👽👻.
Duodu uzuomina apie tavo nugaisusia jorke - kai atsirado mano neva antras nicas" cambala". Judink siulais, kurie is vidaus atlepusias tavo ausis laiko

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 10 30, 18:56)
Kai serga nea. Prieš metus pūslę peršalo maniškė, tai jomajo.
Musu pirmas senukas tai inksdavo kai norejo...Guledamas..
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 30, 18:57)
tau taip nuosirdziai neatsibosta, ta pati per ta pati, metu metsu tasyti?
papasakok kokie tavo hobiai, ka veiki kai nesedi cia?
papasakok kokie tavo hobiai, ka veiki kai nesedi cia?
Eik tu b* bi ciulp, nekisus savo trigrasio.
Papildyta:
Kur kiaule burba dingo?