QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 06 16, 22:40)
O galetu.
Tikintieji turi savo maldos namus, tad tegul svietimu ten ir uzsiima. As vaziuodama viesuoju transportu ramybes bendrakeleiviams nedrumsciu, tad kodel tikintieji galvoja, kad jie ''auksciau'' visko?
Galetu, bet tada religiju kurimas netektu prasmes
Taip, jie taip mano, kad yra auksciau uz kitus, gal ne auksciau, bet teisesni, nes tik jie zino teisinga kelia pas Dieva ir tik tas kelias teisingas

Musulmonam savas, krikscioniam savas, zydam savas, ir dar esminiai momentai labai priestaringi religijose pvz zydam buti neturtingu yra Dievo bausme, kriskcioniui buvimas turtingu, tai kelias i pragara. ir jiem tiesiog Dievas pvz Jezus sako eikit ir skleiskit Geraja Naujiena, tai kaip kitaip galetu elgtis, kaip jus sakot? Tai priestarautu ju tikejimui.
bet as siaip gyvenime nesu susidurusi su ikyriu brukimu, buna jechovistai uzeidavo, kai mieste gyvenom, dalina savo knygutes arba mieste ten vel iv religiju atstovai bando kazkokius lankstinukus paduoti, pasakau, aciu nereikia ir tiek, man tikrai netrukdo tai. Man trukdo, kai zmones tampa fanatikais ir eina zudyti vardan savo dievo...
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 16, 22:30)
Kas ta moteriška giminė?
Nežinom.
Kaip dziaugiuosi, kad radai nors koki savo gebejimu panaudojima, tarp bulkuciu kepimo

Nusipirk Biblija kaip Gittute pataria, gal siek tiek prasmingiau laika leisi