QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 17, 00:33)
Lietuviškai bandelė.
Bankrutavo tavo bandelių verslas? Ar per karantiną smegenys į bandelę pavirto? Nes šiaip nedaug jau trūko.
Matosi, kad tu bibliją vakarais skaitai, geriai vyrui pačiulptum normaliai,nereikėtų tiek ardytis per temas paklodėmis, neišlieji energijos.
Ko tu valkiojiesi per temas nuo ryto iki vakaro? ar ne taip Montevertei rasei?

nebeturi kam ciulpt, ar tau niekas neciulpia?

Atejai ir sia tema susikti ir draugeska cambaline atsivedei? gal viena kitaip paciulpkit ir nusiraminsit, o abi nuolat seksualnio azabozenyje , taskotes cia nesustodamos
Zinai net elementrai AI programa buna kurybiskesne ir sugeba isiminti geriau, nei tu, kiek kartu tau reiks kartoti, kad man buvo ir bus bulkutes, nepriklausomai kaip tu ar dar kas tuos kepinius vadinsit, isidemesi, ne ?
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 06 17, 01:10)
*Jums pasiseke. Kai lankstinukus dalina ir man netrukdo. Trukdo ramybes drumstimas viesajame transporte, ar rekimas per mikrofona gatveje (gerai tai, kad kur gyvenu dabar, tai nevyksta).
** O sitiems as esu kaip magnetas

Bet kokiame Pasaulio kampelyje juos pritraukiu
Viesajam transporte kiek esu vaziavusi, nesu is vis nieko panasaus maciusi, gal kad retai vaziuoju. O per mikrofona na buna kartais centre miesto ir buna dainuoja, bet tai man netrukdo ateini i miesta ir iseini, jei ten gyvenciau, aisku, gal uzknistu triuksmas, bet tai ten nuolat triukmsas centre ar nuo tu ar kitu zmoniu.

man tai gana idomi tema religijos, tai nieko pries kartais ir padiskutuoti ta tema, bet siaip kai nenoriu ir labai prikimba kokie jachovistai, sakau as baigusi teologija ir pasibaigia diskusija , kazkodle toliau diskutuoti nenori

Dar mano viena drauge juos pacius patrolino, pradejo savo ten filosofijas jiems skleisti knygas siulyti tai sake duagiau nebeateidavo

bet siaip su kazkuo piktybisku ar labai ikyriu nesusiduriau.
Patiko vienas krisnaitas berods, dar Lietuvoje, atnese knyga, sako cia jums dovanu, bet reikia aukos, nepamenu ten kiek ten litu

tai va likau be knygos
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 17, 10:10)
vadinasi jisai pameluojantis Dievas
cia buvo reklama taip sakant