QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 17, 21:56)
Nu va nors veina gera zodi ismokai
O siaip idomu man, tokia vaizduojiesi feministe, nuolat uz lygias teises ir t.t. ir va prasau nu visada klausi ar moteris neciulpe vyrui, Nu nors viena paklaustumet ar vyras moteriai neciulpe, Va taip ir parodot savo isisaknyjusius patriarchato skeletus...
Bet visgi kas tau yra ko tu cia po ta foruma visa draskaisi be pertraukos? Dazniausiai zmogus kitiem siulo, ko paciam truksta, isvadas pasidarys visi kas sugeba mastyti...
Na jei tu turi pimpalą, tai gal ir čiulpia tau vyras

Man tai laižo ir bučiuoja

Tai jei pagal tave....reiškia,tu pati draskaisi be vietos, nes mane tuo kaltini?

Bet tai ir prisipažinai, kad tau pareiga seksas, nes vyrui nieko malonaus nenori padaryti, jau iškart patriarchatai vaidenasi. Neduok dieve kažką nemokamai jam lovoj padarysi malonaus, ane? Atsipalaiduok biškį
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 17, 22:05)
Na gamtoje vsida vyrauja teisngumas, kokia renkasi i zmonas, tokia ir turi. Tam tikri kompleksai pritraukia velgi tam tirkus trukumus. Normalus vyras, niekad neissirinks barakudos, ar moteri sbarakudino . kazkodel tai nutylima, as pvz zinau daugiau moetyru nukentejusiu nuo vyru finansiskai , nei atvirksciai...Bet jos is svao durnos galveles ir geros sirdeles dalina pinigus i kaire i desine, pasitiki ir t.t.
Papildyta:
O siaip cia kai kuriu moteru vis siulyma paciulpti, ir kiti sparnuoti issireiskimai, man primena kalejimo kultura arba tokius nebrendylas, neaukletus paauglius, kurie mano, kad labai kruti yra, jei apie seksa kalba

, na bet kokioje aplinkoje gyvena, matyt taip ir reiskiasi, ka padarysi.
Seksas yra gyvenimo dalis, ir dargi labai maloni. Kad čia tu labiausiai paauglę primeni, cielkutę tokią.