QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 17, 22:34)
Na jei tu turi pimpalą, tai gal ir čiulpia tau vyras

Man tai laižo ir bučiuoja

Tai jei pagal tave....reiškia,tu pati draskaisi be vietos, nes mane tuo kaltini?

Bet tai ir prisipažinai, kad tau pareiga seksas, nes vyrui nieko malonaus nenori padaryti, jau iškart patriarchatai vaidenasi. Neduok dieve kažką nemokamai jam lovoj padarysi malonaus, ane? Atsipalaiduok biškį
Papildyta:
Seksas yra gyvenimo dalis, ir dargi labai maloni. Kad čia tu labiausiai paauglę primeni, cielkutę tokią.
Nezinau ar jum patinka tokiom kvailiukem vaidinti ar is tiesu tokios dideles bedos su zinuciu suvokimu?
Na nelabai svarbu. Svarbu, kad pacios nejauciat, kaip issiduodat, kiek pas jus galvose tarakonu, kiek moters zeminimo. Juk surpanti, kad ne zodyje esme, o kryptys, kam ka siulot, juk tau niekas nedraude per tiek metu panaudoti tau priimtina zodi, ir paklausti, o tau vyras ****** ar ne? Bet ne, nei tu nei tavo draugeskos, vaidinancios feministes to nedarot, nes...? Ziurek, visi tiek
nemokamai lovoje,
atsiskaityti vyrui seksu ir t.t. viskas i tai gi rodo, kodel visgi nesakai, vyras atsiskaito seksu? Mano aplinkoje nera nei tokiu moteru, nei seimu, tai man nei i galva nesautu taip sakyti kitai moteriai, noreti ja pazeminti, o tau labai daznai sauna, kodel? Aplamai is kur toks pas jus kelias didelis noras pazeminti kitas moteris ar tai ne patriarchato isdavos? (retoriniai klausimai)
Tie nuolatiniai jusu keliu siulymai ciulpti, jau sakiau paaugliu arba nesubrendusiu suaugusiu lygio. Tokie buna ereliai iseje is kalejimu, ar asocialiu seimu, kurie nuolat sako
paciulpk. As tikrai galiu atjausti, jei tokioje aplinkoje gyvenat ir tai jum iauge i krauja, bet gi suaugus galima ir keistis, ismokti ir kitokio bendravimo, ar jum tai neimanoma? Nes, taip, seksas gyvenimo dalis, tik suauge, subrende zmones -poroje mylisi, ir taip, kaip jiem patinka. Apie tai daug senka dazniausiai tie, kuriem arba to labai truksta arba elementarios kulturos neturi ir atskyrimo ka, kur , kada su kuo sneketis arba siaip siek tiek sutrikimai kokia vargina. Net forume cia sukurtas atskiras skyrelis norintiem apie tai sneketis, gal ne be reikalo? Bet tau, panasu ,tai ne gyvenimo dalis, o gyvenimas...