Įkraunama...
Įkraunama...

Pavydi žmona

Sveiki,

reikia mamyčių patarimo.

 

Nesu tikras kad tai, kas vyksta tikrai yra pavydas, gal tai tik noras kontroliuoti, ar baimė prarasti.

Problema tame, jog žmona praktiškai neišleidžia manęs iš namų. Aš ir taip niekur daug nesilankau, tik darbas, namai, parduotuvė, šuns vedžiojimas ir išeinu rytais pasportuoti.

Paskutini kartą su draugais buvau susitikęs prieš kokius metus, gal daugiau (kada buvo priešpaskutinis kartas net neprisimenu), su bendradarbiais irgi po darbo niekur nevaikštau.

Kaip ir galima ją suprasti - norisi, kad vyras butu namuose, skirtu laiką šeimai. Bet paskutiniu metu sulaukiu iš jos priekaištų, jog aš per daug laiko skiriu sportui....

 

Likau apkaltintas, tuom ,jog sportuoju ne vienas. Tiesa sakant, net jeigu ir sportuočiau ne vienas, kas tame blogo? 

Be to spotuoju aš anksti ryte - 6, 7 val ryto. Darbo dienomis grįžtu namo apie 8, savaitgaliais apie 10 val. Sunkiai įsivaizduoju kur ir kaip rasti sau kompaniją tokiu laiku.

 

Man jos kaltinimai atrodo visiškai absurdiški. Bet gal aš neteisus? 

Ką manot, mamytės? Ką patarsit daryti, kaip pasielgti?

 

 

P.s. meilužių niekada neturėjau, jokiu romanų nebuvo, ir progų įtarti manę neištikimybe irgi lyg ir nebuvo. Sportuoju lauke, ne klubuose, jokiu jaunu merginų aplinkui nebuna. O ir pats nesu gražuolis, kad merginos kibtu :)

 

 

Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 10:08)
Nesu tikras kad tai, kas vyksta tikrai yra pavydas, gal tai tik noras kontroliuoti, ar baimė prarasti.


Labai didele tikimybe, kad tavoji pati yra neistikima. Todel negali adekvaciai visko suprasti.
Turejau tokia kale
Atsakyti
Spėčiau, kad žmona neturi užsiėmimų, kurie vyktų ne šeimoje/namuose.

Ką daryti? Sėsti, kalbėtis ir susitarti. Kadangi jau esat situacijoje, kai niekur išeit negalit, tai lengva nebus.
Atsakyti

Kalbėta jau ne karta, ir iki šiol viskas buvo gerai, o prieš pora dienų jau patapo blogai :(

Apie ką dar galima kalbėtis? Bijau, kad eilinis pokalbis bus tik laikinas sprendimas iki kito karto. Norėtųsi suprasti ją ir rasti abiems tinkamą sprendimą, kuris ne butu laikinas.

@IDOMUCIA - kol kas nepastebėjau jokių žmonos neištikimybės požymių. 

Atsakyti
Kiek metu kartu? Ar ta zmona visada pavydi buvo?
Tai gal zmonai pasiulyk kartu pasportuot.
Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 11:45)
IDOMUCIA - kol kas nepastebėjau jokių žmonos neištikimybės požymių. 
</p>

Jūs mažiausiai kreipkit dėmesį į to traumuoto psicho paistalus. Daužė savo žmoną kaip bokso kriaušę, po to skundžiasi, kad pabėgo
QUOTE(IDOMUCIA @ 2016 10 11, 14:52)
Turiu patirti. Gyvenau su moterimi kuria teko pastoviai dauzyti. Karta nedaug truko, kad butu gala gavus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 20 liepos 2020 - 11:00

Kiek metu kartu? Ar ta zmona visada pavydi buvo?
Tai gal zmonai pasiulyk kartu pasportuot.

Kartu jau virš 15 metų.

Kartu sportuoti nenori, ryte nori pamiegoti, o vakare geriau telefone pasėdėti.

Buvo ir anksčiau panašių dalykų, bet jau kokie 6-7 metai kaip viskas daugmaž gerai buvo. Dabar vėl prasidėjo.

Atsakyti
O iš kur tu grįžti savaitgaliais 10 val? Palieki žmoną vieną visai dienai?
Turit vaikų? Bendrauji su jais ar tai tik žmonos reikalai?
Yra tikimybė, kad ji tau neištikima, bet labai tikėtina, kad ji tiesiog nuobodziauja, savim nepasitiki, gal neturi jokių įdomių pomėgių, net sau jaučiasi neįdomi.
O jūs kąnors kartu veikiat? Nebūtinai sportas,. O ir gal ji sutiktų kartu sportuot vakarais, ar tau būtina rytais?

Bet gal tu išties labai daug laiko skiri sportui, tiksliau, juo prisidenginėji, kad galėtum pabėgti iš namų ir nereiktų spręsti kažkokių santykių problemų? O žmona bando išlaikyti ryšį bent jau priekaištaudama tau, nes kitaip nemoka...
Atsakyti

Kai aš grįžtu, žmona dažniausiai dar iš lovos nebūna išlipusi, dar spėju jai kavos į lovą atnešti. Žmoną palieku viena tik rytui, visą dieną būnu namuose su šeima. Sportui aš skiriu laiką, kuri žmona skiria miegui, ir nemanau, kad jeigu aš tas 2-3 val. gulečiau lovoje kas nors nuo to taptu laimingesnis. Su vaikais daugiau aš bendrauju negu žmona.   Žmona sportuoti nenori, sportas jai visiškai neidomus, jai įdomiau paskaityti apie naujus kremus, kvepalus ir pan. Gal ir trūksta bendravimo, bet kad kai ateinu pas ją pasikalbėti, ji telefone sėdi, net vaikų nemato. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevardi5: 20 liepos 2020 - 11:41
As tai supratau kad savaitgali 10 val ryte grizta po sporto.




Manau kad yra ko pavydeti - graziu formu. Nes jei zmona miega, neturi pomegiu, sulindus i telefona arba prie puodu, ji greiciausiai nebeidomi pati sau. Todel ir pavydi vyro sportui + dar kazka prisigalvoja.

Papildyta:
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 11:40)
<p>Kai aš grįžtu, žmona dažniausiai dar iš lovos nebūna išlipusi, dar spėju jai kavos į lovą atnešti. Žmoną palieku viena tik rytui, visą dieną būnu namuose su šeima. Sportui aš skiriu laiką, kuri žmona skiria miegui, ir nemanau, kad jeigu aš tas 2-3 val. gulečiau lovoje kas nors nuo to taptu laimingesnis. Su vaikais daugiau aš bendrauju negu žmona.   Žmona sportuoti nenori, sportas jai visiškai neidomus, jai įdomiau paskaityti apie naujus kremus, kvepalus ir pan. Gal ir trūksta bendravimo, bet kad kai ateinu pas ją pasikalbėti, ji telefone sėdi, net vaikų nemato. </p>

Cia yra viena forume, irgi dienu dienas sm forume praleidus. Ir taip metu metais, uzaugo jos vaikai, kol ji cia paklodes rasinejo. Ten vyras irgi su vaikais uzsiiminejo, savaitgaliais issivezdavo. Bet ana draugiu neturi, pomegiu irgi.
O jusu zmona turi draugiu? Nes nelabai isivaizduoju pokalbiu su savo vyru pvz apie kremus ir kvepalus biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(bevardi5 @ 2020 07 20, 10:45)
<p>Kalbėta jau ne karta, ir iki šiol viskas buvo gerai, o prieš pora dienų jau patapo blogai verysad.gif
</p><p>Apie ką dar galima kalbėtis? Bijau, kad eilinis pokalbis bus tik laikinas sprendimas iki kito karto. Norėtųsi suprasti ją ir rasti abiems tinkamą sprendimą, kuris ne butu laikinas.


Nu tai jei čia tik poros dienų reikalas, tai gal praeis kaip ir užėjo biggrin.gif

Apie ką kalbėtis? Apie poreikius. Kad dusina ir užkniso tokia situacija. Ir kad nepagrįsti priekaištai nebeįdomūs ir kad dėl to teisintis nesiruošiat. Jums patinka sportuot, tai ir sportuokit. Aš gal kalbėjimąsi suprantu ne kaip teisinimąsi ar aiškinimąsi kaip čia dabar kitam įtikt, o kaip aiškų pasakymą ko man reikia ir kaip aš matau situaciją. Ir išklausymą kito realių poreikių, bet ne nepagrįstų priekaištų kažkoks beprasmis aiškinimasis.

Šiaip aš turbūt nesu tinkama patarimams šiuo atveju. Aš tiesiog nesuprantu tokio požiūrio - žmonai nepatinka kažkas, tai nieko ir nebedarau. Arba pabambėjo porą dienų ir jau siaubas. Nu pabambėjo ir praeis. Nieko nėra amžinesnio už laikiną, jei čia dėl kiekvienos nesąmonės dramą pradėt daryt, tai kada gyvent? Nežinau... nu norit su draugais išeit ir eikit. Pasakykit, kad penktadienį varot su konkrečiais draugais alaus ir išeikit. Ne parai gi. Eikit porai valandų pradžioj, jei jau ilgesnis pasisėdėjimas gali sukelti karą namuose. Ką ji padarys? Spynas pakeis? Pasiūlykit jai su draugėm išeit, tegu pasiorganizuoja. Į tarpą išeikit kartu kažkur.
Atsakyti
Per 15 metu santuokos visi draugai turejo patapt seimos draugais. Juk tie draugai irgi zmonas turi. Kodel nepasisedeti bendram rate, neatrasti idomios veiklos, pokalbiu?
Nes man tas pvz penktadieni einu su diedais alaus i kabaka tai nekazka atrodo.
Atsakyti