Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

Rašau prašymą savo sūnelio vardu ax.gif
Mamytės,gal jūsų vaikučiau žaidžia žaidimą:

Hard Truck:18 Wheels of Steel
Vilmantukui labai reikia šio žaidimo LIETUVIŠKO kodų varijanto,anglišką tai mes radom.Gal padėsit kas nors 000189.gif sunglasses2.gif friends.gif
Atsakyti
Žaidžiame toliau bigsmile.gif

Sena tema Štai čia bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 15 rugpjūčio 2006 - 22:45
Kaip jūsų kaimiečiai , na ir kad ajie tą akmenį nustums g.gif maisto pilna , žmonių max turiu , jie jau per daug gudrūs - vis relakso ieško po palme arba prie krioklio pasėdi . Jau nebežinau ką su jais veikt tai bandau priverst v+v pasimylėt , bet niekaip lotuliukas.gif
Atsakyti
o kaip priversti tą akmenį iškalti jie net nesiruošia jį kalti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 08 16, 09:10)
o kaip priversti tą akmenį iškalti jie net nesiruošia jį kalti  blink.gif

man pradėjo kalti tik tada masteris builderis, kai jau turėjau ir spirituality visą nusipirkus g.gif
Atsakyti
sveikutės, nu žinot tie kaimiečiai tikrai kad tinginiai, pas mane irgi visko pilna tai jie irgi tinginiauja smile.gif
Čiauškutė gail akad nepavyko biggrin.gif kaži kas būtų buvę biggrin.gif
Atsakyti
Jau tas kaimas atsibodo doh.gif pastumdo akmenį ir eina plaut rūbų , švara mat susirūpinę . Na ir kada kas įvyks naujo .
Atsakyti
manieji jau kala akmenį, bet tai jau taip nuobodu darosi ištisą parą varau juos 2kart greičiu ir visvien man nuobodu blush2.gif greičiau baigtųsi ax.gif visvien rūpi kokia pabaiga doh.gif
Atsakyti
Kalbi apie tą sunkų akmenį , kuri nurident reikia (prie kaktuso) g.gif na ir manieji antrą parą stumdo ir nieko naujo .
Atsakyti
Tuoj bus savaitė, kai manieji tuo akmeniu užsiėmę doh.gif
Atsakyti
ojojoj, tai ka ir man teks tiek ilgai laukt sad.gif ne nu jei kantrybė neišseks tai neišinstaliuosiu žaidimo laukan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 08 16, 19:20)
Tuoj bus savaitė, kai manieji tuo akmeniu užsiėmę  doh.gif

Tiek laukt atsibos blink.gif
Atsakyti