Įkraunama...
Įkraunama...

Teorija - Kriptovaliutos bus priimtos į bankus ir jų vertė labai padidės.

Sveiki,
esat girdėję apie tai, kad bankai pereina į naują technologinę sistemą (DLT(distributed ledger technology) ir blockchain) ir dėl to kai kurių kripto valiutų vertė(pvz XRP, XLM) gali labai stipriai padidėti?
Kiek pasidomėjau man pasirodė kad gali būti tiesa, o jeigu tai pasiteisintu, tai galetu buti gyvenimo investicija(kad ir nuvalkiotai skamba).
Yra apciuopiama tikimybe, kad investicija i XRP (bei dar galimai i XLM ir pora kitu kripto valiutu) gali atsipirkti desimtis, simtais ir gal net tukstanciais kartu.
 
Labai idomi informacija apie tai(nemokama, ten nera jokiu affiliate link'u, nieko nepardavinejima, tik informacija pasidalinta is geranoriskumo):
https://www.facebook...128577625338531

Ka jus manote? Esat kazka tokio girdeje?
Atsakyti
labai abejotina, kad bankai prisiims tokias rizikas smile.gif bet jums svajonės nemokamos smile.gif
Atsakyti

labai abejotina, kad bankai prisiims tokias rizikas smile.gifbet jums svajonės nemokamos smile.gif

nelabai zinau apie kokias rizikas kalbi. Bet kuriuo atveju labiausiai siulyciau atkreipti demesi i simbolizma aprasyta duotame link'e. Tas simbolizmas biski neitiketinas ir tai man duoda optimizmo, kad tai gali buti teisinga (zinoma ir kiti tikri ivykiai kaip bandymai su bankais ir t.t).

Atsakyti
Rekomenduoju dar karta zvilgtelti i teorija, kad gal XRP, XLM ar dar kokia kita kriptovaliuta(-os) gali buti naudojamos centriniu banku.
Kai tokios naujienos atsiranda, nepasakyciau, kad toks scenarijus butu neimanomas:
Atsakyti

Kažkokia beprotybė su tais bitkoinais jau prasidėjo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustinukeP: 20 vasario 2021 - 15:51
Ripple toliau sėkmingai kuria savo produktą pritaikomą centrinių bankų darbui ir tikisi pastatyti XRP į sujungiamosios(tilto-bridge) valiutos poziciją. Matysim, kaip jiems seksis bendraujant su centriniais bankais(nors Ripple vadovai anksčiau yra ne kartą dalyvavę susitikimuose su IMF ir įvairių valstybių centriniais bankais). Ripple gerą produktą turi, todėl gal tie ankstesni susitikimai su IMF buvo ne be reikalo.
 
"Ripple is piloting a private version of the open-source, public #XRPL that allows Central Banks to create and manage a digital currency—enabling global interoperability. Get involved today."
 
"I want to share some thoughts on the recent interview with VP James Wallace, specifically regarding the idea of a cloned XRPL for CBDC's and why this is rather genius and great for XRP."
 
"From the 13 page Ripple White Pages on CBDC. "To enable truly efficient global market, a bridge currency must be make specifically optimized for payments..." "One example is the digital asset #XRP, which can be used to bridge two different currencies quickly and efficiently."
 
Lietuviškai parašyta teorija su įvykiais/info apie Ripple/XRP. Jei kas neskaitėt - visai įdomi informacija:

-----

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimisf: 05 kovo 2021 - 11:07

Kriptovaliutu rinkos kainos krenta siuo metu (ir kritimas dar gali testis), nes BTC turi problemu del Kinijos mining'o, greitai gali ir tether-bitcoin problema islisti.
Kas dar nesate investave i efektyvias kripto ir noretumete ta padaryti, ateinancios dienos ir savaites gali buti palankus metas. BTC numeta visu kripto kainas del savo techniniu ir reguliaciniu problemu, o bendras kripto problemas issprendusreguliaciniais istatymais, efektyvios ir istatymus/normotyvus atitinkancios kripto sistemos kils.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimisf: 22 birželio 2021 - 14:17
Pradėjau bitcoinų/kriptų išvedimą ir buvau priversta atšaukti pradėtą procesą del nesutapimų su atsiųsta instrukcija. Gal galit ką nors paaiškint ar patart?Turiu ID
Atsakyti