Įkraunama...
Įkraunama...

Baime numirti

Nors ir moteru labiau forumas cia bet manau yra zmoniu kurie galetu patarti,  

 

Esu vyras 30 metu,  

 

Jau gal puse metu ko ne kiekviena diena jauciu didziuli nerima - nes uzeina sirdies permusimai, kartais atliekant fizini kruvi ir kartais ramybes buseboj, arbs pavalgius..... kelis kartus ir greitoji buvo, ir pas seimos gyditoja buvau 2 kart, kraujas idealus, kardiograma irgi, bet jauciu jog kaskas man negerai yra. po keliu savaiciu nulekiau pas kauno kardiologus.. 

 

Zmona vis palaiko.. sako kad cia tik panikos priepuoliukas ir nera ko parintis, bet as visada aiskinu jog atvirksciai yra, permusa sirdi ir tada as pradedu nervuotis.
dabar net i 5 auksta laiptais lipu kaip palieges senis, nes jei per greit "uzbegu" ivyksta kartais permusimas ir net su skausmu krutinei kuris nutinka butent ta permusimo seknde. Arba isvis dienos eigoje ka nors veikiant ir tarkim staiga pasilenkus permusima pajuntu. 

 

 

 

Taigi pas kardiologus kaune,  miniau dvirati,  tada ultragarsu sirdi ziurejo,  rengena dare bei kardiograma - sako viskas ok nemato jokiu patologiju, 

 

Net sia zinute rasant atrodo sirdi elektra papurte akimirka,  greit pakilau is lovos ir pasedejau..  ziauriai baimina... 

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divxup: 07 sausio 2021 - 20:55
akivaizdu, kad liga yra ir gana rimta. O kad mūsų medikai nieko neranda, tai čia visiškai nestebina. Ne jūs pirmas, ne jūs paskutinis, pilna tokių istorijų. Tirkitės toliau, nenuleiskite rankų.
Atsakyti

Vegetacine distonija? 

Atsakyti

https://www.digistor...298/Augustinas/pabandykit sita dieta , man asmeniskai padejo tiek psihologiskai ir tiek isvaizdai. Numeciau 19 kilogramu per menesi (viska saziningai dariau)

Atsakyti