Įkraunama...
Įkraunama...

Varnų troba II

nu nežinai tai nežinai, pofig. Aš irgi tokio nedarysiu, nes pyragas yra pyragas, nors angliškai ir tortas lotuliukas.gif
Žadėjau svarstyt, pagal kokį receptą kepsiu Velykoms, bet tikriausiai visai nekepsiu...fliansas bus po operacijos, greičiausiai neatvažiuos, tai sėdėsim dviese su systra ir tiek žinių. Liūdna unsure.gif nu gal, per stebuklą, bet maža vilties.
Atsakyti
As tai irgi nieko nekepsiu:) Net nezinau kas bus kas nebus.. gal draugai uzleks, nes kaip ir minejo, bet pati neskambinsiu smile.gif kitu dvieju draugu( vyro ir zmonos) gimkes 11 ir 12, tai daznai pas juos varom svest smile.gif bet siemet lygtai planavo isvaryt kur nors.. Bet labai sukilusios kainos, tai net nezinau ar issirinko ka.. vnz, kiausu biski padazydiu , baltis misraines ir uzteks smile.gif koki mesgali gal pakepsim ;) gal orai pageres smile.gif per draugu velykine gimke daznai jau trumpom rankovem bunam.. dabar tai i deki isisukus, prie radiatoriaus sedziu smile.gif salta smile.gif i gyma tingejau ;)
Atsakyti
As irgi nieko nedarysi7.I lietuviu parduotuve nuvaziyosim, migraines mesas nusipirksim, karšam irgi is twn pusgaminius imsiu, tik kiausinius nusidazyt reikes.Sunus su pana, kaip ir pernai - pas mus pirmapabus, permiegos ir tada pas jos tevus vaziyos.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas varnelės 4u.gif

net nežinau, ką karšto darysiu...jei niekas neateis - jaučiu vištą orkaitėn ir sueis už tą patį... ax.gif
Nu dar paklausiu savo merginos rolleyes.gif kai nieks neateis, tai ir nuotaikos nėra ką ruoštis. Jaučiu, nudažysiu 10 kiaušų ir tiek... rolleyes.gif net baltos mišrainės greičiausiai nedarysiu ax.gif

bliam, kaip bėga laikas, ryt jau ketvirtadienis blink.gif
Atsakyti
Vaikai uzauga ir palieka lizdus. Tokia jau tevu dalia.
Atsakyti
užauga. Nu bet tai nereiškia, kad tėvai turi būt px...čia labiau kokiai amerikei ar kitai šaliai galima taikyt, kur net filmuose rodo, kad vaaa, dukra grįžo po 5 metų. What??? Ne tokie turi būti tėvų/vaikų ryšiai. Ir tai reiškia, kad namiškiai turi pareigų vieni kitų atžvilgiu. Patinka ar nepatinka. Man gal kokios vaikiškos bėdos nepatiko ir ką? rolleyes.gif
Atsakyti
As tai nesitikiu nieko - kad atvazines, kad priziures ir t.t. Tuo labiau, kad jis Anglijoje negalvoja užsibūti, tai ir matytis nelabai matysimes daznai. Tureti viena vaika, tai ne tris. Is daugiau vaiku vistiek kazkas aplanko, tai ir gaunasi, kad 'vaikai atvaziyoja dazniau', o su vienturciais jqu kitas reikalas.
Atsakyti
Va, sutinku su Burbancia.. Kaip ir as pati isvaziavau i uk ir i lt grizdavau i du metus karta.. Aisku skambindavau mamai, bet ir neperdazniausiai.. taip ir is vaiku nereikalauju.. Vienas gyvena 5h vaziavimo.. Atvaziuos ant Velyku- valio!! Ne, nu ka darysi.. O gal mes sugalvosim pas juos nulekt ;)
Vnz, as ne pergyvenu..

Lidle apsipirkau, valgyt padariau ;) i ghma reiks eit smile.gif))
Atsakyti
nu tai ir aš galėčiau nuvažiuot. Bet nepareiškė noro. Nu žodž, bus kaip bus.
Parsivilkau iš gymo, užpakalį skauda lotuliukas.gif Gera ta trenerė ukrainietė, nesuprantu, ko visi baidosi...tipo įprastinė šiandien nebuvo - nu tai grupėj 8 mažiau biggrin.gif
Atsakyti
As irgi gyme buvau ;) Tikrai kazkaip kitos treneres nesurenka zmoniu, nors tikrai neblogai praveda.. Va ir siandien dviraciu klasej tik tryse buvom, kai pas kita trenere analogiskoj klasej vos vietu uztenka..

O liutis kokia uzejo.. vaje..
Atsakyti
Pas mus šalta ir apniukę...tikrai šilumos jau norisi ir saulės unsure.gif Vakar buvo saulėta, bet vėjas ir irgi šalta ...be ryšio.
Šiandien eisiu piešt, gal pagaliau baigsiu tapyt tą savo ąsotį biggrin.gif Pasirodo, nėr taip paprasta, kaip atrodo. Dažų maišymas, sluoksnių dėjimas, šešėliai, atspindžiai rolleyes.gif
Vakar užsiskaičiau knygą tai šiandien numirus darbe...jau kaip miego noriu unsure.gif
O tą knygą vakar ir gavau - paštininkas atnešė tiesiai namo. Pirkau dėvėtą, atsiverčiu - su autorės autografu wub.gif
Atsakyti
Labukas

Knygos elektronines, nueks parasu nededa smile.gif
Mb kazkada klause, kiek as knygu perskaiciau;) o ju suskaiciuot neimanoma ;) tik ismokau skaityt, nuvede I biblioteka smile.gif o va mb gal kokias 5 knygas ir perskaites ;)

Vakar atejo bijunai, reiks siandien pasodint.. palikau deze lauke, o tokia liutis buvo.. na nesvarbu, gelem juk patinka lietus ;)
Atsakyti