QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 14:17)
Aaaa, na tada gal jau man ramiau truputi. Bet vis tik gaila, jei agurkai bus sugadinti
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad


QUOTE(calykusu @ 2008 08 25, 14:21)
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad
bet mano vyrui visai patiko 


Zinot, einu atsidarysiu stiklainiuka paragaut


QUOTE(calykusu @ 2008 08 25, 14:21)
na man gavosi rūgštūs labai ir dar minkšti, jau rašiau, kad
bet mano vyrui visai patiko 


Nu va, užmušei mano viltis


QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 14:28)
Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos

QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 14:30)
Nu va, užmušei mano viltis
. Nekenčiu minkštų agurkų
Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos


Eik, ir pranešk nors kokią neblogą žinią apie juos

Nu va, paragavau savu su garstyciom. Mano labai traskus! va tas tai man patinka, bet skonis kad kazkuo ypatingas butu tai nepasakyciau. As gal maziau dejau garstyciu, tai ju nelabai jauciasi, bet skonis kitoks nei kitu marinuotu agurku. Bet kad traskus tai liuks! Paziuresim kaip vyras ivertins, nes pas mane degustuotojas jis

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 14:33)
Nu va, paragavau savu su garstyciom. Mano labai traskus!
Nu vat ir suprask, kad gudrus kaip čia su maniškiais gausis


Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka

QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 15:09)
Nu vat ir suprask, kad gudrus kaip čia su maniškiais gausis
, nes vienai minkšti, kitai traškūs gavosi
Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka


Kadangi dar tik vaakr marinavau, tai ragauti, manau, ankstoka

Kai paragausi, pranesk

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 15:14)
Būtinai, bet nežinau kiek minimum reikia išlaukti, kad bent kiek spėtų pasimarinuoti? Kiek tu laukei?
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 15:47)
Būtinai, bet nežinau kiek minimum reikia išlaukti, kad bent kiek spėtų pasimarinuoti? Kiek tu laukei?
As marinavau sestadieni

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 16:00)
Tai kiek čia gaunasi? Viso labo 2 dienos? Nu gal mažoka šiek tiek. Gal kokią savaitėlę reik palaukt?
QUOTE(Nome @ 2008 08 25, 16:05)
Tai kiek čia gaunasi? Viso labo 2 dienos? Nu gal mažoka šiek tiek. Gal kokią savaitėlę reik palaukt?
Nezinau, bet jie manau gerai uzsimarinave. Vyras dabar kerta juos, ir sako labai skanus

QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 25, 16:18)
Nezinau, bet jie manau gerai uzsimarinave. Vyras dabar kerta juos, ir sako labai skanus
Paragausim kita stiklainiuka kada veliau.

o kaip sterilizavai - pylei tris kartus?
aš galvoju, gal kai kurie receptai gerai gaunasi pasirinkus būtent tam skirtą sterilizavimo būdą


