Įkraunama...
Įkraunama...

Santykiai atsiradus vaikams ir statant namą

QUOTE(Monteverte @ 2021 10 22, 12:34)
Dėl to "dukros negauna gerų vyrų". Kas čia neaiškaus? Kaip vienai moteriai išsilaikyti didmiestyje? Kaip vienai mokėti paskolą už normalų butą, turėti auto, kuris negenda, t.y. geras? Čia reikia kokia vos ne prezidente būti ar baisinga profesionale.


Pries 15+ metu MB pirko sena AUDI. Gyveno viena.
Tai as jau suvazinejau 4 automobilius per ta laika iki shroto. Golfa, dvi TOYOTAs, Mersa. Dabar dar viena turim.
O ta AUDI iki siol vaziuoja, nesenai praejo technikine, su ja ir po UK vazineta ir iki Vidurzemio juros ir po Alpes savo laiku. Labai pattogi pagriebtine, vargu ar kas tokia ims. Duju ima nedaug.

Na va kazkaip moterys sugeba nusipirkti gerus automobilius be vyru
Atsakyti

Pries 15+ metu MB pirko sena AUDI. Gyveno viena.
Tai as jau suvazinejau 4 automobilius per ta laika iki shroto. Golfa, dvi TOYOTAs, Mersa. Dabar dar viena turim.
O ta AUDI iki siol vaziuoja, nesenai praejo technikine, su ja ir po UK vazineta ir iki Vidurzemio juros ir po Alpes savo laiku. Labai pattogi pagriebtine, vargu ar kas tokia ims. Duju ima nedaug.

Na va kazkaip moterys sugeba nusipirkti gerus automobilius be vyru

Nekilo klausimas,koks macio jai padejo ji nusipirkti?

Socializacija buna,kai guna vienas nuo kito i duda ir paskui klauso to stipresnio 😂😂😂

Atsakyti

Monteverte, iš jūsų ankstesnio pasisakymo buvo panašu kad "geras vyras" privalo 100% išlaikyti žmoną.

Mano supratimu, "sumetus skudurus", jei yra 50/50 pasidalinama buitimi, gyvenimas turi stipriai palengvėti. Abiems pusėms. Nes ir komunalinius jau dalinasi ant dviejų, ir mašinai sugedus gali pasiskolinti vyro ir t.t. Tai nereiškia kad vyras jums iškart nupirks poršą iš salono, bet, pasidalinus buitimi, jūs pati turėsite daugiau laisvės nusipirkti geresnę mašiną.

Nepatinka toks modelis? Tai gal tada jūs pirkite mašiną vyrui. Atidėkime vaikus į šalį ir įsijauskit į vyro vaidmenį: ką jis gauna iš santuokos? Be to, kad statistiškai yra 80% tikimybę likt su ragais ir be didžiosios dalies savo turto (įprastai moteris paima gerokai daugiau turto, nei pusę. Nes NT keliauja kartu su vaikais, o vaikai tradiciškai keliauja su mama). Žinau ne vieną pavyzdį, kai vyrai paaukojo viską, ir galiausiai išėjo į gatvę tiesiog su kuprine.

Vyras iš prigimties turi moto "ginti, saugoti, padėti", bet tokiame režime yra greitai išsikvepiama. Aš pirmus du metus irgi pilnai išlaikiau šeimą, rūpinausi vaikais, valiau užpakalius, naktimis kėliausi mišinio daryt, pirkau visokius prietaisus mišinių ir vaikiško maisto gamybai ir abu automobilius remontavau (daug), ir ieškojau kur investuoti kad po metų nebūtų visiška šikna, kai krizė ateis (ir tai labai pasiteisino), ir t.t. Ir viskas šalia kasdienio etatinio darbo bei statybų.

"Blogas vyras", bet taip pat ir "bloga žmona" yra tie, kurie partneriui gyvenimą ne lengvina, bet apsunkina.

Jei jau vyras jums nuperka automobilį, pila jums kurą ir dar galiausiai remontuoja, tai reikėtų labai gerai pagalvoti, ką lygiavertiško galite pasiūlyti mainais. Sutinku kad visko gyvenime mokėti negali, tai tepalų keist (ar vežt į servisą ir organizuotis visą logistiką be mašinos) iš jūsų niekas nereikalaus. Bet jūsų vyras gal taip pat kažko nemoka ar tiesiog nebeturi tam laiko. Yra gražu kažką duoti ir jam.

"Blogas vyras" yra išlaikytinis, bet ir tai ne visada. Kaip ir žmona. Ji gali būt išlaikytinė, bet puikiai tvarkytis namie bei su vaikais, organizuoti poilsio keliones, paimti dalį namo statybos organizavimo darbų, tokių kaip meistrų bei kitų specialistą paieškos bei atranka. Jei jau betonavimo neišmanote, dizainerį ar architektą atrasti gal lengviau bus? Jei jau nėra nuomonės kas gražu ir dera. Iš savo patirties matau, kad daryti šitą administravimą ir tuo pačiu darbus yra be galo sudėtinga laiko prasme: dienos metu vyksta darbai ir reikia arba pačiam dirbt arba prižiūrėt meistrus (šalia etatinio darbo), bet taip pat dieną reikia ieškoti specialistų, kadangi vakare jie būna nepasiekiami. Ar aš čia per daug tikiuosi? Interesas juk bendras, dienos gale?

Daug skirtingų nuomonių, bet atsakymą daugmaž gavau.

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 10 22, 13:02)
Nekilo klausimas,koks<strong> macio </strong>jai padejo ji nusipirkti?


Kai pirko mes jau draugavome. Buvo pradine draugystes stadija.
Ji tada buvo labai emancipuota... Kaip cia kai kurios top feministes
Atsakyti

Daug skirtingų nuomonių, bet atsakymą daugmaž gavau.

Is moteru gausi moteris palaikanti atsakyma 😊   Dar dades: koks tu blogas vyras ,bet is kitos puses -tu zinai kokia nuomone yra pas tavo motera,arba gali buti.O jos mazdaug vienodos . Tik va sprendima priimt turi kiekvienas pagal savo situacija.

Kaip Idomucia kazkada sake: ,,auomobilis vaziavo vaziavo ir pyst sugriuvo." 

Atsakyti
QUOTE(skalbiu @ 2021 10 22, 13:14)
Be to, kad statistiškai yra 80% tikimybę likt su ragais ir be didžiosios dalies savo turto (įprastai moteris paima gerokai daugiau turto, nei pusę. Nes NT keliauja kartu su vaikais, o vaikai tradiciškai keliauja su mama). Žinau ne vieną pavyzdį, kai vyrai paaukojo viską, ir galiausiai išėjo į gatvę tiesiog su kuprine.



Ten ne vyrai o kazkokie skudurai. Moterys tokiu negerbia

Kai as skyriausi su exe, tai ji pasieme vaikus ir isejo kaip stovi. Na savo smutkes pasieme.
Notaras atsisake tvirtinti turto dalybu sutarti, kai viska lieka vienai pusei, tai irasem kazka...
As jai dar tada pridejau kad dingtu is Lietuvos, nes as uz save neatsakau.
Isvyko i uzsieni su vaikais.
Atsakyti

Ten ne vyrai o kazkokie skudurai. Moterys tokiu negerbia

As jai dar tada pridejau kad dingtu is Lietuvos, nes as uz save neatsakau.
Isvyko i uzsieni su vaikais.

Tai vis del to isskaudino ex  , as galvojau kad tamsta be dusios 😂

Atsakyti
QUOTE(arbuzas77 @ 2021 10 22, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72884666" data-time="1634895320"><div><p>Ten ne vyrai o kazkokie skudurai. Moterys tokiu negerbia

As jai dar tada pridejau kad dingtu is Lietuvos, <strong>nes as uz save neatsakau.</strong>
Isvyko i uzsieni su vaikais.</p></div></blockquote><p>Tai vis del to isskaudino ex  , as galvojau kad tamsta be dusios 😂</p>

Ta tema isvoliota SM pries daug metu.
Atsakyti

Obydna toje istorijoje jei seima sugrius,  vaikai perpuse ,namai per puse (kurios vienas state)  . Ten kazkur zinau ,vienas nama pastate ,motera atsikrauste   o vyras isejo,paliko nama jai .Baisingai pikta ir viena liko

Atsakyti
QUOTE(skalbiu @ 2021 10 22, 12:14)
<p>Monteverte, iš jūsų ankstesnio pasisakymo buvo panašu kad "geras vyras" privalo 100% išlaikyti žmoną.</p><p>Mano supratimu, "sumetus skudurus", jei yra 50/50 pasidalinama buitimi, gyvenimas turi stipriai palengvėti. Abiems pusėms. Nes ir komunalinius jau dalinasi ant dviejų, ir mašinai sugedus gali pasiskolinti vyro ir t.t. Tai nereiškia kad vyras jums iškart nupirks poršą iš salono, bet, pasidalinus buitimi, jūs pati turėsite daugiau laisvės nusipirkti geresnę mašiną.</p><p>Nepatinka toks modelis? Tai gal tada jūs pirkite mašiną vyrui. Atidėkime vaikus į šalį ir įsijauskit į vyro vaidmenį: ką jis gauna iš santuokos? Be to, kad statistiškai yra 80% tikimybę likt su ragais ir be didžiosios dalies savo turto (įprastai moteris paima gerokai daugiau turto, nei pusę. Nes NT keliauja kartu su vaikais, o vaikai tradiciškai keliauja su mama). Žinau ne vieną pavyzdį, kai vyrai paaukojo viską, ir galiausiai išėjo į gatvę tiesiog su kuprine.</p><p></p><p>Vyras iš prigimties turi moto "ginti, saugoti, padėti", bet tokiame režime yra greitai išsikvepiama. Aš pirmus du metus irgi pilnai išlaikiau šeimą, rūpinausi vaikais, valiau užpakalius, naktimis kėliausi mišinio daryt, pirkau visokius prietaisus mišinių ir vaikiško maisto gamybai ir abu automobilius remontavau (daug), ir ieškojau kur investuoti kad po metų nebūtų visiška šikna, kai krizė ateis (ir tai labai pasiteisino), ir t.t. Ir viskas šalia kasdienio etatinio darbo bei statybų.</p><p></p><p>"Blogas vyras", bet taip pat ir "bloga žmona" yra tie, kurie partneriui gyvenimą ne lengvina, bet apsunkina.</p><p>Jei jau vyras jums nuperka automobilį, pila jums kurą ir dar galiausiai remontuoja, tai reikėtų labai gerai pagalvoti, ką lygiavertiško galite pasiūlyti mainais. Sutinku kad visko gyvenime mokėti negali, tai tepalų keist (ar vežt į servisą ir organizuotis visą logistiką be mašinos) iš jūsų niekas nereikalaus. Bet jūsų vyras gal taip pat kažko nemoka ar tiesiog nebeturi tam laiko. Yra gražu kažką duoti ir jam.</p><p></p><p>"Blogas vyras" yra išlaikytinis, bet ir tai ne visada. Kaip ir žmona. Ji gali būt išlaikytinė, bet puikiai tvarkytis namie bei su vaikais, organizuoti poilsio keliones, paimti dalį namo statybos organizavimo darbų, tokių kaip meistrų bei kitų specialistą paieškos bei atranka. Jei jau betonavimo neišmanote, dizainerį ar architektą atrasti gal lengviau bus? Jei jau nėra nuomonės kas gražu ir dera. Iš savo patirties matau, kad daryti šitą administravimą ir tuo pačiu darbus yra be galo sudėtinga laiko prasme: dienos metu vyksta darbai ir reikia arba pačiam dirbt arba prižiūrėt meistrus (šalia etatinio darbo), bet taip pat dieną reikia ieškoti specialistų, kadangi vakare jie būna nepasiekiami. Ar aš čia per daug tikiuosi? Interesas juk bendras, dienos gale?</p><p></p><p>Daug skirtingų nuomonių, bet atsakymą daugmaž gavau.</p>

Na kai pas jus vis ant minties tie 50/50 ir dar skyrybos, tai ir gyvenate blogai. Aš tai jau vaikystėje jaučiau kokį vyrą turėsiu, kai girdėjau vyresnes apie bernus kalbant. Jaučiau, kad jis labai mane mylės, geras man bus. Naktimis viena balkone žiūrėdavau į žvaigždes, kai tėvai miegojo ir kurdavau scenarijus kaip mes gyvensime. Visa tai ir turiu dabar ir apie jokias skyrybas pas mus nėra kalbos. Mes neseniai pažinties jubiliejų šventėme, tai meilės pas mus daug daugiau nei pirmais susitikimo metais ar antrais. Nes buvome iš skirtingų šeimų, bendruomenių, reikėjo laiko su savimi dirbėti, kad persilaužti ir patogu būtų, bet dabar to vaisius skiname. Vyras man labai daug ko dėkingas, aš jam stebuklinga žmona. Aš sugebėjau net jo sveikatą atstatyti, jei ką. Sugebėjau jį iš rėmų išlaisvinti, kokius jam buvo primetę jo giminė. Jis kaip naujai gimęs žmogus rolleyes.gif Kaip ir aš jam dėkinga, kad man nereikia vargti, plėšytis. Darbas pagal specialybę, bet sutvarkytas taip, kad bet kada mane pavaduoja ir aš out. Finansiškai minusas, aišku. Bet aš tada nenuvargusi ir nepikta po darbo moteris. Aš pas mus dvasinis kūnas, jis pas mus materialinis smile.gif
Atsakyti

Na kai pas jus vis ant minties tie 50/50 ir dar skyrybos, tai ir gyvenate blogai. Aš tai jau vaikystėje jaučiau kokį vyrą turėsiu, kai girdėjau vyresnes apie bernus kalbant. Jaučiau, kad jis labai mane mylės, geras man bus. Naktimis viena balkone žiūrėdavau į žvaigždes, kai tėvai miegojo ir kurdavau scenarijus kaip mes gyvensime. Visa tai ir turiu dabar ir apie jokias skyrybas pas mus nėra kalbos. Mes neseniai pažinties jubiliejų šventėme, tai meilės pas mus daug daugiau nei pirmais susitikimo metais ar antrais. Nes buvome iš skirtingų šeimų, bendruomenių, reikėjo laiko su savimi dirbėti, kad persilaužti ir patogu būtų, bet dabar to vaisius skiname. Vyras man labai daug ko dėkingas, aš jam stebuklinga žmona. Aš sugebėjau net jo sveikatą atstatyti, jei ką. Sugebėjau jį iš rėmų išlaisvinti, kokius jam buvo primetę jo giminė. Jis kaip naujai gimęs žmogus rolleyes.gifKaip ir aš jam dėkinga, kad man nereikia vargti, plėšytis. Darbas pagal specialybę, bet sutvarkytas taip, kad bet kada mane pavaduoja ir aš out. Finansiškai minusas, aišku. Bet aš tada nenuvargusi ir nepikta po darbo moteris. Aš pas mus dvasinis kūnas, jis pas mus materialinis smile.gif

Ne visiems pasiseka persilauzt ,ypac kai is skirtingu sluoksniu. O siaip seimoje santykiai uzauga ,o ne pasidaro.Pasidaro-sugriuna kai pisikruna po biski visko

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 10 21, 23:57)
Tai kad autoriaus zmona tikrai turi laisvo laiko.

MB tai irgi manau turi laisvo laiko. Penktadieniais tvarkosi. Savaitgali imeta rubus i skalbiarke.

O kitom dienom, tai tik pietus padaryti ir pusryciams uztepti sumustinius. Kitu laiku laisvalaikis.

Yra moteru kurios gal vargst, bet cia tema ne pie jas, o moterys puola lyg po pamainos atidirbusias, namus iskuopusias kas verstu dar i statybas eiti

is kur zinai?

jus vaiku gi neturit.
Atsakyti