Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2024 03 18, 18:25)
Bet aš čia alembikų tai nematau... Būtent jie rekomenduojami hidrolatų gamybai.
Bet gal tik nematau.

Alembikų nėra,paparastas distiliatorius ten tik yra.Ne varinis.Tikiuosi išgauti .Mačiau vaizdelių ir su tokiais disliatoriais išgautą.
Jau gavau atsakymą kraujo tyrimo,viskas normoje. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 kovo 2024 - 19:03

Gal dar nevėlu užprotestuot visam kaimui sutarus?

Nežinau, ar bus noro kaimui protestuot... tuo labiau, kad panašu, jog jau sutvarkyta viskas. Čia tik arčiau gyvenantiems patogus tas keliukas. 

Bet manau, kad ir dar vienas kelias gali atsirast panašioj padėty, nes precedentas jau yra. O ten jau buvo ir garsiai įvardinta tokia mintis. 

Atsakyti

...tai čia jau būtų reikėję didelės motyvacijos NŽT kažkam tai patvarkyt smile.gif

Esu tikra, kad taip ir buvo :) 

Atsakyti

Nusipirkau ditiliatorių,bandysiu hidrolatų pasidaryti.

Anytos sudegusiam name tokį daiktą radom. Aišku, jau visiškai nebenaudojamas. Bet mergelė sakė, kad iš blatnesnių buvo. Žinoma, nėkart ir nepanaudotas.

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2024 03 18, 19:02)
Alembikų nėra,paparastas distiliatorius ten tik yra.Ne varinis.Tikiuosi išgauti .Mačiau vaizdelių ir su tokiais disliatoriais išgautą.
Jau gavau atsakymą kraujo tyrimo,viskas normoje. wub.gif

Tai išgausi, aišku. Tik tiek, kad varinis laikomas turintis antibakterinių savybių, o jo konstrukcija labiau pritaikyta gauti kokybiškesnį gaminį. Beje, ne pro šalį kažkokie mokymai - aš be jų, ir matau, kad trūksta žinių. To, ką po trupinėlį susirankioju iš interneto, kiek mažoka.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2024 03 18, 11:15)
Labos ,
Saintlina, Jūsų kaimas į paveldo sąrašus  nepatenka ?
Gražūs man tie Dzūkijos kaimai  wub.gif
Aš pasėjau  truputuką žirnių, pastarnokus ir truputi morkų. Visa kita balandį. Šalta. Žemė tai nešlapia pas mane .
Pomidorai, porai , svogūnai, jurginai sudygo. Salierai ir ramunės nerodo gyvybės ženklų. Patys kalti. Kiek bus tiek užteks. Ps , pastarnokus nukasiau, nes nori želti ... Sako negerai paskui valgyti sužėlusius.

Kaime remontai tikiuosi prasidės šią savaitę.  Gerai bus jei balandžio mėn. atgausiu namus. Betonas turi džiūti 3 sav. Idealu 28  dienos.

Apie žemę...  Galiu papasakoti anekdotinių situacijų iš savo patirties ne vieną . Paskutinė buvo su vietine ūkininke -  mums reikia elektros didesnio galingumo. Už tai  kad per jos sklypo pakraštį , palei keliuką praves mums elektrą užsiprašė nerealių pinigų. Nors jos sūnelis  lauką dirbdamas per mūsų pievą apsisukinėja ... Kitaip nepavyktų.  Sakiau dabosiu  - pabandys įvažiuoti šią vasarą.  Tegul dirba tą savo lauką kaip nori.  Žmonėms mažai , nors realiai tai reikia 2*2.
Luety apie  anūkės piešinius gal yra žinių?
Žiūrėk filosofiškai - jei pati paliko, jei neatsiranda, vadinasi pasąmonė žino , kad jai ten nereikia...


Labos,

ne neatsirado.As galiu ziuret filosofiskai ir ne kiek noriu,bet cia anuke eina savo pasirinktu keliu,o as neturiu jokios tam itakos ir net noro itakoti.Net neturiu teises.


QUOTE(IngridaB @ 2024 03 18, 11:53)
Ei kaunietės,pas jus kažkoks stebuklas? bigsmile.gif  bigsmile.gif Visur mrt liepos mėnesiui tik vietos yra,pas jus kad ir rytoj.Na ka važiuosiu balandžio 17 dieną pasimaivyti Kaunan. bigsmile.gif Čai Affidea.Vilniuje,man geriau būtų,dar vaikus aplankytume,bet irgi tik liepos mėnesį. blink.gif Tomografas-birželio 4.
Išėjau kraują pridavųsi,užspaudųsi veną,durų su rankine neatidariau,perėmiau ir atleidau atrodo tik sekundei,kaip pliuptelėjo kraujas,upeliu per visas grindis. bigsmile.gif
Pas mus varnėnai vakar grįžo.
Nusipirkau ditiliatorių,bandysiu hidrolatų pasidaryti.Visokių žiedų pilna.Pradėsiu nuo jazmino.


Kaip tau nekresa,man nespeja adatos istraukt,jau sukreseje.Pas mus neisleidzia is kabineto,kol neuzdeda sterilios serveteles ir neuzklijuoja tvirtsai,net namo parejus sunkiai nuplesiu.O nuemus ta tvarsteli,niekada nerandu nei taskiuko kraujo ant jo.
Atsakyti
Luety,pas mus irgi užklijuoja tvarstį sterilų ir liepia pasedėti 3 minutes koridoriuje,užspaudus.Bet sakau reikėjo atsidaryti duris,perėmiau rankinę į kitą ranką ir atleidau sekundei,dar nėra taip buvę,kad pliuptelėtų kraujas. bigsmile.gif Nors tyrimas kraujo rodo,kad kraujas kreša,visko pakanka operacijai. ax.gif
Kavute,kaip aš norėčiau tokių kursų.Sutinku,labai reiktų. 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Senoji versija  nebeleidžia prisijungti visai.  O taip nesinori naujos kompe. Bet reikia protą lavinti  :D . Juo senesni , tuo labiau vengiam naujovių .

Luety , tik Tave norėjau paguosti   :4u:  :4u: ... Ne patarinėti. Mes jau visko gyvenime matę.  Gal ne tokia didelė tragedija jei neįstos Ten...  :wub: . Tiesiog likimas taip susidėliojo, kitoj vietoj Jos laukia .

Ingrida, Mukutė pas mus hidrolatus daro. Ir aš iš jos kažkada gavau to gėrio  :wub: . Galima nusipirkti 3video pamokas  už 59 EUR . https://alembikas.lt...liavimo-pamoka/

 

Ingrida, dėl kraujavimo , arba spaudimas sukilo , arba kraujagyslės trapios ? Mano kraujagyslės  trapios. Kartais sunku net kraują paimti būdavo , įduria ir trūksta. Paskutiniu metu tokių stebuklų nebebūna. Bet vis tiek po kraujo ėmimo pas mane visada būna mėlynės. Kažkiek pagerėjo  vadinasi , morkų lapai padeda. 

Gražios dienos  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 19 kovo 2024 - 08:55

Kompe man sena versija prisijungia, bet parašyt neleidžia. O perjungus į naują išvis raudonai SQL ERROR  ir psio

O va telefone naujoji versija veikia puikiausiai. 

Atsakyti

Kompe man sena versija prisijungia, bet parašyt neleidžia. O perjungus į naują išvis raudonai SQL ERROR  ir psio

O va telefone naujoji versija veikia puikiausiai. 

O man kompe leidžia naują versiją. Telefone  jau keli metai tik nauja versija. 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Labas rytas.
Nepriprantu prie naujos versijos.Senoji iš viso nebe prižiūrima?
Ačiū Dusiuk. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nejau uzsilenks sena tema.Ieit ieinu,bet atsakyt neduoda,bandau is langelio greitas atsakymas,gal duos,nes siaip raso,serveriai dinge.

Papildyta:
Na va,is greito atsakymo langelio viskas ok.
As ir ok,naujo nieko,tai tik ir skaitau jus,kai pasakyt neturiu ko.
Atsakyti