kiek ančiukų turėsit? Mes kažkada turėjom Indijos bėgikes ir mėsines antis. Man taip gaila buvo tų mėsinių, kad neleidau pjauti. Kiaušinius dėjoO Tai ka paskui su jom darėte, kai prisidaugino?paskui perinom tuos ančių kiaušinius. Pasirodo, pasimašiusios jos tarpusavy buvo. Gavosi tokios kaip mėsinės, baltos, tik stačios vaikščiojo
Turim inkubatorių, kažkada perinom ir viščiukus, ir ančiukus. Sau tik.
kiek ančiukų turėsit? Mes kažkada turėjom Indijos bėgikes ir mėsines antis. Man taip gaila buvo tų mėsinių, kad neleidau pjauti. Kiaušinius dėjo
paskui perinom tuos ančių kiaušinius. Pasirodo, pasimašiusios jos tarpusavy buvo. Gavosi tokios kaip mėsinės, baltos, tik stačios vaikščiojo
Turim inkubatorių, kažkada perinom ir viščiukus, ir ančiukus. Sau tik.
Bėgikių noriu dėl šliužų. Galvoju pasiliksiu kokius 7 iš 2 pulkelių, kad suma sumarum gautųsi 5.
Amadeja, auginsi mėsai ančiukus?
Šliužams, po to kiaušus dės jos

Bet jos gi baisiai prišika visur, jei laisvos būna, ar ne?
Taip ir antys ir žąsys,purškia visur.

Esam augine senais laikais 3 žąsis. Tai siaubas, kieme minų laukas kasdien 🤣
O Tai ka paskui su jom darėte, kai prisidaugino?
Nu va taip ir vaikščiojo pulkas, kiaušinius dėjo )) jos pačios neperėjo, tik kiek mes į inkubatorių bubom sudėję. Paskui dalis nuo senatvės numiriojo, kažkiek vanagai nunešė, kelios išėjo ir neparėjo.
Tik kiaušinius jos trumpiau deda nei vištos. Rudenį žiemą visai nededa. Ir žiemą tvarte sudėtinga su jom, labai vandens pripila. Jos gi ėst negali be vandens.
Esam augine senais laikais 3 žąsis. Tai siaubas, kieme minų laukas kasdien 🤣
Bet man žąsys nerealios. Esam turėję dvi. Sakiau - daugiau niekada. Nebent kiaušiniams. Na taaaaip man jų gaila buvo.. vaikščiodavo iš paskos, kišenes snapais tikrindavo - agurkų ieškodavo. Labai juos mėgo, o aš iš šiltnamio vis parnešdavau.
Vištos irgi sekioja. Aš prieš 17 m auginau vienu metu virš 20, laisvai jos vaikščiojo po sodybą. Tai kaip šunys. Lėkdavo visas pulkas prie mašinos kai pavaziuodavau. Sekiodavo vorele visada is paskos po kiemą bent kelios 😁.
Žiūrit ev? Nesupratau kokios lyties Ukrainos atstovas 🤣
Kol kas visos dainos keistos
Išlaikė mano vaikas pravažiavima šiandien. Reiks pirkt mašiną dabar 😄