Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Vargšas vaikas..

Mes irgi šiuo metu pajūry. Apniukę, bet nuo pietų nelyja. Man su Lesium oras geras. Svarbiausia nekaršta. 

Aha, aprimo oras į vakarą. Buvom spektaklyje su valinskiene, lėkštokas toks, bet pasijuokėm. Sekmadienį skrendu į Roda, orus ten pažiūriu ir suprantu, kad kapiec man ten bus 😁. Draugės klausia, ką veiksim, tai įtariu tik po skėčiu pliaže sėdėsim🤣, reiks uno pasiimt. . Esu pažadėjusi kažkokį žygį po drugelių slėnį, pasirodo 😂

Atsakyti
[QUOTE]vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labu,

nenunešė dar vėjas? Pas mus neišpasakytas vėjas. Galvojau, šiltnamį nuneš. Tvarkiau, tai uždariau duris ir langus. Gėlynus visus guldo. Sesei arbūzus suvadaliojo.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vėjas vėjas neišpasakytas.Ir dar šiandien matau per langą. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

jooo, vėjukas neblogas. Vėdrynai tokius ilgus žiedynus išaugino, neaišku, ar vėjas neišlaužys. Rožes irgi drasko kaip reikalas.

Atsakyti

Anidanda, gerų atostogų  :4u: 

Atsakyti

Labu,

pas mane tai kai kur pentinius pralaužė, bijūnų krūmus susuko ir levandų krūmus (labai dideli keli yra, neapglėbiu). Vakar grįžtant namo mačiau kai kur triokštelėjusius medžius. Net pavargau nuo to vėjo kažkaip.

Į daigyklas atsėti agurkiukai jau dygsta, na šie užaugs ir bus viskas. Prastokai dygo. Daigyklose buvo puikiai sudygę, gi šliužai nurijo sulindę. Tada likusius gyvus ant suoliukų sukėliau. Pasėjau į dirvą, o dirvoj kažkokie nusmurgę. Persodinsiu. Anyta sako, kad vėlu, o aš manau, kad pats tas bus :)

Buvo apmažėję šliužų po moliuskocidų, bet vakar vėl tokių krūvą veislinių išlindusių užmačiau.... Pas save išnaikinam, būriais iš miško traukia. Gandrai kažkur išskrido, kai jie maklinėjo, tai labai apmažėję buvo.

Atsakyti

šššš su tais šliužais.. ir pajūry jų kiek mačiau. Siaubas kaip jie paplitę. 

Agrukų ir aš į dirvą pasėjau, bet kaip tai nieks neišlindo. Dalis sėklų senų buvo, tos sakyčiau dėl senumo neišdygo. Bet dalis tai šviežių. Užtektų ir šiltnaminių, bet kaip užkniso voratinklinė erkė, žodžių nėr.  Pernai ar užpernai buvau Vertimec išpurškus, buvo dingę kaip iššluota. Bet šiemet neberandu to Vertimec turguj.  Visokie kiti veikia trumpai. Buvau jau supykus, kad nusipirksiu geriau turguj tų agurkų, užkniso. Bet kol dar pagrindinė masė nepradėjus derėt, nupurškiau..

Atsakyti

Linkėjimai iš Graikijos. Karštis žiaurus, šiandien lipom į tą drugelių slėnį, tai vos išgyvenau 🤣

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Kaip man patiko Rodas. wub.gif Daug daug gražiau nei Kreta. wub.gif Pasivažinėjimai po kalnus,ožkų pilna. wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Anidanda, gerų atostogų, pavėsiukais, pavėsiukai kažkaip, su kondikais.

Ingridos tokia alternatyva karščiui...

Tuoj ir pas mus pekla bus, ąiū D, penktadienį baigsis.

Atsakyti
Tai kad jau karšta nuo ryto.Parėjau šiek tiek su trimeriu.Kas bus dieną? bigsmile.gif
Atsakyti