Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Anidanda,  sveika sugrįžus  :4u:   dėl keliavimo vasarą į pietus tai absoliučiai sutinku, jau seniai taip galvoju.  

Man su draugėm tai labai faina , visad labai džiaugiuosi. Bet mes draugės jau praktiškai pusė amžiaus. Su viena nuo darželio, tai kitais metais bus penkiasdešimt metų draugystės. Kita pirmoj klasėj prisijungė. Kadangi viena kateogoriškai neskrenda lėktuvu, važiuojam mašina. Jos netgi mano šunį visad ima kartu ))

Kaip tavo vaikeliukas po tos traumos?

Vaikas taisosi, akis dar kruvina, du dantys jautrūs, bet daugiau nieko neišlindo, ačiū dievui 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Koks baisus herpes mane po kelionės užpuolė. Nuo lūpos kampo iki beveik ausies, dar link kaklo. Reiškia kokį stresą patyrė organizmas dėl to graikų karščio ir Lt vėsos kontrasto. Aciklovira ryju antrą dieną saujomis, nieko nepadeda, plinta. Kaip manot, pakenktų ar padėtų  pirtis poryt?

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Koks baisus herpes mane po kelionės užpuolė. Nuo lūpos kampo iki beveik ausies, dar link kaklo. Reiškia kokį stresą patyrė organizmas dėl to graikų karščio ir Lt vėsos kontrasto. Aciklovira ryju antrą dieną saujomis, nieko nepadeda, plinta. Kaip manot, pakenktų ar padėtų  pirtis poryt?

Ojoj.. aš gal neičiau į pirtį. Vėl karštis po vėsos. Bet taviškis gal geriau patars, labiau nusimano apie tokius dalykus.

Bet tai kaip baisiai herpesas išbujojo, siaubas.

Atsakyti
Labas rytas.
Atsakyti

Ojoj.. aš gal neičiau į pirtį. Vėl karštis po vėsos. Bet taviškis gal geriau patars, labiau nusimano apie tokius dalykus.

Bet tai kaip baisiai herpesas išbujojo, siaubas.

Tikrai baisiai, visas zandas istines, bet jau nebeplinta. Neisiu į pirtį, paskaičiau kad nerekomenduojama. Vakar net į darbą nėjau,nes vaizdas tai niekuo neuzmaskuojamas 😱. Tikiuosi apgys iki pirmadienio 

Atsakyti

Paaiškėjo matematikos ir lietuvių rezultatai vaikui. 99 ir 65 gavo. Matematikos kaip suprantu pridėjo po 10 visiems. Tai maniškiui gerai, bet kaip ne faina turėtų būti tiems, kas ir taip gavo po 100. Lb daug simtuku mūsų gimnazijoj šiemet, visi gaus po 200€, mano vaikas susiparino kad jam 99🤣.

Nustebino lietuvių rezultatai, bijojo kad neišlaikys is vis, o va visai neblogai pasisekė.

Atsakyti

Priedas  IMG_5315.jpeg   185,26KB   0 Parsiųsta kartų

Nuskynem pirmuosius 

Atsakyti

Gal kuri ieškot suknelės vasarai su nuolaida??🤣 https://www.zalando....226118774570317

Atsakyti
Labas rytas.
Anidanda,avietiniai? bigsmile.gif Iki nokimo dar toli.
Kur Pou? ax.gif
Atsakyti