Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

ir kodėl tie mažiukai tokie pikti?

Pas mus kaime irgi vienas jorkas yr. Draskosi kaip išprotėjęs kai mano šuo pro šalį eina. Šeimininkė tokia pagerianti, žvengia patenkinta, kaip jos šuo visus didelius šunis už gerklės griebia. Žvengė, kol vienąkart išlėkė per pravirus vartelius tas durniukas ir puolė maniškį. Dabar kai einam tai tik iš už namo kampo snukelį iškišęs viaukteli.

Turbūt is baimės puola😁. Nors mano senasis šuniukas lb draugiškai elgdavosi su visais gyvūnais.

Praėjo Yaga festivalis pas mus. Keturias dienas be interneto visos aplinkinės gyvenvietės. Kartais ir be telefono ryšio. Ir su BUM BUM BUM ištisom parom.

O kodėl nebuvo ryšio?

bet reik pripažint, kad ir su pačia sistema yra labai blogai, jei, kaip skelbia, 60 procentų nebūtų matematikos išlaikę jei ne tie pridėti balai :blink: tai kaip juos ruošia? Na tikrai šitoks kiekis negali piktybiškai visiškai nesimokyt.

Gal nelabai patiko anksčiau kai buvo?

Mano vaikas sako kad egzas nebuvo sunkus ir kiekvienas galėjo gaut tuos 35 minimalius taškus. Ir neišlaikyt galėjo tik visiški žiopliai. Na bet tai lb gerai parodo švietimo lygį lt

Atsakyti

kaip tavo žandas? Gerėja?

Pagerėjo, jau šiandien į žmogų panaši 🤣

Atsakyti

O kodėl nebuvo ryšio?

matyt, per daug žmonių jungiasi vienu metu? Kasmet tas pats. Sekmadienį baigiasi festivalis, pirmadienį ryšys puikiausias.

Atsakyti

Pagerėjo, jau šiandien į žmogų panaši 🤣

Jau gyvent geriau :) 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Sveikos. Nu ir oras  :oh:. Dar kelią prie Palangos užtvėrė lenktynėms, tai kol namo grįžau, prasikeikiau, aplinkinėse gatvėse kamščiai, gatvės plaukia, mašinos slydineja 

Atsakyti

Labas rytas.
Reikia perspėti sūnų apie lenktynes,šiandien žadėjo keltis iš Nidos ir važiuoti dviračiais iki Palangos susitikti su draugais.Na su dviračiais nelabai kenks lenktynės,bet vsitiek ar žino? ax.gifO tai ne savaitgalį lenktynės?vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: [b!]Šiandien[/b!], 04:54

Savaitgalį, dabar trasa ruošia, stato viską. Dviračių take manau viskas OK. Apsunkintas eismas tik gatvėse 

Atsakyti