Pasimatavau temperatūrą 35.5,vakare pakyla iki 36.
Kitą savaitę kartosiu už pinigus kraujo tyrimą.Patarkite ko ieškoti?D vitamino,bendrą?Nieko nejaučiu.
Pasimatavau temperatūrą 35.5,vakare pakyla iki 36.
Kitą savaitę kartosiu už pinigus kraujo tyrimą.Patarkite ko ieškoti?D vitamino,bendrą?Nieko nejaučiu.
Laba,
Ingrida, jau gal kokius trečius metus gyvenu su 35 temperatūra. net nežinau kodėl, bet priežasties neieškau. Normaliai jaučiuosi, kiek mano amžiui duota ir gyvenu. Pradėsiu-nervai. Kam man to reikia. Gal ir blogai darau....
Ingrida, vit D pravartu pasidaryt. Bet čia ne dėl temperatūros.
Negaliu patarti Šaudymas aplink gali būti, vis tiek turi gydytojas vadovauti tyrimams.
Ate, pas mane buvo etapas, kai turėjau bėdų su inkstais ir tuomet pakrisdavo kūno temperatūra.
Bet tikrai nežinau nei kaip, nei kas.
Laba,
Ingrida, jau gal kokius trečius metus gyvenu su 35 temperatūra. net nežinau kodėl, bet priežasties neieškau. Normaliai jaučiuosi, kiek mano amžiui duota ir gyvenu. Pradėsiu-nervai. Kam man to reikia. Gal ir blogai darau....
Ate,dėkui apraminai.Nes žiūriu į save veidrodyje ir nesuprantu kur ieškoti priežasties?
Jau prisigalvojau onkologijos kauluose,odoje,kraujyje?Na laukia rugsėjį kompiuterinė tomografija,parodys,jei ką.
Pou,pavargau jau su tais gydytojais,o dar vasara.
Ingrida, vit D pravartu pasidaryt. Bet čia ne dėl temperatūros.
Negaliu patarti
Šaudymas aplink gali būti, vis tiek turi gydytojas vadovauti tyrimams.
Ate, pas mane buvo etapas, kai turėjau bėdų su inkstais ir tuomet pakrisdavo kūno temperatūra.
Bet tikrai nežinau nei kaip, nei kas.
Taip, Pou, turiu darinuką antinkstyje. Tyrė. Miega jis. Aš prisijungiu.
Teks mudviem kentėt
Ir nesakyk..
Nuvažiavo jau maniškis į vietą. Išnuomotas butas pasirodo visiškai tuščias. Net lovos nėr. Sako, užsisakinėjo kitaip.. Ir administracija tik pirmadienį dirbs. Sakiau kad į viešbutį važiuotų bent iki rytdienos, ryt nors kokį pripučiamą čiužinį nusipirktų.. bet nžn kaip padarys
Ir nesakyk..
Nuvažiavo jau maniškis į vietą. Išnuomotas butas pasirodo visiškai tuščias. Net lovos nėr. Sako, užsisakinėjo kitaip.. Ir administracija tik pirmadienį dirbs. Sakiau kad į viešbutį važiuotų bent iki rytdienos, ryt nors kokį pripučiamą čiužinį nusipirktų.. bet nžn kaip padarys
Oi žinok nuoma per atstumą yra loterija. Mes šiandien Vilniuj lankėme nuomojamus kambarius, tai tie, kur gyvena užsieniečiai, visiškai neatitinka foto skelbimuose. Lietuviai apžiūri ir tik tada ima arba ne. O užsieniečiai is feikiniu foto renkasi. Buvau pasibaisejus, kaip taip galima, agentūros išdurineja be jokių skrupulų
200 pernai suplojom už dantų tvarkymą šuniui 😂
Aš praeitą savaitę sumokėjau 260 už tai, kad šuniui dantį ištraukė. Sveikas buvo dantis, tik nusilaužė taip, kad nervas atviras liko.
Vežiau į kliniką, kuri taiso - galima buvo traukt nervą ir plombuot. Kaina būtų 536 pinigai. Bet faktiškai atkalbėjo mane, nes garantijos nedavė, jog netrupės. O šuniui 7 metai ir t.t.