Labas rytas.
Labai gražus vakaras.

Labas rytas,
kaip visos laikotės? Aš daug dirbu, dar namie pasisuku, jei į sodą nuvažiuojam, grįžus į sapnų karalystę iškart.
Sode šliužai vėl karaliauja, na dar ir vapsvos. Statom gaudykles su alum, pasirodo, anie visi baliauni.
Svogūnai, nors ir netikros miltligės laiškai pažeisti, kol kas labai gražūs. Kitą savaitę gal jau reiks ir raut, nes jau laiškai po trupinį gulasi.
Va agurkai buvo labai gražūs, o vakar atvažiavom ir jau nelabai Ką padarysi, vasara su savo netikėtumais. Lauke pomidorai kol kas be maro, bet čia gali būti visaip, nes lietaus vėl gausim pagal prognozes. Šiltnamyje jau prasidėjo, dotnuviškių kekės šįmet įspūdingos.
Anidanda, mes šįmet iki Vilko irštvos važiavom, bet nedavažiavom Kelio darbai kaip tik buvo, aplinkeliais vesti pradėjo, keliai baisūs, Sūnus pavargo. Tai dar yra tikslas aplankyt tą objektą.
Ingrida, jau atšilai?
Saintlina, kaip Mažėlis?
Svogūnai, nors ir netikros miltligės laiškai pažeisti, kol kas labai gražūs.
Va agurkai buvo labai gražūs, o vakar atvažiavom ir jau nelabai
![]()
Saintlina, kaip Mažėlis?
Aš dalį nuroviau svogūnų. Vandeny stovi.. gal matei fb kaip mano daržas atrodo. Net karutis neįvažiuoja, reik brist iki kelių per purvą ir išnešinėt rankose.
Agurkai šiltnamy irgi su netikra miltlige. Bet nieko jau nedarysiu, užkniso. Pasibaigs tai pasibaigs.
Neblogai jau tas mano vaikis. Nusipirko čiužinį, stalą, kėdę. Lanko muziejus, planuoja pakeliauti truputį iki kol mokslai prasidės. Sakė, namas prie miško, kiškiai laksto šalia. Apsipranta po truputį
O tai tikrai neblogai. Nepražuvo, tik mes norim, kad mūsiškiams būtų geriau ir lengviau. Bet tai jų patirtis ir kaip gerai, kad dar moka suktis ir išsisukt.
O, Lesius tai turėtų ką veikt Mažėlio namuose
Aha, mačiau. Praktiškai gali išsivolioti ir plėvele apsivyniot, nuėmus būsi kaip po procedūros. Kažkoks kosmosas.
Nuraut tai nurausiu, dabar gražūs, klausimas kaip jie laikysis. Šįmet jų daug prisodinom kaip tyčia
Bet tai čia taip ir turėjo būti. Gi aš kelias pakeltas lysves panaikinau, nes pastaruoju metu ten būdavo sausa baisiai, o pastoviai laistyt nebuvo galimybių. Tai va, špyga taukuota, pakeltose būt agurkai bujoję. Dabar šaknys šunta. Agurkų gailoka, nes namuose yra agurkų naikintojas, na bet turguje jų dar yra, jei kas